VDS üzerinde Camtasia Studio 8 Çalıştırmak

nescafe3in1

Yasaklanmış
Microsoft Windows Server 2008 üzerinde Camtasia Studio 8 programını stabil olarak çalıştırmak gerekli ayarlamaları yapmadan malesef mümkün değil.

Net framework

Visual C++ Redistributable

Bu iki önemli yazılımı kurduktan sonra;

image_4.png

Add Features diyoruz ve

image_6.png

Desktop Experience seçeneğine tik koyup yüklenmesini bekliyoruz. Yüklendikten sonra res atıyoruz ve camtasia sorunsuzca çalışıyor.

Thats all.

Son düzenleme:
ben yükledim icona tıklayınca açılmıyor gelmiyor ekrana birşey ?

Mesajım bulunsun. Kuramamıştım daha önceden.

Tam da bunu araştırıyordum vds alacaktım bu programın çalışıp çalışmadığını merak ediyordum. Çok iyi denk geldi sağolasın.

Vds aldığımda benimde çalışırmı diye düşündüğüm bir konuydu. Teşekkürler... :)

Program çalışıyor fakat içeriğin süresine göre renderlemek 720 p 25 dklık bir video için 80-120 dk buluyor. Pratik işlemler için kullanışlı olmuyor yani

bilmeyenler için yararlı olucaktır. Bu arada ben kullanamıyorum vpsden zor geliyo :/

Evdeki pcniz hızlıysa evde render edin bence

#Batch render kullanın kendi kendine render etsin
#+google drive kurun pcye çıkan videoları o dosyaya yönlendirin otomatik upload etsin drive'a
#sabah kalktığınızda bütün renderlar internete yüklanmiş olur size de vdsden girip youtube'a yüklemek kalır sadece

ben yükledim icona tıklayınca açılmıyor gelmiyor ekrana birşey ?

icon derken camtasia nın iconu mu yoksa server manager mı?

Program çalışıyor fakat içeriğin süresine göre renderlemek 720 p 25 dklık bir video için 80-120 dk buluyor. Pratik işlemler için kullanışlı olmuyor yani

Şahsen ben bunun convert işini pek anlayabilmiş değilim. 5 dakikalık videoyu yarım saatte döünştürdüğü de oldu, bir filmi tam olarak 26 dakikada da dönüştürdüğü oldu. sağlık olsun sonuçta ücretsiz kullanıyoruz buna da şükür :)

bilmeyenler için yararlı olucaktır. Bu arada ben kullanamıyorum vpsden zor geliyo :/

hepimiz için zor bir olay fakat bu sektörde en önemli kural pes etmemektir

icon derken camtasia nın iconu mu yoksa server manager mı?

Şahsen ben bunun convert işini pek anlayabilmiş değilim. 5 dakikalık videoyu yarım saatte döünştürdüğü de oldu, bir filmi tam olarak 26 dakikada da dönüştürdüğü oldu. sağlık olsun sonuçta ücretsiz kullanıyoruz buna da şükür :)

hepimiz için zor bir olay fakat bu sektörde en önemli kural pes etmemektir

Haklısın ancak render süresi çok uzun windows movie maker daha işime geliyo arka arkaya video editlemekte :) şu render süresi olmasa cam tasia candır can

Rezerved

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

freamwork zaten kurulu diyor.
2.sinde de setup kısmında hata veriyor...

edit:tamamdır,çalıştı,paylaşım için teşşekkürler;)

Çok yararlı bir konu teşekkürler benimde kafama takılıyordu.
Fakat vds o özelliklerde olmasına rağmen çokça normal pc de yapılan render süresinden daha uzun sürdüğünü okudum vds de yapılan renderin. Bunun sebebi nedir?

Çok yararlı bir konu teşekkürler benimde kafama takılıyordu.
Fakat vds o özelliklerde olmasına rağmen çokça normal pc de yapılan render süresinden daha uzun sürdüğünü okudum vds de yapılan renderin. Bunun sebebi nedir?

VDS de güçlü bir işlemci 20-30 bilgisayara dağıtılır böylece firmalar cepten tasaruf etmiş ve pişman olan biz olmuş oluruz.

dostlar program açılıyor ama batch render hata veriyor.açılırken bir dll eksik diyor buldum attım onu sorun hala aynı.vds türkçe ve desktop experience nedir çözebilmiş değilim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri