VDS ses çıkışını ses girişi olarak göstermek hkk.?

Incubus

Administrator
Kayıtlı Üye
Başlıkta söylemeye çalıştığım gibi VDS'teki ses çıkışını ses girişi olarak göstermek mümkün mü? Normalde ses kartı ya da mikrofonu vs. olan cihazlarda sterio mix özelliğini kullanarak bunu sağlayabiliyordum. Win8 yüklü olan VDS'te uzaktan ses özelliği sayesinde sesi kendi bilgisayarıma aktarabiliyorum ancak istediğim şey VDS'in sanki mikrofonu varmış ve mikrofona ses girişi yapılıyormuş gibi olması ses çalarken. Hatta ses çıkışında olmasına da gerek yok, yani sanal mikrofon yaratmak gibi bir olay mümkünse bu da işimi görür. Bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim.

VDS'in bulunduğu datacenter'ı mı dinleyeceksin? :D

Şaka bir yana tam olarak soruyu anlayamadım, kendi pc'ndeki sesi VDS'e mi aktarmak istiyorsun?

VDS'in bulunduğu datacenter'ı mı dinleyeceksin? :D

Şaka bir yana tam olarak soruyu anlayamadım, kendi pc'ndeki sesi VDS'e mi aktarmak istiyorsun?

Hocam o da iş görür, ama asıl istediğim, VDS'te çalan herhangi bir müziği örneğin sanki mikrofon girişiymişçesine göstermek. (kaydetmek değil sadece, mühim olan mikrofon girişiymiş gibi girmesi) Bir çeşit sanal mikrofon programı varsa mesela ses dosyalarını mikrofon girişiymiş gibi gösteren benim işimi görür çok da güzel olur ama ben pek bir çözüm bulamadım.

video kayıt felan yaparken sesi de almak istiyor sanırım..ya da bunun gibi bir şey

video kayıt felan yaparken sesi de almak istiyor sanırım..ya da bunun gibi bir şey

Hocam sayılır ama dediğim gibi sesi kaydetmek ile ilgilenmiyorum. Daha çok şu şekilde diyebiliriz mesela, live event olarak yayınlamama yardımcı olabilecek tarzda bir şey olabilir.

Eyvallah hocam çok teşekkürler, göz gezdirdim bir, sanırım bu işimi çözer, deneyeceğim.

Başka yine önerisi olan bilgisi olan varsa güzel olur, bir iki tane bulup da denediğim olmadığı oldu çünkü bu programdan ne çıkar bilmiyorum :)

Hocam o da iş görür, ama asıl istediğim, VDS'te çalan herhangi bir müziği örneğin sanki mikrofon girişiymişçesine göstermek. (kaydetmek değil sadece, mühim olan mikrofon girişiymiş gibi girmesi) Bir çeşit sanal mikrofon programı varsa mesela ses dosyalarını mikrofon girişiymiş gibi gösteren benim işimi görür çok da güzel olur ama ben pek bir çözüm bulamadım.

normal pc'lerde kullandığımız camtasia studio programı bilgisayarda çalan müzikleri, arka plan seslerini vs kayıt altına alabiliyor. Ama bunu yapabilmesi için VDS'te kurulu Windows 8 makinaya ses kartı kurmanız gerekiyor.

normal pc'lerde kullandığımız camtasia studio programı bilgisayarda çalan müzikleri, arka plan seslerini vs kayıt altına alabiliyor. Ama bunu yapabilmesi için VDS'te kurulu Windows 8 makinaya ses kartı kurmanız gerekiyor.

sağ olun hocam, kayıt alma kısmında dediğim gibi problem yok. sanırım arkadaşın gönderdiği şey sorunumu çözecek, teşekkürler size de ilginiz için...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri