Vds ile günde yaklaşık 200 videoyu elle yükleme

• Kullanıcı Oqunes06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Oqunes06

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,
Daha yeni katıldım ve bir vds aldım.Bu vds ingiltere lokasyonlu.Şimdi asıl soracağım soruya gelirsem;

Bu aldığım vds ile günde yaklaşık 200 video yüklemek istiyorum el ile.Yüklediğim videolar spam olarak algılanır mı bir sorun çıkar mı ? Yani şu şekilde;
Bir videoyu yükledim hemen onun yükleme işlemi bittikten sonra diğer videoya sonra diğer videoya bu şekilde yaklaşık 200 video.Sizce bir sorun çıkar mı ?

bot kendi internetinden mi çekiyor ? eğer öyle değilse vds de olması anlamsız zaten.

2-3 saat arayla 50 şer video atıyorum atabildiğim kadar
Şuana kadar sorun olmadı

Peki bot kullansak sorun olur mu ? Önerebileceğiniz en iyi bot nedir ? Botun ne gibi faydaları olur ve gene soracağım bot spam algılatır mı youtube a ?

Ben ytkazan'ın botunu kullanıyorum gayet memnunum faydası kolay video yüklemenizi sağlar mesela haber videosu yükleyecekseniz oradaki haber botlarından çekebilirsiniz direk zaten botun sahibinine söylerseniz size demo verir incelersiniz. Ben 2 aydır kullanıyorum botu şuanada kadar spamdan bir kanalım kapanmadı, botla 5 kanala 500 yakın video attığımıda bilirim bir gecede kanalların hepsi sağlam bir gün içerisinde tüm videolarda index aldı.

---------- Mesaj saat 12:26:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:23:02 civarında gönderildi. ----------

bot kendi internetinden mi çekiyor ? eğer öyle değilse vds de olması anlamsız zaten.

Benim gözümde VDS günlük yüklediğin video binlerde ise çok faydalıdır

---------- Mesaj saat 12:27:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:26:23 civarında gönderildi. ----------

Bot kendi sistemi üzerinden çalışır sizin pc nizle alakası yoktur.

---------- Mesaj saat 12:27:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:27:16 civarında gönderildi. ----------

Botu vds e kursak hocam ?

Rigo ytkazan botunu VDS yede kuruyor onunla görüşmeniz daha sağlıklı şartlar fiyat v.s

200 video ile hiçbir şey olmaz. organik bile olabilir sonuçta 200 video neden spama düşsün ki. yeni hesap açıp video arşivini atıyormuşsun gibi olur. çok daha fazlasını da yükledim bir sorun olmadı.

bende günlük tek kanala max 80 video yüklenmeli. Bu benim kendi görüşüm

Bot Kullanırsan Spam'a Girme Olasığın Yüksektir..
Vps yada Vds ile FreeYoutubeDownloader ile İndirip..

Youtube'nin UPLOAD Bölümünden Videolarını Toplu Atıp Yüklersen İstersen Günde 1 Kanala 5k Video At Hiç Bişey Olmaz..
Demek İstediğim VPS ve VDS Kullanan Arkadaşlar Videolarınızı YT Resmi Sitesinden Upload'dan Yükleyin..

Az bir ikin binden aşası az olur sürümden kazanmayı planlıyorsan.

Bot Kullanırsan Spam'a Girme Olasığın Yüksektir..
Vps yada Vds ile FreeYoutubeDownloader ile İndirip..

Youtube'nin UPLOAD Bölümünden Videolarını Toplu Atıp Yüklersen İstersen Günde 1 Kanala 5k Video At Hiç Bişey Olmaz..
Demek İstediğim VPS ve VDS Kullanan Arkadaşlar Videolarınızı YT Resmi Sitesinden Upload'dan Yükleyin..

Video yüklerden arada zaman veriyormusun atıyorum bir kanala 1k yükledim sonraki kanala 2 saat sonra 1k yükledim gibi ?

Sürümden kazanmayı planlıyorum arkadaşlar ama gördüğüm kadarıyla benden çok daha fazlalarını yükleyen arkadaşlarımız varmış demek ki bir sakınca yok yüklemede.Bir sorum daha olacak acaba indirdiğiniz videoları arşivliyor musunuz ? Yani yedeğe alıyor musunuz ? Vds de bu iş biraz zor gibi gözüküyor da ?

Bu kadar videonun başlık ve etiketlerini nasıl ayarlıyorsunuz?

Sürümden kazanmayı planlıyorum arkadaşlar ama gördüğüm kadarıyla benden çok daha fazlalarını yükleyen arkadaşlarımız varmış demek ki bir sakınca yok yüklemede.Bir sorum daha olacak acaba indirdiğiniz videoları arşivliyor musunuz ? Yani yedeğe alıyor musunuz ? Vds de bu iş biraz zor gibi gözüküyor da ?

Kopyaladığın kanalı sil gitsin 100 videosu olan bi kanal bile 8-9 gb larda oluyor ve yüzlerce kanal için yüzlerce kanal kopyalacaksın demektir bunu arşivlemek mümkün değil

Bu kadar videonun başlık ve etiketlerini nasıl ayarlıyorsunuz?

Başlıklar indiği gibi kalıyor sen sadece belirlediğin etiketleri toplu olarak giriyorsun mesala, Arabayla ilgili bi kategoride 500 video attıysan Etiketlere toplu olarak :

Sell A car,Quotes Car,Car Insurance,Online Car

yazıp geçiyorsun.

---------- Mesaj saat 14:17:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:16:58 civarında gönderildi. ----------

ben ayarlamıyorum dırekt cekıyorum vıdeoyu . aynı etıketlerle bana gelıo bı zararı olurmu acep :D ?

Size zararı olmaz kesinlikle, telif hakkı getirebilecek bi video değilse tabi ki

manuel -bot kullanmadadan sitediğin kadar video yükle spma sayılmaz

Video yüklerden arada zaman veriyormusun atıyorum bir kanala 1k yükledim sonraki kanala 2 saat sonra 1k yükledim gibi ?

hayır beklemene gerek yok..
ayrıca etiketsiz çalışıyorum yada tek bir içerikse 1k girdiğim video toplu videoları seçip 1 2 kelime komple giriyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri