VDS ile Yükleme Yapanlar Bakabilir mi?

• Kullanıcı Delta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Delta

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar indirdiğim videoları VDS aracılığı ile yüklüyorum. Ancak bota alıştığımdan olsa gerek çok yavaş ve zahmetli geldi. :)
Size de öyle geliyor mu? Ya da daha pratik ve hızlı bir yolu var mı?
Ya da kardeşim bot ile 100 adet atacağına VDS ile 10 tane at daha mantıklı mı dersiniz? Kafamda deli sorular :D Evet VDS ile yükleme yapanların görüşünü alalım :)

Bana asıl botla zor gibi geliyor ne bileyim VDS ile daha iyi oluyor. :D Botlar biraz bana karısık geliyor :D

Arkadaşlar indirdiğim videoları VDS aracılığı ile yüklüyorum. Ancak bota alıştığımdan olsa gerek çok yavaş ve zahmetli geldi. :)
Ya da kardeşim bot ile 100 adet atacağına VDS ile 10 tane at daha mantıklı mı dersiniz? Kafamda deli sorular :D Evet VDS ile yükleme yapanların görüşünü alalım :)

Şimdi VDS çalışma mantığı farklı bot çalışma mantığı farklı; YT to YT yapacaksan bot çalışırsın, render alıp yükleme yapacaksan vds çalışırsın.

VDS bota göre tabiki yavaş gelir.. Ben hiç botla çalışmadığım için benim için bir farklılık söz konusu değil. Sen önce çalışma tarzını seçmelisin ona göre bot mu vds mi karar verirsin..

kardesim , alistiktan sonra kendin bot oluyorsun zaten ;)

Botlar bi yüklüyor bi yüklemiyor hazır kanalla 10 kanalı yarım saatte dolduruyorum :)

banada botla zor geliiyor her ne kdar fazla botlara takılmadıysamda. Kullandığınız vds sıkıntılı olabilir. Gerçi ne kadar iyi olursa olsun yt'nin işleme hızına talılacak .

Ben Yt to Yt yapıyorum valla :D Bilmiyorum tek tek açıklama, başlık, etiketi kopyalıp yapıştırmak bile eziyet geliyor :D

o senle alakalı bir olay olur dersen ben 100 kanalla 100 dolar kazanmam daha kolay olur dersen botla bas videoları geç; yok biraz kafa patlatırım dersen vds ile belli başlı bi kategori bulursun 1 kanalla 100$ kazanmak daha kolay geliyor bir süre sonra.

Günde 2 video atıyorum yeterli geliyor vds ile geri kalan zamanda boş oş duruyr .)

vds le çalıştığım için çok sayıda kanalım yok daha özenli oluyor o yuzdende daha çok izleniyor daha çok kazandırıyor

Vdslere Yutup.org , Ytkazan ,Videoyap, gibi bir panel kurulumu yapılsa kendi vdsmizde kullansak süper olurdu.

Bot ayrı bişey ya herşeyi tek tıkla yapıyosun.
Yavaşlık yoj anluk olay çerçeveyi ünlemi lendi ekliyp
render alıyo ne istiyosunuz daha

karşılaştırmak manasız,işi bilen ikisini de kullanıyor zaten bambaşka şeyler vds ve bot

Vdslere Yutup.org , Ytkazan ,Videoyap, gibi bir panel kurulumu yapılsa kendi vdsmizde kullansak süper olurdu.

masaüstü botlar var,onları alıp vdsde kullanabilirsin.ayrıca,daha önce kullandıgım için belirtmek isterim ytkazanda vdsye kurulu şekilde kullanımda var.vdsyi yasin hocam kendisi ayarlayıp ytkazan botunu kuruyor,sana teslim ediyor.

bot mu vds mi olayına gelince,kullanmayı bilene tabiki bot daha iyidir ama bot kullandım kanalım kapanıyor diyorsan vdsye geç.ben vdslerden yükleme yapıyorum 2 aydır,uzun zaman bot kullandıkdan sonra zor geliyor :)

masaüstü botlar var,onları alıp vdsde kullanabilirsin.ayrıca,daha önce kullandıgım için belirtmek isterim ytkazanda vdsye kurulu şekilde kullanımda var.vdsyi yasin hocam kendisi ayarlayıp ytkazan botunu kuruyor,sana teslim ediyor.

bot mu vds mi olayına gelince,kullanmayı bilene tabiki bot daha iyidir ama bot kullandım kanalım kapanıyor diyorsan vdsye geç.ben vdslerden yükleme yapıyorum 2 aydır,uzun zaman bot kullandıkdan sonra zor geliyor :)
Masaüstü botlar olduğunu biliyorum ama onlar vdsye giriş gerektiriyor.
Ytkazaninda botu kendi vdslerine kuruluyor. Benim dedidigim masaüstü botlar gibi 1 aylık vs panel satislari olucak vs

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

vds=uzun ömürlü
Bot=kısa ömürlü kanallar için bence

Masaüstü botlar olduğunu biliyorum ama onlar vdsye giriş gerektiriyor.
Ytkazaninda botu kendi vdslerine kuruluyor. Benim dedidigim masaüstü botlar gibi 1 aylık vs panel satislari olucak vs

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

vds vdsdir hocam,kendi vdssi yada senin vds ne fark eder?

orasını bilmem bak,o zaman olabilir :) 1 yıl vdsli ytkazan kullandım ama vdsnin özelliklerini bilmiyorum,hiç sormadım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri