vdspower.net nasıl bilirsiniz arkadaşlar kullananlar varmı?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
1 hafta işkence çektım resmen sunucu açılmıyor, hız düşüp duruyor, mouse u bır santım oynatmak ıcın bes dk beklıyorum vs vs en az 10 defa skypetan konustum 2 3 cepten konustuk sonuç bir hafta sonra aradım nedır bu lan dedım daha Allah tan dınden cıktım elektronık aletler sorun olabılır bekleyın ugrasıyorz dedı bende agzıma gelenı dedım sınırden. parnı göndereyım ılısıgımız kesılsın dedı gonderdım hesap numarasını paramı da yatırmadılar vs vs sunucumda kapatıldı gördüğüm en rezalet yer parayı verdık sunucu aldık 1 hafta kullandık o da toplasan 3 5 saat kullanabıldım perfrmans sorunlarından sonra da paramız çöpe gitti asla tavsıye etmem
dolandırıcılık davası da karşı dava olarak açılmıştır. gereksiz ana bacı küfrü hak etmesen edilmezdi adam değilsin ki laf anlatayım. yalanlarla kandır insanları ancaŞahsınıza hakaret davası açmış bulunuyoruz. Bu yüzden sizinle fazla muhattab olmayacağım. Sadece forum kullanıcılarını bilgilendirme amaçlı yazıyorum. Arkadaş bizden sunucu almıştır ve kendisine ücretsiz olarak ücretli verdiğimiz vds bölümleme hizmetini vermiş bulunduk. Fakat sunucusunun yavaş olduğunu dile getirdi ve bizde bunun kul yapımı bir alet olduğunu arıza olabileceğini belirtip, datacenter ile iletişime geçiceğimizi söyledik. Ve geçtikde. Datacenter sunucuyu donanım arıza testine soktu. Bu test min. 4 saat süren bir testtir ve 18 saat sürmüştür bu test. Sunucu testte iken arkadaş beni aradı ve ağıza alınmayacak küfürler savurup durdu. Bizde sözleşmemizde dedicated sunucularda iade olmadığı yazmasına rağmen ücreti iade edeceğimizi belirttik. (Cebimizden zarara geçeceğimiz halde.) Ardından SMS olarak, çok afedersiniz, ana-bacı küfürler etmiştir. Bizde bu sebepten ötürü hizmetini suspend ettik. Ertesi gün avukatımız Kartal Adliyesinde hakaret davası açtı. Şahsın ettiği küfürler belgelidir ve mahkeme heyetine sunulacaktır. En başta da dediğim gibi bu mesajı sadece forum kullanıcılarını ve forumu ziyaret eden kullanıcıları bilgilendirme amaçlı yazıyorum.
İyi çalışmalar.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.