VDSL Modem Takaslı veya Satılık Zyxel P-660N-T1A 802.11n 150 Mbps Kablosuz ADSL2+ 1 port Modem

Açılış fiyatı belirtseydin de teklif yapardık belki ona göre :D

hocam öncelik zor ama bu modeme ihtiyacı olup elinde fazladan vdsl modem olanlarda. :)
baktım kimse de yok, mecbur sıfır satın alıcam bunu da satıcam. bunun fiyatı hakkında hiç bir fikrim yok 40 lira civarı gider heralde. vdsl modem tavsiyesi var mı peki, bu kadar pahalı olduğunu bilmiyordum 250-300 lira yazıyorlar. bilseydim sürüngen ttnetten vazgeçmezdim. :)

Attığınız linkteki ürün stoklarda olmadığı için fiyat gözükmüyor

özelliklerine bakmak isteyen için yazmıştım. eski bir ürün satışta yok pek. ama forumda bir kaç kez konusu açılmıştı, hızlı ip mi değiştiriyormuş ney.

beyler bu vdsl modemler niye bu kadar pahalı, tp-link iş görmez mi diyecem de o da 200 liraya yakın.

Bununla kablonet 'in genel bi wifi sorunu vardır çok iyi çekmez ev ortamında kendi modemi forumlarda router kullanın diyorlar.
Sanırım buda router işlemi görüyor, 200m2 evde alan olarak sorunsuz kullanabilir miyim?

siz bilmiyorsanız bile bilen bir arkadaş alıntılar ise uygun olursa almak isterim

özelliklerine bakmak isteyen için yazmıştım. eski bir ürün satışta yok pek. ama forumda bir kaç kez konusu açılmıştı, hızlı ip mi değiştiriyormuş ney.

beyler bu vdsl modemler niye bu kadar pahalı, tp-link iş görmez mi diyecem de o da 200 liraya yakın.

İş görür neden görmesin 20sn ip reset süresi var o da fena değil. + Bilmiyosundur belki öyle anladım da vdsl modeme adsl2 bağlanıyor vdsl ile adsl2 takası olmaz yani.

Aynen bilmiyorum son dediğini de anlamadım. Adsl 2 ne? Ben elinde fazladan vdsl modem olana benim modem + para teklif ediyorum.

Aynen bilmiyorum son dediğini de anlamadım. Adsl 2 ne? Ben elinde fazladan vdsl modem olana benim modem + para teklif ediyorum.

Ha okey ben yanlış anlamışım, adsl2 24mbps'ye kadar hız alabildiğin bi bağlantı çeşidi hocam vdsl'de ise 100mbps'ye kadar.

Arkadaşlar yeni konu açmadan burdan devam edeyim. Turknet'i ZyXEL VMG1312 B10D satın alıp kullanmaya başladım.
Zyxel Vmg1312-b10d 300mbps Vdsl2 Destekli Kablosuz-n 4 Port Adsl2 - n11.com

Yani ZyXEL P-660N-T1A modem boşa çıktı. Fotoğraflarını koyarım herhangi bir sıkıntısı bulunmamakta. Belirlediğim fiyat 45 TL kargo benden olmak kaydıyla yollarım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri