vds web sayfası yayınlamak?

ripdimebag

Kayıtlı Üye
arkadaslar wordpress sıtem ıcerıkler nedenıyle hostıng fırması tarafından engellenıyor cok sql sorgu donduruyormus flan fılan,sunucuya tasıyın dıyolar,
bu konuda bılgısı olan arkadaslardan yardım rıca edıyorum,
ınternette arastırıyorum fakat hep eskı ıcerıkler,
yol gosterırmısınız lutfen

centos 6li bir vps al

vesta cp kur

wordpress kur

$$$$$

:D :D

centos isletim sistemi

6 surumu

windows 10 gibi dusun reis.

Sadece domaininiz ihtiyacınızı karşılayacaktır, hosting kontrol panelini kurduktan sonra dns kayıtlarını oluşturup, domaine tanımladıktan sonra taşımaya girebilirsiniz

Sadece domaininiz ihtiyacınızı karşılayacaktır, hosting kontrol panelini kurduktan sonra dns kayıtlarını oluşturup, domaine tanımladıktan sonra taşımaya girebilirsiniz

hostıng fırmasıyla cok sorun yasıyorum dostum,web sunucu ıle gecmısın hıc yok cok tecrubesızım,

cevap ıcın tesekkur ederım

bırsey daha sorucam

1 vds de bırden fazla domaın barındıra bılırmıyız

Barındırabilirsiniz, tamamen ücretsiz paneller - domain sınırlı ücretli paneller - vds i aldığınız firmanın kampanyalı panelleri mevcut. Bu arada neden firmadan direkt hosting sunucusu şeklinde almayı düşünmüyorsunuz?

Barındırabilirsiniz, tamamen ücretsiz paneller - domain sınırlı ücretli paneller - vds i aldığınız firmanın kampanyalı panelleri mevcut. Bu arada neden firmadan direkt hosting sunucusu şeklinde almayı düşünmüyorsunuz?

evet ole bı secenekte var degılmı?
gercı 2 farklı fırmadan domaın ve alanadı barındırma hızmetı alıyorum,

SUNUCUYA Vestapanel-Centos-6-X64 kurdum ama ben bu naneyi yiyemıcam galıba dostum

mevcut hosting kontrol paneliniz neydi? panel kursanız bile farklı panele taşırken sıkıntı yaşayacaksınız, aynı paneli kurmanızı öneririm veya centos web panel yada kloxo kurmanızı öneririm

mevcut hosting kontrol paneliniz neydi? panel kursanız bile farklı panele taşırken sıkıntı yaşayacaksınız, aynı paneli kurmanızı öneririm veya centos web panel yada kloxo kurmanızı öneririm

Wordpress Otomatik kurulum
Debian 7 üzerine LAMP ve wordpress ön yüklü gelen hazır kurulum. Root şifreniz sistem kurulumu sırasında otomatik olarak oluşturulacaktır. Varsayılan mysql root şifresi: xxsql Varsayılan wordpress admin şifresi xxuser kuurlum sonrasında wordpress'in domain adınızdan erişilebilir olması için; wp-config.php dosyanıza; aşağıdaki örneği domain adınıza uygun şekilde ekleyiniz;

define('WP_HOME','http://siteadim.com');

define('WP_SITEURL','http://siteadim.com');
Linux WHM cPanel On Yuklu Centos 7.1 Minimal
WHM 11.50 ön yüklü olarak gelen Centos 7.1 x64 sürümüdür. En az 10gb disk alanı gerektirir.
Linux Whm Cpanel On Yuklu Centos 6-5 Minimal
Whm 11.42 ön yüklü olarak gelen Centos 6.5 x64 sürümüdür. En az 10gb disk alanı gerektirir.
Linux Virtualmin-Centos-6-X86
Virtualmin önyüklemesi yapılmış Centos 6 32 bit kurulumunu temel alır.
Linux Vestapanel-Centos-6-X64
Ücretiz bir panel olan Vestapanel önyüklemesi yapılmış Centos 6 64 bit kurulumunu temel alır. Sunucu kurulumu tamamlandıktan sonra aşağıdaki bilgiler ile Vesta Panel yönetim ekranına erişebilirsiniz.
Linux Ubuntu Server 64bit 14-04 Minimal
Ubuntu Server 14.04 minimal 64 bit.
Linux Ubuntu Server 64bit 14-04 LTS
Ubuntu Server 64bit 14-04 LTS kurulumu.
Linux Ubuntu Server 64bit 13-10 LTS Minimal
Ubuntu Server 64bit 13-10 LTS Minimal
Linux Ubuntu Server 64bit 12-04 LTS Minimal
Ubuntu Server 64bit 12-04 LTS Minimal
Linux Ubuntu Server 32bit 13-10 LTS Minimal
Ubuntu Server 32bit 13-10 LTS Minimal
Linux Ubuntu Server 32bit 12-04 LTS Minimal
Ubuntu Server 32bit 12-04 LTS Minimal
Linux Scientific Linux x86-64
Scientific linux 64 bit kurulumu.
Linux OpenSuse 12.3
OpenSuse 12.3
Linux OpenSuse 12.2 x64 minimal
OpenSuse 12.2 x64 minimal kurulumu.
Linux OpenSuse 11.3
OpenSuse 11.3
Linux Litespeed-WHM-CPANEL Otomatik kurulum
Centos6 x64 temel alınan ve trial litespeed enterprise ve cpanel kurulumunu içeren templatedir. Kurulum sonrası cpanel ve litespeed için ayrıca lisans satın alınması gerekir.
Linux Fedora 20 x64 Minimal
Fedora 20 64bit minimal kurulumu.
Linux Debian 8 x86_64 Minimal
Debian 8 x86_64 Minimal
Linux Debian 7 64bit minimal
Debian 7.3 64bit minimal
Linux Debian 7 32bit minimal
Debian 7 32bit minimal
Linux Debian 6 64bit minimal
Debian 6 64bit minimal
Linux Debian 6 32bit minimal
Debian 6 32bit minimal
Linux Cloudlinux-Cpanel-Litespeed On yuklu Template
Cloudlinux üzerine whm-cpanel ve litespeed enterprise web server yüklü olarak gelir. Cloudlinux'u kullanabilmek için cpanel haricinde ayrıca cloudlinux lisansınızın olması gereklidir. Litespeed ön yüklü olarak gelir, lisansınız varsa kullanabilirsiniz, lisansınız yoksa cpanel tarafından sağlanan Apache'yi kullanabilirsiniz.
Cloudlinux üzerine whm-cpanel ve litespeed enterprise web server yüklü olarak gelir. Cloudlinux'u kullanabilmek için cpanel haricinde ayrıca cloudlinux lisansınızın olması gereklidir. Litespeed ön yüklü olarak gelir, lisansınız varsa kullanabilirsiniz, lisansınız yoksa cpanel tarafından sağlanan Apache'yi kullanabilirsiniz.
Linux Centos 7 x64 minimal
Centos 7 x64 minimal
Linux Centos 6 64bit minimal
Centos 6.5 64bit minimal
Linux Centos 6 32bit minimal
Centos 6 32bit minimal
Linux Centos 5 64bit minimal
Centos 5 64bit minimal
Linux Centos 5 32bit minimal
Centos 5 32bit minimal

dostum işletim sıstemı bunlar var :)

Onu sormadım ben, daha önceki firmada hangi kontrol paneli yazılımını kullanıyordunuz? taşımada uğraşmamak için aynı paneli kurmanızı öneriyorum, birde minimal seçeneğiyle server ihtiyaçlarınıza yanıt vermeyecektir

Onu sormadım ben, daha önceki firmada hangi kontrol paneli yazılımını kullanıyordunuz? taşımada uğraşmamak için aynı paneli kurmanızı öneriyorum, birde minimal seçeneğiyle server ihtiyaçlarınıza yanıt vermeyecektir

kontrol panelının yazılımı nasıl ogrene bılırım,dostum

yardımın ıcın sag ol

hosting kontrol paneli yazılımı ya cpaneldir ya plesktir - directadmindir, vesta,kloxo gibi ücretsizlerde olabilir natrodansa natro paneldir, siteyin hosting bilgilerine hangi portla giriyorsunuz?

Tamam cpanel kurun hocam zaten sunucu sizin trialini kullanırsınız kurulumda, daha sonradan taşıma veya yedekleme olunca günlük haftalık cpanel verenler var, alırsınız yedeğinizi veya taşımanızı yaparsınız

Kurulu tezgaha çomak sokulmaz :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri