VDS'de Gezinme Hızınız Nasıl

• Kullanıcı Delta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - VPS-VDS Hosting

Delta

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar VDS'ye bağlı iken çok yavaş geziniyorum. Mouseyi oynatıyorum slow motion harekette ilerliyor, sizde durum nasıl? Bu neyden kaynaklanıyor olabilir. Reset atıp, ccleaner ile çerezleri temizledim VDS'de. Hep böyle slow motion. VDS'de browseri aşağıya kaydırıyorum slow motion iniyor saniye saniye. Sizin nasıl acaba?

Benim vds ile kendi bilgisarayim arainda cok az bir fark var gibi. Yani ayni pc hizinla neredeyse.

vds dandik oldumu böyle sorunlar oluyor. 2 tane sekme açmaya gelmiyor anında kasıyor.Alışmışız sekmeye, böyle tek tek zor oluyor.

Benim vds ile kendi bilgisarayim arainda cok az bir fark var gibi. Yani ayni pc hizinla neredeyse.

vds dandik oldumu böyle sorunlar oluyor. 2 tane sekme açmaya gelmiyor anında kasıyor.Alışmışız sekmeye, böyle tek tek zor oluyor.

1 GB Ram'e sahip bir bilgisayar ve 1 GB Ram olan bir bilgisayarda da 8-10 sekmeyi kasmaması lazım.

Kaldı ki VDS'de masaüstü gezinmede dahi kasıyor.

Bojan hocam bende ondan kaynaklımı diye düşündüm. VDS alırken RAM'in yüksekliğine mi önem vermemiz de fayda var. Bu kasmalar hiç hoşuma gitmedi benim.

En önemli etken internet bağlanı hızınızdır. Eğer aynı anda render vs yapmıyorsanız bu kadar takılmasının sebebi internet hızınızdır.

ram le alakası yok vds senın baglantı hızıyla alakalı bır durum vds kasmıyor aslında sana oyle gelıyor

En önemli etken internet bağlanı hızınızdır. Eğer aynı anda render vs yapmıyorsanız bu kadar takılmasının sebebi internet hızınızdır.

ram le alakası yok vds senın baglantı hızıyla alakalı bır durum vds kasmıyor aslında sana oyle gelıyor

Şu an kendi bilgisayarımdan speedtest ölçtüm Ping 79, Download Speed, 6.99 MB, Upload Speed 0.66 çıktı. Genede bu denli kasması pek akıl karı gelmedi.

Arkadaşlar VDS'ye bağlı iken çok yavaş geziniyorum. Mouseyi oynatıyorum slow motion harekette ilerliyor, sizde durum nasıl? Bu neyden kaynaklanıyor olabilir. Reset atıp, ccleaner ile çerezleri temizledim VDS'de. Hep böyle slow motion. VDS'de browseri aşağıya kaydırıyorum slow motion iniyor saniye saniye. Sizin nasıl acaba?

Hocam valla bugün fiberserverden paket 2 yi aldım hiç kasma yok .

4 vds bide server kullanıyorum aylardır,kendi bilgisayarımla arasında hiçbi fark yok.ciddi ciddi bazen hangi vdsdeyim,benim pcdemiyim karıştırıyorum.eskiden upload işinden para kazanırken kullandıgım vpsler geldi aklıma şimdi,onlarda donma çok yaşardım böyle.

fiber net alın 1 gb ramli pcniz olsun 8 gb ramli vdsde daha rahat takılırsınız.demem o ki netiniz çok önemli bir etken bu konuda

fiber net alın 1 gb ramli pcniz olsun 8 gb ramli vdsde daha rahat takılırsınız.demem o ki netiniz çok önemli bir etken bu konuda

Şimdi benım pc i5 işlemcı - 16gb ram var ...
İnternnette Fiber : 18Mbps Down / 2Mbps Upload gözukuyor ... Yanlız Ms67

VDS den performans alırmyıız?

Herhangi bir kasma yaşamadığını belirten arkadaşların internet hızları nedir acaba? Speedtestten bir screen atabilirler mi?

Şimdi benım pc i5 işlemcı - 16gb ram var ...
İnternnette Fiber : 18Mbps Down / 2Mbps Upload gözukuyor ... Yanlız Ms67

VDS den performans alırmyıız?
Alacağınız vdsye göre değişir.sizin pcnizin öküz gibi olması vdsde up yada renderi hızlandırmaz.sizin yapacağınız işlemleri hızlandıırır.yavaş yavaş değilde kasmadan sorunsuzca yaparsınız

Böyle bişey :)

kaplumbaga-15.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri