Vds önerisi ?

• Kullanıcı bxbx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - VPS-VDS Hosting

bxbx

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ytpro.net , ytvds gibi aklıma gelmeyen biri daha VDS hizmetlerini kapattı. Youploader VDS skype ekledim kabul edilmedi 3 gündür.Sizler hangi VDS yi kullanıyorsunuz bu konudaki sıkıntı nedir? VDS önerisi olan arkadaşım varmı?Birde merak ettiğim birşey var VPN nedir yani download upload yapılabiliyormu?Konu burda http://teknoseyir.com/kendi-vpn-sunucunuzu-openvpn-ile-kendiniz-kurun

yılmaz servers diye bir yer duydum bende vdsye yeni başlıyacağım konuya reserved olsun hemde bu yazım :)

vpn kurcak cok kolay. bu konuda yardımcı olabilirim. uygun vds bulursan burada paylaşırsanız incelemek de isterim. aklımda bulunur

Arkadaşlar hangi vds kullanıyorsunuz vds almak istiyorum nerden alabilirim?

sağlam bir vds kullanan korkunç rakamlar kazanabilir. isteyen olursa kazancımı gösterebilirim. ben uzun süredir üç haneli rakamların altına düşmüyorum. şimdi diyeceksiniz ne yapalım nasıl kazanalım yöntemin nedir vds yi nasıl kullanıyon. burada anlatmam sakladığım için değil çoluk çocuk gelip konuyu sulandıracağı için.

maalesef bu forum da çok kazananları teşfik edip makale yazmalarını özendirecek bir yönetim anlayışı yok. aksine çok kazananları çoluk çocukla muhattap edip banlayan moderatorlerle dolu. ben bu forumu sadece sim cart ve onay kodu almak için kullanıyorum. bunu da çok iyi yapıyor.

Son düzenleme:
sağlam bir vds kullanan korkunç rakamlar kazanabilir. isteyen olursa kazancımı gösterebilirim. ben uzun süredir üç haneli rakamların altına düşmüyorum. şimdi diyeceksiniz ne yapalım nasıl kazanalım yöntemin nedir vds yi nasıl kullanıyon. burada anlatmam sakladığım için değil çoluk çocuk gelip konuyu sulandıracağı için.

maalesef bu forum da çok kazananları teşfik edip makale yazmalarını özendirecek bir yönetim anlayışı yok. aksine çok kazananları çoluk çocukla muhattap edip banlayan moderatorlerle dolu. ben bu forumu sadece simkart almak ve onay kodu almak için kullanıyorum. bunu da çok iyi yapıyor.

Haklısın ancak en azından hangi VDS kullanıyorsun bunu yazabilirmisin? Nerden alabilirim?

Özelden bir arkadaşta sordu söyledim biraz paraya kıyıp temiz ip'eli güçlü bir vds satın alırsanız harika şeyler yapabilirsiniz. elinizin altın da 1000 mpbs internet var neler yapılır onla bir düşünün ?

Haklısın ancak en azından hangi VDS kullanıyorsun bunu yazabilirmisin? Nerden alabilirim?

isterseniz bizim yeni I7 3770K işlemcili Sunucularımızı deneyebilirsiniz Datacenter değiştirdiğimiz için artık daha hızlı upload/download yapılmakta.

[MENTION=13912]bxbx[/MENTION] hocam bize gelen herhangi bir skype ekleme talebi yok. Ozelden yazarsaniz eger skype adresinizi yardimci olayim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri