Vds ve bot karsilaştirmasi

• Kullanıcı hayat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

hayat

Kayıtlı Üye
slm arkadaslar vds ve bot kullanan arkadaslar hangisinde kanalınız daha uzun süre kaldı

hem vds hem bot kullanıyorum 1-2 hafta dayanmıyor kanallar :)

uzun süredir vps ve bot kullanıyorum.
API aracılığıyla yükleme yapılırsa kanalda bir problem olmuyor açıkçası

Vds kullanıyorum, her Adsense, Youtube giriş çıkışlarımda geçmişi, çerezleri falan temizliyorum.

kanalların kapanmasının ne vds ile ne de botla alakası var çalıştığın videolar ve kategoriyle alakalı tamamen telifsiz yada sıkıntı çıkarmıcak videolarla uğraş ne kanalın kapanır ne de sorun yaşarsın

video sayısı bence önemli yoksa aynı ipten 10 bin video yüklerim

vds kullanmaktamı yasakki?benim vds de öyle açık takılıyor hep kanal.sorun olurmu?adsenseyle alakam yok partnerim :)

bot kullanıyorum bazen kanallar 1 hafta bazen 1 gün bile gitmiyor.bu gidişle adsense limiti dolduracaz gibi.düşünmeye başladım ne yapsam diye..

bakalım başka ne tür yorumlar gelecek

bot kullanıyorum.ilk bu işe başladığımda uyarı gibi 1 hafta sonra para kazanmalar gitmişti.1.5 aydır ses seda yok çok şükür.

dizi işiyle uğraşanlara vds şart.dizi işinde bot la yarış yapılmıyor.

vds nin avantajları:
İnternet olarak bot kullanmaya göre daha hızlıdır.
Atıcağınız diziyi bot kullanıcılarına göre önce atabilirsiniz.
Youtube dışındada turbobit uploaded vb sitelere de upload yaparak para kazanabilirsiniz.
Jingling vb programlar kullanarak bazı sitelerden para kazanabilirsiniz.

Botun avantajları:
vds gibi indirip yüklemekle uğraşmazsınız.
Etiket vb şeyleri girmenize gerek yok videoyu olduğu gibi çekebilirsiniz.
logo etiket fln bunları botla yapabilirsiniz.

Benim söyleyeceklerim bu kadar :D

eğer vds alıcaksan vdspower i tavsiye ederim.Bot alıcaksan da videoyap ı tavsiye ederim.2 sinide deneme imkanın var irtibata geçip tecrübe edinebilirsin :)

Bunlarda geneldede kanalının kapanması durumu sana bağlıdır eğer sen aşırı yükleme yaparsan geneldede spamdan gider kanalın. :)

aylardır bot kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım
bot kullanmayı düşünürsen videoyap.com öneririm

Ben vds de kullaniyorum bot icin deneme kanallarim var bot yoluyla giden kaanalim 1 aylik oldu sorunu yok suanlik gunde 20 video atiyo, vds de ise yone bir sorun yok kanalim var 2 aylik :)

çok güzel bilgiler paylasımda bulanan arkadaslar tesekkür

bakalım başka ne yorumlar gelecek

Birincisi bu işin video sayısıyla kesinlikle alakası yok.İkincisi bot kullandığından yada vds kullandığından kanal kapanmaz.Vds de şunu yapmışlarsa sizden önce kullanan adam Bilinçsizce spam yaptıysa kanalınız kapanır.Ben şahsen hem bot kullanıyorum hem vds.Kanal Kapanması sizin yaptığınız çalışmaya göre değişir arkadaşlar.Bot olarak da benim gözümde en iyisi videoyaptır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri