VDS İp Banlanmaması İçin Ne Önlemler Alınlamı !!

• Kullanıcı hidan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

hidan

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.hidan.net
Geçenlerde her biri ayrı ip den açılmış gmaillerime vds den videolar attım bir hafta içerisinde video attığım 20 kanal kapandı daha öncesindekileri hala açık.%90 vds ip mi banladı youtube çünkü daha önceden bir aydır kullandığım bir kanal vardı onada 1-2 video attım oda gitti.VDS ip banlanmaması için proxy sitelerini kullanarak youtube a video yüklesek olurmu acaba ?

IP eger Iran, Afganistan vs gibi lokasyonlarda degilse sorun olmaz. IP banlanmasi diye bisey yoktur. Kara liste olayi tamamen uydurmadir.

Ek olarak bazı ip ler ingiltere olmasına rağman ( redstation sunucularında genelde ). Google ip lerini iran algılıyor. Google hesabınızdan "güvenlik" >> "son etkinlikler"den ip nizi kontroledin.

Ben her ip den günde tek kanal ve 50 video çalışıyorum. Ayda tek ipden 30 kanal açmış oluyorum. Kanallar hiç toplu kapanmadi. İki üç tane flag vb. Durumdan gitti. Demekki doğru yoldayiz. Teşekkürler [MENTION=10046]iwocan[/MENTION]

mobil mesaj

Ip'leri spam yuzunden kara listeye alsalar, emin olun kimse yukleme yapamaz. Cok fazla sayida video atildiginda Google/Youtube bunu saldiri olarak algiliyor ve IP'yi izlemeye aliyor. Eger bu IP ortalama 10 gun sure icinde fazla surede yukleme yapmazsa tekrar normal seyrine geri donuyor. Kim cikardi bu kara liste olayini bilmiyorum ama yazik gunah, milleti kandirmaktan baska bisey degil.

Ben her ip den günde tek kanal ve 50 video çalışıyorum. Ayda tek ipden 30 kanal açmış oluyorum. Kanallar hiç toplu kapanmadi. İki üç tane flag vb. Durumdan gitti. Demekki doğru yoldayiz. Teşekkürler [MENTION=10046]iwocan[/MENTION]

mobil mesaj

Hocam şunu ben doğru mu anladım

Hergün bir kanala giriyorsun o kanal 50 video atıyorsun bırakıyorsun.Ertesi gün 2. kanala girip onada aynısını yapıyorsun.Böyle devam ediyorsun.
Böylece tek vds den ayda 30 kanala giriş çıkış yapıp 30 kanala 50 videodan 500 videoya tamamlıyorsun ortalama.

Eğer böyle ise

Ben render yapıyorum.70 video indirdim çerçeveledim camtasiadan eşleşen ünlem filan olaylarına karşı videoları işledim. İlk gün 2 günde bu işleri halettim sonra 3.4. gün bu videoları kanalımın birisine attım.
5 gün balka bir kanala girdim aynı işlediğim videoları 2 günde de bu kanala attım

Bu işlemi 1 ay boyunca devam ettim diyelim.Bu çalışma tarzı doğrumudur sizce.

Şu sıkıntı olur mu acaba aynı işlenmiş videoları

ortalama 30 kanala bir ayda atarsam bunuda google spam algılar mı ?

Hocam şunu ben doğru mu anladım

Hergün bir kanala giriyorsun o kanal 50 video atıyorsun bırakıyorsun.Ertesi gün 2. kanala girip onada aynısını yapıyorsun.Böyle devam ediyorsun.
Böylece tek vds den ayda 30 kanala giriş çıkış yapıp 30 kanala 50 videodan 500 videoya tamamlıyorsun ortalama.

Eğer böyle ise

Ben render yapıyorum.70 video indirdim çerçeveledim camtasiadan eşleşen ünlem filan olaylarına karşı videoları işledim. İlk gün 2 günde bu işleri halettim sonra 3.4. gün bu videoları kanalımın birisine attım.
5 gün balka bir kanala girdim aynı işlediğim videoları 2 günde de bu kanala attım

Bu işlemi 1 ay boyunca devam ettim diyelim.Bu çalışma tarzı doğrumudur sizce.

Şu sıkıntı olur mu acaba aynı işlenmiş videoları

ortalama 30 kanala bir ayda atarsam bunuda google spam algılar mı ?
Bende render yapıyorum sistemin bana yakın. Geceden render ertesi gün upload. Render ederken önceki günden kalan kanalın ince ayarları.

mobil mesaj

Bende render yapıyorum sistemin bana yakın. Geceden render ertesi gün upload. Render ederken önceki günden kalan kanalın ince ayarları.

mobil mesaj

Ben bu şekilde çalışmıyorum hocam.Ben vds ye yeni geçtim daha önce bot kullanıyordum fakat yüklemede ünlem sıkıntısını geçmek biraz sıkıntı artık botlarda bildiğin gibi botu artık kolaylık olması etiket video arama vb şeylerde kullanıyorum.
Ben şimdi vds kullanalı 20 gün filan oldu.Ama henüz saadece bir kanala çaılıştım.Vds nin inceliklerini ve manuel çalışmayı daha yeni öğreniyoruz)))
Ama bu hızla gidersek 1 sene sonra ekmek yemeye başlarız oda tutarsa.

Şimdi bu şekilde yapayım diye düşünüyorum ama ayda 10 kanala giriş çıkış yapsam bana yeter.Yani bir ayda 10 kanalımı hazırlasam bence yeterli fakat dediğim gibi spam algısından korkutuğum için biraz yavaş alıyorum.

Yani sizce bu şekilde çalışsam sıkıntı olmaz doğrumudur.
2. konu kanallarımın hepsi adsense olacak. Belki partner kanala giriş çıkış yapmakla adsensee giriş giriş çıkış yapmak, bu şekilde çalışmak farklı olabilir mi?

Yani adsense ile partner çalışmanın farkı olurmu ? Eğer spam algılanırsak tüm adsense kanallrın para kazanması kapanabilir değil mi ?

Ben bu şekilde çalışmıyorum hocam.Ben vds ye yeni geçtim daha önce bot kullanıyordum fakat yüklemede ünlem sıkıntısını geçmek biraz sıkıntı artık botlarda bildiğin gibi botu artık kolaylık olması etiket video arama vb şeylerde kullanıyorum.
Ben şimdi vds kullanalı 20 gün filan oldu.Ama henüz saadece bir kanala çaılıştım.Vds nin inceliklerini ve manuel çalışmayı daha yeni öğreniyoruz)))
Ama bu hızla gidersek 1 sene sonra ekmek yemeye başlarız oda tutarsa.

Şimdi bu şekilde yapayım diye düşünüyorum ama ayda 10 kanala giriş çıkış yapsam bana yeter.Yani bir ayda 10 kanalımı hazırlasam bence yeterli fakat dediğim gibi spam algısından korkutuğum için biraz yavaş alıyorum.

Yani sizce bu şekilde çalışsam sıkıntı olmaz doğrumudur.
2. konu kanallarımın hepsi adsense olacak. Belki partner kanala giriş çıkış yapmakla adsensee giriş giriş çıkış yapmak, bu şekilde çalışmak farklı olabilir mi?

Yani adsense ile partner çalışmanın farkı olurmu ? Eğer spam algılanırsak tüm adsense kanallrın para kazanması kapanabilir değil mi ?
Kanal kanal dir partner adsense farkı yok. Hepsi nin hesap türü aynı. 3 vds çalışıyorum durum bu. 10 kanal seni kurtarıyorsa o şekilde devam et risk minimize olsun.

mobil mesaj

Kanal kanal dir partner adsense farkı yok. Hepsi nin hesap türü aynı. 3 vds çalışıyorum durum bu. 10 kanal seni kurtarıyorsa o şekilde devam et risk minimize olsun.

mobil mesaj

Allah kolaylık versin hocam sağol 3 vds ye yetişebiliyorsan zamanın bol demekki.Ben bu şekilde tek vdsden ayda 10 kanal yaparsam ve sıkıntı olmayacaksa bence yeterli.

Sağol bilgilendiridğin için.

Bayramın mubarek olsun

Vds de proxy kullansak baska ip den giriyormus gibi gunde 4-5 kanala videolar atsak youtube bunu vds mzden yaptigimizi algilarmi acaba?

kapanmaları başka sebeplerde arayın.ben kendi pc mde çerez bile silmiyor,vds de restart bile atmıyorum.

kim diyordu ip karalisteye alınmıyor diye :) çatır çatır kapanıyoruz.

Kardeş her ipden en aşşa 30 40 kanal yaparım basabılgım video basarım 3 4haneli :D sonra içim rahat olsun dıye ıp değiştiririm

---------- Spam Engelliyici 18:30 ---------- Önceki Mesaj 18:29 ----------

kapanmaları başka sebeplerde arayın.ben kendi pc mde çerez bile silmiyor,vds de restart bile atmıyorum.

aynı benim kafadan gunde aynı ıpden gırdgım çıktıgım kanalın haddi hesabı yok hocam :D :D

Kardeş her ipden en aşşa 30 40 kanal yaparım basabılgım video basarım 3 4haneli :D sonra içim rahat olsun dıye ıp değiştiririm

---------- Spam Engelliyici 18:30 ---------- Önceki Mesaj 18:29 ----------

aynı benim kafadan gunde aynı ıpden gırdgım çıktıgım kanalın haddi hesabı yok hocam :D :D

hocam bende de durum öyle. masaüstü youtube api ile yükleme yaptım 20-25 tane kanala her biri 200-300 video. çok seri bir biçimde kapatıldı hepsi. şuan her yeni kanal hemen arkadan kapanıyor. çözüm bulamadım işe.

Geçenler sunucunun ip adresi banlanmıştı torrentten bi kaç dosya indirmiştim.Yasakmış meğersem :p

hocam bende de durum öyle. masaüstü youtube api ile yükleme yaptım 20-25 tane kanala her biri 200-300 video. çok seri bir biçimde kapatıldı hepsi. şuan her yeni kanal hemen arkadan kapanıyor. çözüm bulamadım işe.

kendın soyluyorsun işte 300 tane basmışsın youtubede senın o ipden hesap açmanı yasaklamıştır bu kadar basit

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri