VDSMerkezi | 1Gbps/Limitsiz Trafikli Serverlar İle Bütçeye En Uygun Şok Kampanya ( Sayılı Stok )

VDSMerkezi

NETDC.NET
Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.netdc.net
Merhaba,

Değerli YTPara.com Üyeleri.

İngiltere ( UK ) Konumlu 1Gbps/+1Gbps Garantili Paketlerimizi sizlerin hem cebinize hemde yapacağınız işlemerinize uygun olarak planladık.

Almadan Test ET !

* Hizmet alınmadan önce, sizlere 30 Dakika TEST süresi tanıyoruz.
Memnun kalınmadığı taktirde. fikirlerinizi ve düşüncelerinizi bize beyan ederek, hizmet alıp almayacağınıza karar fikri sunuyoruz !

SAS 15.000x4 ( 4x600GB RAİD 0 Mimarisi ) 60K Rpm Okuma Performansı !

* Alacak olduğunuz hizmetlerde, SSD' Kalitesini, Min seviyede alan kullanarak değil standartlar koşulu ile, Geniş alan sunuyoruz. 60K Rpm ile artık Rarlama ve ripleme işlemleriniz dahada kolay olacak !

Administrator Yönetimi İle ESX-İ ( Vmware ) Kullanıcı PANELİ !

* FIRSAT kampanyası için, geçerli olan kampanya ile beraberinde. VDS ( Virtual Dedicated Server ) Hizmetinize full kombinasyon ile takip edebilme şansı tanıyoruz. Hat kontrolü, trafik kaynak tüketimi, CPU kaynak Tüketimi, Ram Kaynak Kullanımı, ve harddisk Okuma / Yazma hızını detaylıca kontrol edebilirsiniz.

Üstelik Talebiniz onayı sonrası Dilediğiniz işletim sistemi kurma özelliği !

60 Dakika İçerisinde Teslim Garantisi !

* Sipariş işlemlerinizi tamamladıkdan sonra 60 Dakika içerisinde teslim garantisi sunmaktayız. !

FIRSAT ( Stok Adeti - 24 )

2 x Quad Core 2.40Ghz HT (E5620) or Equivalent
1Gbps Unmetered Port - 1Gbps Guaranteed [**Equivalent to 321TB/month**]
2GB DDR3 ECC Memory
50GB SAS 60,000 RPM + 240GB Cachecade
1 Usable IP Addresses (RIPE /29)

25 TL Aylik ( Hemen Sipariş Ver )

Sistem Özellikleri

> 2 x Quad Core 2.40Ghz HT (E5620) or Equivalent
> 131GB DDR3 ECC Memory
> 4 x 600GB SAS RAİD 0 60,000 RPM + 240GB Cachecade

Dikkat Edilmesi Gerekenler

* VDS Hizmetlerinde iade garantisi bulunmamaktadır.
* Mevcut kampanyadan yalnızca, yeni alımlarda faydalanılabilmektedir.
* Üye kaydı yapıldığında eksik bilgi içeren üyemize kesinlikle hizmet sağlanmayacaktır.!

Eklenebilir Seçenekler

/* 1GB DDR3 ECC Memory = 10 TL / AY
/* 50GB SAS 60K Rpm Harddisk = 15 TL / AY

Ödeme Seçenekleri

Akbank - Paypal

İletisim Bilgileri;
Adres : BATIKENT SİTESİ A/2 BLOK ALTI NO:3/C BAĞLAR - DİYARBAKIR
Site : www.vdsmerkezi.com
Mail : [email protected]
Sabit : 412 236 66 69
GSM : 0532 565 70 53
YS - 1362

6 aydır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım, Hız-Performans konusunda çok başarılı. Kesinlikle herkese öneriyorum her konuda güvenebilirsiniz.

Galiba sizden alıcaktım kredi kartıyla ödeyememiştim 3d ödemeyi geçin lütfen.Bu yüzden gittim bilmediğim bi firmadan aldım daha pahalıya.Benim evdeki internet hızından daha yavaş çıktı bağlantısı(evde 20mbit var).Duruma göre sizden bende birtane alabilirm.İyi satışlar

Galiba sizden alıcaktım kredi kartıyla ödeyememiştim 3d ödemeyi geçin lütfen.Bu yüzden gittim bilmediğim bi firmadan aldım daha pahalıya.Benim evdeki internet hızından daha yavaş çıktı bağlantısı(evde 20mbit var).Duruma göre sizden bende birtane alabilirm.İyi satışlar

Merhaba, dilerseniz ödeme sisteminde paypalı seçip, kredi kartı ile siparişinizi verebilirsiniz.

biraz önce aldım her konuda yardımcı oldu saolasın satıcı arkadaş

Alan arkadaşlar up/down hızlarını ve pc nin kasıp kasmadığını test edip yazabilir mi?Ben de vds değiştirmeyi düşünüyorum bu aralar.

Son zamanlarda 1-2 haftadır akşam saatlerinde çok çok yavaş 100kb hızla ile indirme yapıyorum youtube'tan.En yakın zamanda vds aldığım firmanızı değiştireceğim memnun değilim.

Hayırlı satışlar. Ben aldım gayet memnunum 88 :)

hocam ben satın almayı düşünüyorumda bir şekilde denememiz mümkün mü.pek bilgi sahibi değilim ilk kez kullanacağım işleri büyütmek istiyorum.

arkadaş skypeden yazmıyor bile.saatlerdir bekliyoruz.hizmet kimbilir nasıldır.vazgeçtim almaktan.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri