vdspower.net hakkında görüşleriniz

• Kullanıcı azmi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

azmi

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar,
vpspower.net'ten vds almayı düşünüyorum. fiyatları uygun geldi ancak konularına baktığımda son zamanlar destek kısmında sıkıntılar yaşandığını gördüm. sorunsuz hizmet olduktan sonra destek kısmıyla pek işimiz olmaz gerçi ama sorum şudur:

vdspower.net'ten hizmet alan arkadaşlar firmadan memnun musunuz. aşırı donmalar, bağlantıda kesilmeler oluyor mu?

Arkadaşım donma fazla, internet hızı 100mbps yi geçmiyor, fiyatlar yüksek benim vds sunucu bugün yarın süresi bitiyor işmdi vdsmerkezinden vds alacağım onun net hızı 700mbpslerde daha dün yöneticisi foto atmıştı gördüm. Alma demiyorum ama ben memnun kalmadım.

edit: VDS HIZ TESTİ

Walla ben 4 5 aydır kullanıyorum vpslerini. Donma dır kapanmadır binde bir yaşanır.Destek sistemleride bence yeterli.

Ancaakk dünden bu yana kendilerine ve sitelerine ulaşamıyorum . Vps aldım halen kurlumunu bekliyorum.

Velhasılı kelam dürüst adamlar ama 1 2 gündür problem var kendilerinde.

Bir ara vdsmerkezi kullandım çok hızlıdır sanal sunucuları 1-2 kere donma oldu yeniden başlatınca düzeldi onun dışında hız 400 mb görüyor tavsiye ederim.

Herşey iyi fakat tek eksik yönü ödeme yapabilme. Ben kaç zamandır Baküden ödeme yapamıyorum. 2014 yılında paypalsız bi online site kalmadı ama vdspoverde yok paypal :( Türkiyeden bi arkadaşım bugün ödeme yapcak havale ile bakalım. Fiyat ve diğer işlerde iyi firma.

---------- Mesaj saat 14:55:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:53:26 civarında gönderildi. ----------

Walla ben 4 5 aydır kullanıyorum vpslerini. Donma dır kapanmadır binde bir yaşanır.Destek sistemleride bence yeterli.

Ancaakk dünden bu yana kendilerine ve sitelerine ulaşamıyorum . Vps aldım halen kurlumunu bekliyorum.

Velhasılı kelam dürüst adamlar ama 1 2 gündür problem var kendilerinde.

yeni yıl ile bağlı olur. bu günde hall ederler merak etmeyin

---------- Mesaj saat 14:56:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:55:14 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşım donma fazla, internet hızı 100mbps yi geçmiyor, fiyatlar yüksek benim vds sunucu bugün yarın süresi bitiyor işmdi vdsmerkezinden vds alacağım onun net hızı 700mbpslerde daha dün yöneticisi foto atmıştı gördüm. Alma demiyorum ama ben memnun kalmadım.

peki 1gbit hız diyolar?

vdsmerkezimi 700 mbps kandırmışlar seni hız berbat [MENTION=2509]Kaanbulut[/MENTION] a sor

ben vdspower kullanıyorum indirme hızı 40 50 mb ı buluyor.Biraz donma oluyor o da benim netim yavaş olduğundan up ve download için birebir.

2 ay önce kullandığımda internet hızında ve wmware sistemde kasma olmuyordu hiç.
Ama bu ay aldığımda hiç memnun kalmadım.
Sistem cok kasıyor adam akıllı işlem yapabilmek bile zor.
3gb ram olmasına rağmen..
Bir servera kim bilir kaç tane sanal pc kurdular belli değil 2 kuruş fazla almak için.
Ticket attım dönüş yapılmadı.
Memnun değilim, süresi bitince başka firmalara yöneleceğim.

Bende sunucuma bağlanamıyorum çok geç bağlanıyo, bağlandıgında da siyah bi ekran çıkıyoh hiç birşey yapamıyorum
bu sorun benden kaynaklanıyormuş :D

eee adamlar 1gbit net hızı var diyorlar. siz 40-50 mb zor oluyo diyorsunu :( düzgün bi firma yokmu şu piyasada? greenqloud deneme vpsinde hız 200den inmiyordu

bu ay bana da lazım...fikir ve önerilerinizi ben de bekliyorum...

Geçen ay almıştım ardarda 4-5 gün giremedim hergün reset atıyorlardı işimi görmedi.
İyi firmaydı aslında

hocam şuan ölçtüm hızı senin için vds power kullanıyorum

ama şöyle bir sey var geçen ay ki makinem bu kadar hızlı değildi down 30 40 up 40 60 arasıydı.bu ay verdikleri makine nin maşallahı var.yanlız pcleri donabiliyor.çokta sıkıntı olmuyor aslında bu durum .işim sadece upload download olduğu için.talimatı verip cıkıyorum

Offline Bilişim kullanıyorum 1.5 aydır. Sıfırdan başladığım için hemen her gün soru yöneltiyorum. Her gün kapılarını çalıyorum. Sağ olsun arkadaş anında yardımcı oluyor.

Offline Bilişim'den önce Vds Power düşünüyordum. Özelden mesaj attım aklımın ermediği noktaları öğrenmek için dönüş yapma tenezzülünde bile bulunmadılar. Gereği yok yani...

8 aydır yt isindeyim en az 10 tane yerden vds aldım. vdspower kadar kalitelisini görmedim bir daha baska yerden vds alırsam ne oliyim :)

vdspower candır ilk defa ordan aldım cok iyi sadece video yüklüyorum hızıda iyi

ben almadım ama yorumlardan çıkardıgım

valla bilgisayarımız iyi olmadıgı için vds alıyoruz onun içinde hızlı olması lazım herkese verdiği makine hızı farklı oluyor burda bir sorun var galiba

ben almadım ama yorumlardan çıkardıgım

valla bilgisayarımız iyi olmadıgı için vds alıyoruz onun içinde hızlı olması lazım herkese verdiği makine hızı farklı oluyor burda bir sorun var galiba
bende iş yerinde 8gb wınn kullanıyorum.onun gb ını arttırmak yerine vds alayım diyorum ama wınn ın hızı bazen düşüyor,o zaman da vds ye bağlantısı kötü olursa ne olur diye 2 arada bir derede kalıyorum.

az önce ödeme gönderdim dekontu sundum adamlar vds hizmetini durdurduk diyo . ödemeyi iade edelim diyorlar. ilk defa böyle firma gördüm :)

Youploader'ın vps'ini kullanabilirsin. Iwocan ile konuş ayrı olarak satıyorsa gayet memnun kalıcaksındır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri