VDS ilk 2 kanal hemen uçtu

• Kullanıcı maestaso
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

maestaso

Kayıtlı Üye
Güzel bi vds aldım, 2 haftalık olan hesaplar ile tanesine 200 video olarak 2 hesap yaptım. Kendi pc mden aynı şekilde çalışmıştım hiç bişe olmamıştı. Tek farkı ip yenilememiş olmam ve vds nin çok hızlı video atması, kendi pcmde 6,7 saatde biterken vds de yarım saatte belki daha kısa sürede uploadlar tamamlandı.

Uploadextra kullandım 1 ay kendi pcmden editleyip ordan upload yaptım kapanma olmadı, sonraki zamn kendi pcmden çalıştım kapanma olmadı, bu ayda vds manuel çalışim dedim ilk gün 2 hesap direk ban. Hesaplar arası 2 temizlik programı kullandım.

Bugün bide boş hesap kullanıp yarın ne durumda olacak ona bakacam ona birşey olmassa yükleme hızını frenlemem gerekecek sanırım. Olursa ip den şüphelenebiliriz.Önerileriniz nelerdir

Not: Bide vds fransa lokasyon ama italyadaymışım gibi internet siteleri çıkıyor ve google italya numarası istiyor ilk zman.

Son düzenleme:
Az ama öz video atmaya çalış çok video hep risk birgün araştırıp 200 video atacağına 1 hafta araştır 30-40 video at ama uzun vaadede kazandırsın.Öbür türlü çok video hep bir uğraş.

Patlaması bence normal hocam. 60 videoyu bile şahsen korkarak atıyorum. Bana göre ideal olanı bir kanala günlük 30 videoda bırakmak.

bende ilk baslarda vdsnin hızının gazıyla 100 er 200 er video atmıstım. pat pat kapandı. bi kanala 50 den fazla video atmıyorum şimdi tek seferde. 2 aydır spamdan kanalım kapanmadı çok şükür. bazıları 200 300 de atıo bişi olmuyo diyolar ama bilmiom bende oluyor abi sakin çalışmak lazım bence

Kendi pcmden 400 vieolu kanalları hergün 100 video olarak 4 günde atıyordum onlar sağlam hala hesaplar aynı, aynı seriden. Peki günlük 30 video sadece tek kanal içinmi yoksa birçok kanal içinmi. öyle ise vdsmi dayanır paramı dayanır.

hangi firmadan aldınız ipleri

birde forumdaki vds satıcıları bizim süremiz bitince başkalarınada aynı ipyi veriyor

hocam vdslerin hızına limit koy yoksa anında uçar kanallar birçok program var bunu sağlayan onlarla limit koyarsan pek sorun olmaz

bnm de dün 3-4 kanal birden gitti.spam yazıyordu nedende.vdsdeki videoları deneme amaçlı yüklüyordum ve hmn siliyordum videoları.kendi pc mden de 2 -3 video atmıştım o da spamdan gitti sorun ne acaba

sanal sunucu çalışıyorsanız 3 4 şeye dikkat etmeniz gerek.

Birkaç bişey daha denicem kara liste olayını denicem durumu yazzarım 1,2 kanal daha feda etcez. Olmadı yeni ip le daha titiz çalışırım artık.

Peki yeni ip alırken kendi ip adresimizi tesis edebilirmiyiz bir yerlerde duymuştum ip satın alıp vds firmasına iletsek? Yada vds firmasına bağlımıyız?
@Demooo Dediğinizi uygulicam hocam güzel fikir.

Birkaç bişey daha denicem kara liste olayını denicem durumu yazzarım 1,2 kanal daha feda etcez. Olmadı yeni ip le daha titiz çalışırım artık.

Peki yeni ip alırken kendi ip adresimizi tesis edebilirmiyiz bir yerlerde duymuştum ip satın alıp vds firmasına iletsek? Yada vds firmasına bağlımıyız?
@Demooo Dediğinizi uygulicam hocam güzel fikir.

ip olarak ozel ip alamıyorsunuz onların kendine aldığı ozel ip lerden birini kullanibilirsiniz ancak

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri