VDS tavsiyeleriniz

mekskem

Kayıtlı Üye
arkadaşlar yerli yada yabancı uploads hızı yüksek ve trafik sınırlaması olmayan tavsiye edeceğiniz firmalar nelerdir.bir kaç gün içinde almayı düşünüyorum.fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

---------- Mesaj saat 06:06:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 06:03:52 civarında gönderildi. ----------

ayrıca forum sponsoru olarak vdspower.net gördüm.sizce nasıldır.örn 1000mblik bir videoyu ortalama youtubeye kaç dkkada yükleyebilirim.

Valla trafik limitsiz diye biliyorum.Ayrica hizlari da gayet iyi.oyle hesaplamadim ama cok hizli indiriyorsun.Eger tavsiyemi istersen 4gb ramli vds alirsan ve de win2008 yukletirsen vdsi durduramazsin.Tecrubeyle sabit.

---------- Mesaj saat 22:13:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:11:54 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=1458]MahsumCelik[/MENTION] indirme hizi konusunda en iyi bilgiyi verir.

Merhaba,

bu tamamı ile youtune mühendislerinin kullanıcı başı nekadar limit belirlediğine bağlı.

Normalde işin teorisi şudur 100 Mbps internet hızınız varsa ve bunu net olarak alabiliyorsanız 10 Mb/s ile download yapabilirsiniz. 1 gbps (1000 Mbit) lik hatta 100 Mb/s indirmeniz gerekir ama youtube bukadar hattı açarsa gelen trafiği karşılayamaz veya ek maaliyete sebebiyet verir.

Bu nedenle elinizde koca daacenter da olsa indirme / yükleme hızınız youtube serverinin size ne ile indirticeğine bağlı.

hocam onda dediklerim varmı mesela trafik kısıtlaması vs bide 1000mblik videoyu yükleme sürem ne kadar olurda.mantıklı olursa hemen alıcam.

Valla trafik limitsiz diye biliyorum.Ayrica hizlari da gayet iyi.oyle hesaplamadim ama cok hizli indiriyorsun.Eger tavsiyemi istersen 4gb ramli vds alirsan ve de win2008 yukletirsen vdsi durduramazsin.Tecrubeyle sabit.

---------- Mesaj saat 22:13:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:11:54 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=1458]MahsumCelik[/MENTION] indirme hizi konusunda en iyi bilgiyi verir.

bahsettiğiniz paket bu herhalde tr lokasyonlu https://www.offlinebilisim.com/cart.php?a=confproduct&i=0

Merhaba,

bu tamamı ile youtune mühendislerinin kullanıcı başı nekadar limit belirlediğine bağlı.

Normalde işin teorisi şudur 100 Mbps internet hızınız varsa ve bunu net olarak alabiliyorsanız 10 Mb/s ile download yapabilirsiniz. 1 gbps (1000 Mbit) lik hatta 100 Mb/s indirmeniz gerekir ama youtube bukadar hattı açarsa gelen trafiği karşılayamaz veya ek maaliyete sebebiyet verir.

Bu nedenle elinizde koca daacenter da olsa indirme / yükleme hızınız youtube serverinin size ne ile indirticeğine bağlı.

mahsum hocam ben videoları torrentten çekip upload yapmayı düşünüyorum.işin aslı bana upload hızı ve aylık trafik olayı daha önemli.eğer dersenizki yt upload hızınada engel koyuyor ona bişey diyemem.

---------- Mesaj saat 06:24:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 06:21:10 civarında gönderildi. ----------

Siz vds hizmetimi almak istiyorsunuz kiralık sunucumu detay verebilirseniz yönlendirebilirim

hocam ben tam bu vds vps olaylarından anlamıyorum.daha ilk olacak.anladığım kadarıyla vds olacak benim işimi gören.sisteme u torrent jdownloader vs gibi yazılımlarla video indirip ytye gerek manuel gerek yazılımla tekrar upload edecem.umarım açıklayabilmişimdir :)

hocam ben tam bu vds vps olaylarından anlamıyorum.daha ilk olacak.anladığım kadarıyla vds olacak benim işimi gören.sisteme u torrent jdownloader vs gibi yazılımlarla video indirip ytye gerek manuel gerek yazılımla tekrar upload edecem.umarım açıklayabilmişimdir :)

Aynen öyle hocam VDS(Sanal Sunucu) ile bu dediklerinizi aynen yapabilirsiniz.

Bende Mahsum beyle çalışıyorum.Son derece işinin ehli bir insandır tavsiye ederim.
şuan bir deneme yapıyorum ne kadar sürede upload edeceğini

Tek vdste aynı anda 4 video yükleme deniyorum.
1Gb dosya
Tarayıcı ile upload ediyorum.
04:54:00 Başlangıç
04:58:55 Bitiş
4 Dakika 55 Saniye. Tek yükleme değil bu. Aynı anda Başka yüklemelerde yapıyorum.

Her Türlü evdeki netten hızlı :)

Maillere bakmadım hocam. Mail adresiniz nedir?

<Devrimbilişim L3 paketini kullanıyorum çok iyi vdspowerda iyidir onuda kullandım

Beyler vds ney vps ney ikisi ayni set degil mi.

XT320 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Mahsum bey skypden mesaj attım açık olmanızı beklıyorum sunucu kıralıcam

Vdspower.net? ee skypde falan hesap yokmu iletişim dıyo anca maıl yolluyoruz nasıl ulasıcaz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri