VDS ile video yüklerken sorun olurmu

tia1542

Kayıtlı Üye
Merhaba beyler manuel olarak kendi ip adresim üzerinden 4 kanal idare ediyordum 1 haftadir fakat hepsinin para kazanma olayi kapandi, VDS alip bu islemi yaptigimizda yine aynilari olabilirmi 10 kanal acsam ayni VDSden her kanala günlük 50 ser video atsam sorun olabilirmi tecrübeli arkadaslardan biraz yardim istiyorum.
Hayirli forumlar.

bi sorun olmaz. Tüm yazıyı büyük yazmak yasaktır .

Genelde kanal kopyaliyorum telif haklari türü seyler oldugunda videolari siliyorum. Kendi ip adresimle yapiyodum 4 kanal birden güme gitti bugün. VDSden yapinca spam olarak algilayip ayni sekilde kapatmaz demi ?

aşırı video yüklemezseniz bi sıkıntı olmaz.

Genelde kanal kopyaliyorum telif haklari türü seyler oldugunda videolari siliyorum. Kendi ip adresimle yapiyodum 4 kanal birden güme gitti bugün. VDSden yapinca spam olarak algilayip ayni sekilde kapatmaz demi ?

ben tavsiye vereyim bence sorun aynı ipden yüklemen değilde videoların 3. taraf ve dünya geneli alıyorsa kapanması normal bence

ben tavsiye vereyim bence sorun aynı ipden yüklemen değilde videoların 3. taraf ve dünya geneli alıyorsa kapanması normal bence

Videolar yüklendikten sonra yarim gün araliklarla kontrol ediyorum. atar atmaz verenleri zaten direk siliyorum sonradan cikan olursa onlarida sildim ama yinede elimde patladi kanallar :)

---------- Mesaj saat 18:47:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:42:46 civarında gönderildi. ----------

VDS nedir bilgi verirmisin hocam :)

Günümüzde bilgisayarların hardware denen fiziksel kaynaklar açısından çok gelişmiş olması bir fiziksel bilgisayar içerisine birden fazla bilgisayar kurmaya yarayan virtualization programlarının çıkmasına yol açmıştır. Böylece ram, cpu ve hard disk gibi kaynakları çok fazla olan bir bilgisayara (sunucuya) virtualization programı kullanarak çok sayıda bilgisayar kurabilirsiniz. Bu kurulan bilgisayarlar fiziksel sunucunun kaynaklarını paylaşırlar. Örnek olarak 10 GB ram kapasitesine sahip bir sunucu içerisine her biri 1 GB ram kullanan 10 bilgisayar kurulabilir. Bu kurulan bilgisayarlar gerçekte fiziksel bir görünüme sahip olmadıkları için sanal bilgisayar olarak adlandırılırlar. Kapasiteleri dahilinde gerçek bilgisayardan işlev açısından farkları yoktur. Her birine işletim sistemi yükleyebilir, birbirlerinden bağımsız olarak açıp kapatabilir ve değişik programlar çalıştırabilirsiniz. (Alinti)
Özet: Bilgisayarindan baska bi bilgisayara baglaniyosun download ve upload speedi ucuk bi bilgisayara, istedigin gibi kullaniyorsun :)

Videolar yüklendikten sonra yarim gün araliklarla kontrol ediyorum. atar atmaz verenleri zaten direk siliyorum sonradan cikan olursa onlarida sildim ama yinede elimde patladi kanallar :)

---------- Mesaj saat 18:47:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:42:46 civarında gönderildi. ----------

Günümüzde bilgisayarların hardware denen fiziksel kaynaklar açısından çok gelişmiş olması bir fiziksel bilgisayar içerisine birden fazla bilgisayar kurmaya yarayan virtualization programlarının çıkmasına yol açmıştır. Böylece ram, cpu ve hard disk gibi kaynakları çok fazla olan bir bilgisayara (sunucuya) virtualization programı kullanarak çok sayıda bilgisayar kurabilirsiniz. Bu kurulan bilgisayarlar fiziksel sunucunun kaynaklarını paylaşırlar. Örnek olarak 10 GB ram kapasitesine sahip bir sunucu içerisine her biri 1 GB ram kullanan 10 bilgisayar kurulabilir. Bu kurulan bilgisayarlar gerçekte fiziksel bir görünüme sahip olmadıkları için sanal bilgisayar olarak adlandırılırlar. Kapasiteleri dahilinde gerçek bilgisayardan işlev açısından farkları yoktur. Her birine işletim sistemi yükleyebilir, birbirlerinden bağımsız olarak açıp kapatabilir ve değişik programlar çalıştırabilirsiniz. (Alinti)
Özet: Bilgisayarindan baska bi bilgisayara baglaniyosun download ve upload speedi ucuk bi bilgisayara, istedigin gibi kullaniyorsun :)

Video atmayla ilgili bi sıkıntı değil o açtığınız kanallar la ilgili ya günde çok fazla kanal açıyorsunuzdur yada ip niz sıkıntılıdır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri