Kanal Adi : satış sonrası
Kanal Kategorisi : çizgi film
Kanal Dili : ingilizce
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 15 mart
Abone Sayisi : 2
izlenim Sayisi : 626
Kanalinizda UYARI Varmi : 2 Tane ünlemli video var
Kanalinizin Gunluk Kazanci : Adsense veya Partnere sokmadım.
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : Kanal temiz sorunsuz.
Kanal Satis Fiyatiniz : 50 TL
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Kanal 30 tlye satıyorum 18 günü kalmış fransa vds'yi de üzerinde vereceğim. Satmamın nedeni vakit ayıramıyorum özel sebeblerden dolayı 18 günlük vds + videoları çektiğim kaynak + 18 günlük vds = 50 TL satıyorum.
[MENTION=28749]DamlaHosting[/MENTION] üzerinden alınmıştır süper vds'dir. 2 GB Ramı var. Alıcıya şifresi değiştirilerek verilecektir.
Not: ip felan spama girmemiştir sadece ve sadece 1 adet gmail açtım ve onun üzerine bu kanalı kurdum başka bir iş yapmadım. Acilen satmam lazım.
Kanal Kategorisi : çizgi film
Kanal Dili : ingilizce
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 15 mart
Abone Sayisi : 2
izlenim Sayisi : 626
Kanalinizda UYARI Varmi : 2 Tane ünlemli video var
Kanalinizin Gunluk Kazanci : Adsense veya Partnere sokmadım.
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : Kanal temiz sorunsuz.
Kanal Satis Fiyatiniz : 50 TL
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Kanal 30 tlye satıyorum 18 günü kalmış fransa vds'yi de üzerinde vereceğim. Satmamın nedeni vakit ayıramıyorum özel sebeblerden dolayı 18 günlük vds + videoları çektiğim kaynak + 18 günlük vds = 50 TL satıyorum.
[MENTION=28749]DamlaHosting[/MENTION] üzerinden alınmıştır süper vds'dir. 2 GB Ramı var. Alıcıya şifresi değiştirilerek verilecektir.
Not: ip felan spama girmemiştir sadece ve sadece 1 adet gmail açtım ve onun üzerine bu kanalı kurdum başka bir iş yapmadım. Acilen satmam lazım.