VDS'de yapılabilecekler...

• Kullanıcı Rhttcn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - WebHosting Vds-Vps-Server

Rhttcn

Kayıtlı Üye
Merhabalar,
Bu işe yeni başladım VDS'de yapılabilecekler hakkında kısa bir bilgi sahibi olmak istiyorum sormak istediğim soru şu, VDS'nin içerisine program kurup normal bilgisayar gibi kullanma şansımız var mı?

vds bilgisayardan farksızdır kasılmaları saymazsak yapabileceğin herşeyi yapabilirsin hemen hemen

Evet kullanabilirsin. Lokasyon ve senin internetine bağlı olarak FİLM bile izleyeblirsin :)

Evet kullanabilirsin. Lokasyon ve senin internetine bağlı olarak FİLM bile izleyeblirsin :)

Peki daha önce kullandığınız ve memnun olduğunuz bir VDS var mı? Araştırmalarımda şöyle bir şeye rast geldim çünkü bazı yerler var 2 gb Ram, Trafik sınırlı demiş aylık 69 TL. Bazı yerler var Trafik sınırsız, Ram 4-6 fiyat 35 TL kaliteden mi başka bir şeyden mi mantığıma tam otursun istiyorum.

Peki daha önce kullandığınız ve memnun olduğunuz bir VDS var mı? Araştırmalarımda şöyle bir şeye rast geldim çünkü bazı yerler var 2 gb Ram, Trafik sınırlı demiş aylık 69 TL. Bazı yerler var Trafik sınırsız, Ram 4-6 fiyat 35 TL kaliteden mi başka bir şeyden mi mantığıma tam otursun istiyorum.

Tam olarak ne yapacaksın onu bi de hele

RAM çok önemli ve bulunduğun lokasyona uzaklık/net hızı/aktarım hızı

Zayıf VDS alacaksan hiç alma, kasılmalar canından bezdirir, bir şey yapmak içinden gelmez..

Ayrıca sabit ip olması, çok kanala bağlanmada sorunlar olabiliyor..

Tam olarak ne yapacaksın onu bi de hele
Uzun videolar yapacağım lâkin düzenlemeyi VDS üzerinde yapmam lazım. Çünkü önce kendi pc'inden yap youtubeye at oradan tekrar indir falan uzun iş olacak. İnternet hızım vasat biraz. Ve çok fazla kanal açmayı düşündüğüm için ip'de değiştirmem gerekiyor.

ücretsiz vds ler var bir iki günlük veya haftalık onlardan bulabilirsen en azından deneme şansın olur. Ona göre kendin bi karar verebilirsin.

Azure var onu dene bir ay bedava. Forumda konusu var.

Tapatalk ile gönderildi.

http://www.ytpara.com/vps-vds-hosting/47187-ytpara-ozel-vds-20-liradan-baslayan-fiyatlar-bankamatik-paypal-kredikarti.html

http://www.ytpara.com/vps-vds-hosting/56161-netdc-bilisim-teknolojileri-vds-vps-kiralik-sunucu-hizmeti.html

Çok ilgili ve sen ne istiyorsan ona uygun VDS verebilecek kişiler bi görüş istersen .

Benim merak ettiğim vds de ip sıkıntısı olmuyor mu?
Tek ip var birden fazla kanala nasıl girilecek ip değişmesi gerekmez mi?

bildiğin bilgisayar istediğin programı kur çalıştır windows kurdur eğer linux biliyosan linux kurdur daha hızlı her açıdan ucuzda :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri