Vds Kullanıpta Kanalı Kapananlar ?

Al
yAR467.jpg

Buyur

@KimLanBunLaR

dostum bi üsttede yazdımda bi gün içerisinde bi vds den kaç defa başka kanallara giriş çıkış yapıosun ?

dostum bi üsttede yazdımda bi gün içerisinde bi vds den kaç defa başka kanallara giriş çıkış yapıosun ?

Günde minımum 20 maksimum 50

---------- Spam Engelliyici 21:43 ---------- Önceki Mesaj 21:42 ----------

sakin ol aslan karınca ben bu forumda günde 18 saat online oluyorum post kasmak ne demek öle bi kaygım yok relax

İstersen gudne 24 saat onlıne ol banane kardeşim? :mad: teker teker butun postlarını şikayet edıyorum çok gereksız postlar atıyorsun benı sinirlendırme

ya boş konuşma bilader gunde en aşşa attgım video sayısı 2000 sen ne 5sıden bahsedıyorsun? ne çerezi o neymiş :D bana su forumda vds ıel çalışıpta kanalı kapanan gostersene yanı yapcagın sey bellı VDS al bas geç bukadar? :) etk ve açklamayıda ben anlatmıyım sen öğren ya boyle kapanması ımkansız gerçekten ımkansız :D kanalınzı kapandıgıdan bı bakı ne yazıyor oyun spam falan yazar telıf gelmıstır

boş konuşan kim bir formu gez kaç kişinin kapanmış hatta kendin diyorsun kapanmaz sonrada diyorsun ki "kapandıgıdan bı bakı ne yazıyor oyun spam falan yazar telıf gelmıstır" ne içtin. Sen bana vds den kanal panmayacağını garanti et ben sana milyarlar vereyim.Mantık olarak açıkla diyorum neden kapanmaz saçma sapan şeyler yazıyorsun

bende kapanmalar yaşıyorum üstelik ip çerez kalıntısı kalmadığı halde firefox portable kullanıyorum benim kanallarımın mail açılış yöntemine bağlı olarak kapandığını düşünüyorum

Bende fransa lokasyon bi vds almıştım. youtube api ile kanal kasıyordum. 20 tane falan kanal açtım daha sonra alayı kapandı gitti. IP blok yedim büyük ihtimal ondan sonraki açtığım her kanal kapandı. şimdi türkiye lokasyon aldım bakalım şuanlık bir sorun yok. 10 kanalda bir token değiştircem artık.

üşengeç deilimki

valla çok uraşıyom bu aralar var bişi çözemedim
[MENTION=9020]Alex[/MENTION] bi ara bu arkadaşda fena kanal patlatıodu nasıl çözdü acaba

caner botlarla yukluyordu sanırım ondan kapanıyordu hocam ama açık açık yaptıgım uygulamayı yazdım herkezın onunde size dahada yapıcak bişey yok kanalları bı kanala yonlendırın bakın muhtemelen telıf gelıtordur sız pcde yokken

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri