VDS'deki Bu Hata Neden Olabilir?

muhaberat

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar

Uzun süredir kullandığım VDS de sorun yaşıyorum. Hizmet sağlayıcı arkadaş ile konuştuğumda makinenin hata verdiğini ve kendi kendini baştan resetlediğini söyledi. Makineyi yaklaşık 8 - 10 ay arası sıkıntısız kullanıyordum. Üzerinde yüklü miktarda bilgi olduğundan sıkıntı yaşıyorum. Usb ile hdd den bilgileri almayı denedik gene başarılı olamadık.

Aldığımız hatanın ekran görüntüsünü link olarak paylaşıyorum. VDS konusunda uzman bir çok arkadaş olduğunu biliyorum. Konuyla ilgili yardımcı olabilirseniz çok makbule geçer.

vds hdd I expand yapilabiliniyormu?

https://i.gyazo.com/720b35788e3fd5c0570c519c6a76fd18.png

Merhaba arkadaşlar

Uzun süredir kullandığım VDS de sorun yaşıyorum. Hizmet sağlayıcı arkadaş ile konuştuğumda makinenin hata verdiğini ve kendi kendini baştan resetlediğini söyledi. Makineyi yaklaşık 8 - 10 ay arası sıkıntısız kullanıyordum. Üzerinde yüklü miktarda bilgi olduğundan sıkıntı yaşıyorum. Usb ile hdd den bilgileri almayı denedik gene başarılı olamadık.

Aldığımız hatanın ekran görüntüsünü link olarak paylaşıyorum. VDS konusunda uzman bir çok arkadaş olduğunu biliyorum. Konuyla ilgili yardımcı olabilirseniz çok makbule geçer.

vds hdd I expand yapilabiliniyormu?

https://i.gyazo.com/720b35788e3fd5c0570c519c6a76fd18.png

Merhabalar, Mevcut hatayı ilk kez görüyorum falat ram düşürme yapıp tekrar kontrol edin eğer sunucu açılır açılmaz kendisini resetliyorsa windows güncellemeleri dahi buna sebep olabilir, ikinci bir yol ise clone yapıp sanal sunucuyu baska bir sunucuya aktarıp tekrar açsınlar.

Not: Kesin bir sonuç değildir. Tamamen fikir yürttüm.

Hdd arizalarinda yapar genellikle bunu

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Genelde basima gelenler fiziki kardes

Genelde basima gelenler fiziki kardes

Can sıkıcı bir durum oluştu benim için. Makineyi epey uzun süredir kullandığım için çok fazla veri vardı üzerinde. Verileri usb ye atabilseydim gene sorun olmazdı. Bu arada teşekkür ederim dönüş için.

hiç başıma gelmedi ne yaparken karşılaştın hocam bu hatayla yada ne yaptın bu hatayı almadan önce...

Son düzenleme:
Usbden açılan windows veya benzeri işletim sistemleri ilemi alamadınız bilgileri ?

Eğer o şekilde denemediyseniz birde o şekilde deneyin isterseniz

ram değil.bekle biraz,firma ile iletişim kur sonra.umarım yedeklerin vardır eski hdd ler yapabiliyor bu tür sorun..

Usbden açılan windows veya benzeri işletim sistemleri ilemi alamadınız bilgileri ?

Eğer o şekilde denemediyseniz birde o şekilde deneyin isterseniz

Aldığınız firmayla görüşürseniz.

Ekstra HDD Bağlasın. İşletim sistemini ona kursun. Makina açıldıkdan sonra verilerini yeni hdd aktarırsın işlemin bittikden sonra vds den eski hdd kaldırır sorunsuz bir şekilde kullanabilirsin. USB Filan bağlamanıza gerek yok. Bu dediğimi aynen iletin yardımcı olurlar.

Veya buna alternatif tekrar aynı windows sürümünü üstüne kursun diski biçimlendirmeden windows.old dosyasında eski bilgileriniz duruyor olucaktır.

Aldığınız firmayla görüşürseniz.

Ekstra HDD Bağlasın. İşletim sistemini ona kursun. Makina açıldıkdan sonra verilerini yeni hdd aktarırsın işlemin bittikden sonra vds den eski hdd kaldırır sorunsuz bir şekilde kullanabilirsin. USB Filan bağlamanıza gerek yok. Bu dediğimi aynen iletin yardımcı olurlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri