vds hizmeti veren arkadaslara bir soru?

ripdimebag

Kayıtlı Üye
kullandıgım vdsnin ip adresini yeni istedim fakat eski iptal ettirdiğim ip adreslerini veriyolar,
sistem otomatık verıyormus sizce boyle bır sey mumkunmudur,
aynı iplerin denk gelmesı sacma degılmı

adsenseye kanal baglamak için aldıgımız vds ipleri de sakat o zaman hocam ??

kullandıgım vdsnin ip adresini yeni istedim fakat eski iptal ettirdiğim ip adreslerini veriyolar,

Havuzda olanları atıyor işte. Nasıl yaptınız bilmiyorum ama elindekiler neyse o.

o zamn ciddi anlamda sıkıntı. adam adsense kullanıyor olur adsensesi spama düşmüş olur banlanmış olur sıkıntılı sen ne düşünüyorsun [MENTION=15970]ilyas[/MENTION] hocam

çogumuz kullanmasakta sırf adsense baglamak için alanlar çok oldu ben almadım daha tabide

ip olayına pek fazla takılmayın çok da bi faydası yok

istermisin adsense banlanma sebebini bulmus olalım

olabilir hocam çünkü ben vpn araştırıyorum geçenlerde BATI hostingle konuştum adam bu vpn işinin profu kısaca . adam bana dediki adam elinde ip varsa senin iletişim geçtigin bayisine veriyor ( sunucu satanlara ) diyor al yeni ip . adam bana anlattı . dedi vpnden kanallara girmek sıkıntıdır . ipler temiz olmuyabilir dedi.

bence bunun yüzünden çogu kişinin adsensesi gitti .

istermisin adsense banlanma sebebini bulmus olalım

ve bilirkişiyi davet edelim :D [MENTION=15970]ilyas[/MENTION]

---------- Spam Engelliyici 19:06 ---------- Önceki Mesaj 19:05 ----------

ip olayına pek fazla takılmayın çok da bi faydası yok

benmi yanlış anladım adsense girişlerde ip nin faydası yok demek mi istedin hocam ?

geçen yıl bu zamanlar sanal sunucudan adsenselere giriş çıkış yapanlar temizlendi. ondan sonra quiz'e bir yığılma oldu zaten. illa sanal sunucu çalışacağım derseniz gerçekten güvendiğiniz kimseden ip'e paketi satın alın ayrıca sanal sunucu değil de server çalışın ve türkiye lokasyonlu çalışın. ben 3 yıllık adsense çalışanıyım geçen aya kadar adsense ile problemim olmadı. çünkü ödeme aldığım yerden kanal bastım, kanal bağladım ve ip'elerimin benzersiz olmasına dikkat ettim.

o zamn ciddi anlamda sıkıntı. adam adsense kullanıyor olur adsensesi spama düşmüş olur banlanmış olur sıkıntılı sen ne düşünüyorsun @ilyas hocam

çogumuz kullanmasakta sırf adsense baglamak için alanlar çok oldu ben almadım daha tabide

geçen yıl bu zamanlar sanal sunucudan adsenselere giriş çıkış yapanlar temizlendi. ondan sonra quiz'e bir yığılma oldu zaten. illa sanal sunucu çalışacağım derseniz gerçekten güvendiğiniz kimseden ip'e paketi satın alın ayrıca sanal sunucu değil de server çalışın ve türkiye lokasyonlu çalışın. ben 3 yıllık adsense çalışanıyım geçen aya kadar adsense ile problemim olmadı. çünkü ödeme aldığım yerden kanal bastım, kanal bağladım ve ip'elerimin benzersiz olmasına dikkat ettim.

hacı benimde adsense türkiye lokasyon . ve kıyıma ugramadım çok şükür inşallahta ugramam .

Yeni bir konu acmayim simdi.Bende bir adsense aldim bir arkadastan,Sadece onu kullanacagim temiz ip'li,hesapli bir vps lazim tr lokasyon.Yardimci olabilecek varsa bana ulasabilir.

İp olayını bu kadar büyütmeyin bence de;1.5 yıldır arkadaşların adsenseleri de dahil 3-4 farklı hesaba yeri geldi aynı ipden girdim son kıyıma kadar bir şey olmadı.tedbir iyidir tabii ama herşey de değildir.

Sistem otomatik vermez öyle ayarlanmış olsa bile isterlerse o vds nin ip adresini değiştirirler, fakat her yeni ip onlara yeni maliyet olduğundan vermek istemiyorlardır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri