vds ıle maıl acmak ve alt kanal açmak?

ripdimebag

Kayıtlı Üye
arkadaslar tek ıpden 2 maılden fazla acılmıyo ve alt kanalda oyle tel dogrulama ıstıyor,bu sorunu nasıl cozuyorsunuz?

yeni ip adresi alarak çalıştığın firmaya müracaat edersen onlar gerekli ödemeyi nereye yapacağını açıklar.

hidayet selam dostum bu arada,farklı ip tamam çozumde,mail satınmı alsak ne yapsak bılemedım,ozamanda yukleme aynı ipden yapılacak ?

hidayet selam dostum bu arada,farklı ip tamam çozumde,mail satınmı alsak ne yapsak bılemedım,ozamanda yukleme aynı ipden yapılacak ?

Selam. Bir ipden 2 kanal yönetebilirsin. aldığın her ip de 2 kanaldan hesaplayabilirsin.

Yada ben daha farklı birşey yapıyorum botumda var render yaptıkdan sonra tüm videoları para kazanmaya kapalı olan kanala atıyorum ordan botla cekıyorum. Kendi mailimide kendim açıyorum..

Selam. Bir ipden 2 kanal yönetebilirsin. aldığın her ip de 2 kanaldan hesaplayabilirsin.

Yada ben daha farklı birşey yapıyorum botumda var render yaptıkdan sonra tüm videoları para kazanmaya kapalı olan kanala atıyorum ordan botla cekıyorum. Kendi mailimide kendim açıyorum..

para kazanmaya kapalı olan kanala atma sebebın ne dostum

bunu bende sormuştum tam anlamıyla çözüm bulamadıgım için vds almadım takipteyim...

aslında bır dunya taktık var ama mantıksız gelıyo,baska pcden maıl ac vdsden yukle ama ozamanda yukleme yapılan ip aynı olucak,aynı sey.
ben adsense çalışıyorum onu bağlamakta ayrı bir sıkıntı
o kadar kanalı beklet 2 gün sonra bagla 2 gün beklet tr lokasyondan gir bir sürü iş sıkıntılı yani hocam

ben adsense çalışıyorum onu bağlamakta ayrı bir sıkıntı
o kadar kanalı beklet 2 gün sonra bagla 2 gün beklet tr lokasyondan gir bir sürü iş sıkıntılı yani hocam

adsense sakat gıbı dostum bu ısler deneme yanılma yontemıyle cevap buluyo ama tecrubelı arkadaslardan yardım alıncade baya yol katetmiş oluyoruz

para kazanmaya kapalı olan kanala atma sebebın ne dostum

Bir nedeni yok telif gelirse kapanmasın diye stok tutuyorum.

Ben botla cekıyorum ve kanallarımda açık sıkıntı çıkarmadı. Daha farklı deneyenler vardır ama onlarda ip alıyorlardır çünkü vdsin ipsi stabil değişmiyor süreklide ip parası verilmez. Ama portable kullananlarda olabilir ben hiç denemdim vds de

Kanalları hazır al. Tek ip den 20-30 kanal idare edebilirsin hocam sıkıntı olmaz.
Ben her vds de 15-20 kanal idare ediyorum :)

Yükleme VDS'i açılan mailde kullanışmış IP kadar önemli değil hocam.

İlk olarak gmail açarken kullanılan IP'nin farklılığına çok dikkat etmen gerekiyor.
VDS yüklemelerinde günlük 3 kanaldan fazlasına yükleme yapmadığın takdirde, istersen 300-400 kanala aynı IP yükleme yap sıkıntı çıkarmaz.

Bu kısımda altın kural ise, o yükleme yaptığın VDS'lerde spam limitini aşmayacaksın. Bir kanalına 200-300 video basarsan diğer kanallarında sallanmaya başlayabilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri