VDS İp Değiştirme (Araştırma)

adem879

Kayıtlı Üye
Merhaba Ytpara Ailesi,

Bugun sizlere arkadaşlarımla yaptığım araştırmalar hakkında bilgi vereceğim.

Amazondan sanal kart ile alınan VDS'lerde sınırsız ip değiştirilmesine yönelik bir araştırma yapıyoruz. Biz arkadaşlarımla denemeye devam ediyoruz şu an tam bir gelişme sağlayamadık sizlerde bu konu altında bildiklerinizi yazarsanız Ytpara olarak bir araştırmayı tamamlamış oluruz.

Desteklerinizi Bekliyorum.

Edit...

Son düzenleme:
hadi ya gerçekten mi ? tam benim fantezim. adem, bu konuyu her gün güncellerim.

Merhaba Ytpara Ailesi,

Bugun sizlere arkadaşlarımla yaptığım araştırmalar hakkında bilgi vereceğim.

Amazondan sanal kart ile alınan VDS'lerde sınırsız ip değiştirilmesine yönelik bir araştırma yapıyoruz. Biz arkadaşlarımla denemeye devam ediyoruz şu an tam bir gelişme sağlayamadık sizlerde bu konu altında bildiklerinizi yazarsanız Ytpara olarak bir araştırmayı tamamlamış oluruz.

Desteklerinizi Bekliyorum.

böyle bir şey imkansız....

adem sen bak kardeş bulalım şunu ... kapanmaların yüzde 90 sebebi sanal sunucunun tek ip'e üzerine kurulu olması... 20 tane kanal işlemi yaptın aynı ip'e hepsinin gmail geçmişine işlendi ben olsam bende silerim kanalları arkadaş böyle kabak gibi ortada olursan.

adem sen bak kardeş bulalım şunu ... kapanmaların yüzde 90 sebebi sanal sunucunun tek ip'e üzerine kurulu olması... 20 tane kanal işlemi yaptın aynı ip'e hepsinin gmail geçmişine işlendi ben olsam bende silerim kanalları arkadaş böyle kabak gibi ortada olursan.

Hocam herkes bildiklerini yazarsa daha çabuk sonuca ulaşırız.

gerçek ip adresi hiçbir zaman değişmez sadece size vds veren firma değiştirebilir diğer türlü buldugun çözümler sadece ipni değiştirdiğini zannedersin ama aynı ipdir hele bu numaraları ne google nede youtube illegal işler için hiç kullanmanı önermem vds deki ip stabildir sadece dediğim gibi vds firması değiştirir

gerçek ip adresi hiçbir zaman değişmez sadece size vds veren firma değiştirebilir diğer türlü buldugun çözümler sadece ipni değiştirdiğini zannedersin ama aynı ipdir hele bu numaraları ne google nede youtube illegal işler için hiç kullanmanı önermem vds deki ip stabildir sadece dediğim gibi vds firması değiştirir

arkadaş bizde biliyoruz onu firma değiştiriyor. sınırsız ip var amazonda :) ama bulacanız işte nasıl yapıldığını :p

belli bir ip aralığı kullanılıyor. onun dışına çıkma yok, x.x.x.1 - x.x.x.255 gibi, ytnin de bunu yiyeceğini sanmıyorum.

amazon.com 1 haftadır kullanıyorum her kanala 30 video atsam bile kapanıyor youtube bu amazon olayını yüzde yüz cakıyor

http://aws.amazon.com/vpc/
Amazon Virtual Private Cloud (Amazon VPC) tanımladığınız bir sanal ağ AWS kaynaklarını başlatabilir Amazon Web Services (AWS) Bulut bir mantıksal izole bölümde hüküm sağlar. Kendi IP adres aralığı seçimi, alt ağların oluşturulması ve yönlendirme tabloları ve ağ geçitleri konfigürasyonu dahil olmak üzere, sanal ağ ortamı üzerinde tam kontrole sahip.

ana sayfasında da bu yazıyor.

yatacağım bu konu nedeniyle yatamıyorum. günahı neyse verek alak. şuan mevcut sanal sunucuların hepsi bir ip'e üzerine kurulu olduğu için müthiş riskli. istersen 10 tane ip'e den çalış sonuçta sabit ip'eler olduğu için google kimlik avcıları senin nerden girip nerden çıktığını takip ediyor ve bir ip'yi pek çok kanalın geçmişin de yakalarsa ama bugün ama yarın affetmiyor. bunun tek çözümü masa üstü çalışmak yada adem'in söylediği bir sunucu bulmak. faruklar neden 1000 mbps fiber'i 999 tl her ay ödeyerek ofislerine çektirdiler sanıyorsunuz :D

AWS | Amazon Virtual Private Cloud (VPC)
Amazon Virtual Private Cloud (Amazon VPC) tanımladığınız bir sanal ağ AWS kaynaklarını başlatabilir Amazon Web Services (AWS) Bulut bir mantıksal izole bölümde hüküm sağlar. Kendi IP adres aralığı seçimi, alt ağların oluşturulması ve yönlendirme tabloları ve ağ geçitleri konfigürasyonu dahil olmak üzere, sanal ağ ortamı üzerinde tam kontrole sahip.

ana sayfasında da bu yazıyor.

---------- Spam Engelliyici 23:20 ---------- Önceki Mesaj 23:16 ----------

ücretiz sanal sunucu mu olur free mutlaka kısıtlıdır pro kısmı nerde bunun ?

Son düzenleme:
Bi ara benim amazon makinalardan birinin ip değişmişti. Yanılmıyorsam panelden Force restart yapmıştım bi kontrol edin.

gençler şu konunun üzerine gidin. bizde nasiplenek. bu olayın çözülmesi çok önemli farkında değilsiniz ?

VDSyi kapattığınızda ve tekrar panelden açtığınız ip adresiniz değişiyor zaten, neyi değiştirmek istiyorsunuz tam olarak anlayamadım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri