VDS'lerin Aynı İpleri Vermesi

duygusal-adam

Kayıtlı Üye
vds'de kullandığımız ip biz kullandıktan sonra ilerde başka birine devrediliyor. bu alan kişi youtube üzerinden spam yapsa bizim kanalımıza zararı olmaz mı ?

olmaz olur mu adamın ip spama düşüyor vdsciyi değiştiriyor ya da ipi değiştirtiriyor. sonra sen alıyon ben alıyom kanallar her gün spamdan ucuyor

Olur tabi bu yüzden o ip adresini kullanmayacaksanız bile 1 ay boşta bırakın.

[MENTION=8291]duygusal-adam[/MENTION] her firmada böyle değil ben Sibershell'deyim şu an bir kişinin kullandığı ipi bir daha başkasına nasıl veriyor derseniz bir firmaya kontrol ettirtiyorlar eğer bir sorun bulurlarsa küçük de olsa o ipi çöpe atıp yenisini veriyorlar benim aldığım firmalarda hep ipleri sipariş ediyorlardı sıfır ip kullanıyorum.Bu arada reklam gibi omlasın da [MENTION=12141]saltjdk[/MENTION] Sibershell'i tavsiye ederim titiz çalışıyorlar.

vds işide kötüymüş o zaman. en iyisi komşuya akrabaya gidip ordan upload etmek. :)

bazen belki de spama düştüğünden ip youtube tarafından iran olarak algılanıyor . O zaman ben değiştirilmesini talep ediyorum.

VDS kanal açın tel doğrulaması istemezse tecrübelerime göre %99 ip temizdir. Birde google hesabında hesaba erişilen ip adreslerine bakın girdiğin ip googleın gözünde iran gibi bir ülke olmasın redstation ip lerinde bu tarz sorunlar olabiliyor.

Bu konu çok derin uzun süredir aklimdaydi..bir Datacenter kaç ip ye sahip olabilir onu araştırmak lazım misal 1k ip hakkı varsa bunların %50 si sabit diğerleri dönüyorsa risk var.birde aklıma gelen bir konu daha var sizin gibi birden fazla kişiye aynı ip verip farklı kullanıcılarla giriş yapmanızı sağlayabilirler görev yöneticisinde sanırım bu izlenebilir.

mobil mesaj

Her şey olacağına varır fazla takmaya gerek yok bence firma güvenilir olduktan sonra gerisi kader kısmet yaşamadım yaşamakta istemiyorum ama buna özel bir dikkat gösterdiğimi de sanmıyorum.

beyler ücretli proxy programı kullansak ücretli ip programı yani

sizce nasıl olur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri