VDS kullanımı ne kadar sağlıklı?

• Kullanıcı velixyz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - WebHosting Vds-Vps-Server

velixyz

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.pokemonum.net
Arkadaşlar evde pc ve internet bağlantım yeterli gelmediği için vds ile çalışmayı düşünüyorum. Ama kafamda şüpheler var. Daha önce aynı IP'ler kirletildiği için kanalların kapanma ihtimali yüksek olur mu? O kadar emek vereceğim sonuçta.
VDS'ten kanal yapıp da uzun zamandır ayakta olan var mı?
Yardımcı olursanız sevinirim..

2 yıldır vds çalışırım hocam ara sıra toplu kapanmalar oldu ama cimrilik edip 2 ayda bir ip değiştirdiğimden kaynaklanıyordu :) kanal açmanıza bağlı olarak ayda 2 ip kullanırsanız hiçbir sıkıntı yaşamazsınız

Konu açılmışken bende sorayım madem, bende uzun zamandır ara verenlerdenim VDS ile hangi lokasyon önerirsiniz ve kanallar ve adsense sadece o vds de mi açılıp kullanılmalı sadece ? kısaca uzun zamandır vds çalışan arkadaşlar biraz bilgi verirlerse sevinirim.

2 yıldır vds çalışırım hocam ara sıra toplu kapanmalar oldu ama cimrilik edip 2 ayda bir ip değiştirdiğimden kaynaklanıyordu :) kanal açmanıza bağlı olarak ayda 2 ip kullanırsanız hiçbir sıkıntı yaşamazsınız

yıllarca vds kullandım ama zorunlu durumlardaki 2-3 degişikligi saymazsak,hiç ip degiştirmedim adaş ve hiçde kanal kapanma sorunu yaşamadım vdslerde.dedigin gibi toplu bi kıyım olur,kanal açılışı sıkıntılıdır filan arada gidenler oldu tabi :)

Kanal sayısına bağlı.Günde 5 kanalı geçersen sıkıntı olur

bu işlere ilk basladıgımda botla başlamıştım yt hayatımdaki en kötü karardı yaklaşık 6 ay sonra vds ile tanıştım 2 yıldır vds kullanıyorum cokda memnunum

bot hazıra alıştırır sadece onun verdikleri ile yetinirsin

vds size istediğiniz her imkanı sunar

bu işlere baslattıgım herkesi vds e alıştırdım kesinlikle vds evlat

[MENTION=12558]KimLanBunLaR[/MENTION] abi günde kaç kanal acıyorsun vds den

Arkadaşlar bu konulara hakim değilim ama, vds den proxy ler oluşturarak youtube videolarımıza izlenim sağlayabiliriz diye bir yazı vardı geçenlerde, Biraz bakındım bulamadım. İşin bu boyutu tam olarak nasıl oluyor?

yıllarca vds kullandım ama zorunlu durumlardaki 2-3 degişikligi saymazsak,hiç ip degiştirmedim adaş ve hiçde kanal kapanma sorunu yaşamadım vdslerde.dedigin gibi toplu bi kıyım olur,kanal açılışı sıkıntılıdır filan arada gidenler oldu tabi :)

Adaşım bende bunu dile getirdim zaten :) Hunharca spam yapan birisinin ayda 1-2 ip değiştirmesi uygundur ama fazla spam yapmayan birisi için ip değiştirmek gerekmiyor .

2-3 yıldır her daim vds çalışırım bir risk, sıkıntısı yoktur.

Kullandıgın vds'i buradaki satıcılardan alma, youtube için çok kullanılmayacağını düşündüğün firmalardan al kafi.

http://lowendbox.com/

aldığın yere bağlı eğer düzgün yerden almazsan başına bela olur.. şuan topluluk denen bir bela var en ufak hatada indiriyorlar indirilmedin kurtuldun diyelim index vermiyor.

[MENTION=8050]Triqalx[/MENTION] in kullanıyorum aylardır çok şükür sıkıntı yok ayda 2 kez fln ip değişirim arkama yaslarım sayarim papelleri :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri