VDS'li Videoyap hakkında

Captain Price

Kayıtlı Üye
vdsli videoyapta tek ıp den mi full yükleme yapılıyor, yanı tek vdsden çok kanala yükleme yapılırsa kanalların kapanma ihtimali var mı?

vdsli videoyapta tek ıp den mi full yükleme yapılıyor, yanı tek vdsden çok kanala yükleme yapılırsa kanalların kapanma ihtimali var mı?

hocam bende merak ediyorum bu konuyu ancak ben vds aldım ama bende acaip yavaş yüklüyor ya kafayı yiyecem bakınız bi test ettim
yaptığım şu kendi vdsemde turbo modu linkini 10 sekmede açtım, sonra kendi pcmde 10 sekmede açtım.

test ettiğim süre:saat:18.50 bekleyen video:3703
şuanki süre:20.03 bekleyen video:3699

tam 3gündür böyle .üstada destekten mesaj attım inşallah düzelir ya :(

hocam bende merak ediyorum bu konuyu ancak ben vds aldım ama bende acaip yavaş yüklüyor ya kafayı yiyecem bakınız bi test ettim
yaptığım şu kendi vdsemde turbo modu linkini 10 sekmede açtım, sonra kendi pcmde 10 sekmede açtım.

herhalde bottaki sunucu sayısı azalmış, bir sunucuya çok kişi sığdırılmış olabilir :(

konu dışı ama 3800 videoyu 1 vdsden 1 kanala mı bağlıyorsunuz acaba?

yükleme sayfasını 10 15 sekmede aç varsa vds de aç 20 sekme sürekli açık kalsın ben öyle yapıyordum.

O kadar sekme açmayın vds oto kendini kitler en falza 5-6 sekme açacaksınız bu şekilde yaparsanız hiç yükleme yapamazsınız vds kullandım bugüne kadar ama bıraktım bir çok hata buldum düzelttik videoları render alıyor musunuz ?

O kadar sekme açmayın vds oto kendini kitler en falza 5-6 sekme açacaksınız bu şekilde yaparsanız hiç yükleme yapamazsınız vds kullandım bugüne kadar ama bıraktım bir çok hata buldum düzelttik videoları render alıyor musunuz ?

render derken bazı kanalalra rengini aç filan diyoruma ma çerceve vs asla yapmıyorum.herşeyi denedim normal 16-17 saat 2-3 sekme açtım 10-15 video attı 16-17 saatte sonra kendi vdsme girdim 10 tane sekme açtım kendi pcdem mozilyya 10 choreme 10 tane sekme açtım 3 saatte 10 vdieo attı ne yapacağımı bilemedim valla .Hocam yardımcı olursanız sevinirm

render derken bazı kanalalra rengini aç filan diyoruma ma çerceve vs asla yapmıyorum.herşeyi denedim normal 16-17 saat 2-3 sekme açtım 10-15 video attı 16-17 saatte sonra kendi vdsme girdim 10 tane sekme açtım kendi pcdem mozilyya 10 choreme 10 tane sekme açtım 3 saatte 10 vdieo attı ne yapacağımı bilemedim valla .Hocam yardımcı olursanız sevinirm

Hocam yöneticiye yazın büyük ihtimal sorun var bazen vds kendini koruma amaçlı kitler şöyle bir şey var ne kadar çok render seçeneği eklerseniz o kadar uzun sürer render video uzunluğuda buna dahil pm atın hocam bakalım :)

1.5gb sınırı için çalışma yapılıcak mı hocam, bilginiz var mı?

Hayır yok hocam çalışma yapılmayacaktır ben değiştirelim demiştim ama sunucularla ilgili o sınır fazla yükleniliyor daha sonra sıkıntılar çıkıyor onu engellemek için yapıldı.

Api ile yüklemelerde yüklenen ip değil kanalın bağlandığı ip önemlidir

Hayır yok hocam çalışma yapılmayacaktır ben değiştirelim demiştim ama sunucularla ilgili o sınır fazla yükleniliyor daha sonra sıkıntılar çıkıyor onu engellemek için yapıldı.

peki ben vds alsam, tek vdsden çok kanal yapınca sağlıklı olurmu, kanallar kapanmazmı,

yanılmıyorsam yüklemeler client ve apiyle yapılıyor, IP adresi ile alakası yok

Hocam yöneticiye yazın büyük ihtimal sorun var bazen vds kendini koruma amaçlı kitler şöyle bir şey var ne kadar çok render seçeneği eklerseniz o kadar uzun sürer render video uzunluğuda buna dahil pm atın hocam bakalım :)

attım hocam ancak oda şuanda vds bu şekilde dedi Allah razı olsun ilgilendi ayrıca istersen başka özellikle değiştir süre vs uzatalım filan dedi ama işte normal vdsiz atsam yine böyle yavaşmı atar acaba bide ozamanda günlük hak sorunu oalcak 300 hiç yetmiyorki :S yani 4 gün oldu ne yapcağımı bilemedim baklaım arkadşa tekrar mesaj attım mağdur etmeyecektir inşallah

bende bazı suphelerı tasıyorum bu konu hakkında..
ustelık uyelık fıyatı arttı.
cok yavas yukluyor otomatıkte?anlamıs degılım

attım hocam ancak oda şuanda vds bu şekilde dedi Allah razı olsun ilgilendi ayrıca istersen başka özellikle değiştir süre vs uzatalım filan dedi ama işte normal vdsiz atsam yine böyle yavaşmı atar acaba bide ozamanda günlük hak sorunu oalcak 300 hiç yetmiyorki :S yani 4 gün oldu ne yapcağımı bilemedim baklaım arkadşa tekrar mesaj attım mağdur etmeyecektir inşallah

Normal üyeliklerde sorun yok nedeni ise makinalar güçlü ama vds bir yandan iyidir nedeni render yapabiliyorsun sınır yok ama bir sorunu oluyor işte ben 2 aydır kullanmıyorum vds ileride kullanabilirim belli olmaz ne kadar çok az olursa render işlemleri o kadar hızlı render alır videoları :)

---------- Spam Engelliyici 02:04 ---------- Önceki Mesaj 02:02 ----------

peki ben vds alsam, tek vdsden çok kanal yapınca sağlıklı olurmu, kanallar kapanmazmı,

yanılmıyorsam yüklemeler client ve apiyle yapılıyor, IP adresi ile alakası yok

İp ile alakası yok hocam onun dediğiniz gibi api ile çalışıyor ben normal üyelikteyim kapanma yok ama başıma bu ip yüzünden kapanmalar geldi çünkü bir yerden sonra google anlıyor vds bu konuda sağlıklı diyebilirim çok kanal yapmak istiyorsanız alabilirsiniz render yaparsanız çok kanal yapamazsınız öyle hız istemeyin ama render değil yt to yt yaparım diyorsanız normal üyelikten daha hızlı olur :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri