Vdspower.NET Uygun fiyat, Ultra çözümler

Hocam 2 adet eco-paket 2 için sitenizden servis orderlarını geçtim. 1 aylık ücret olan 50 TL için de yarın sabah için EFT talimatı verdim açıklama kısmına not düştüm zaten Incubus YTPara diye, ödemede vs bir problem olursa gelmemiş olursa pm ile ya da mail ile ulaşabilirsiniz.

Siparişinizi onayladım. Yarın gün içerisinde sunucunuz teslim edilektir.

peki nasıl alacağım?

Incubus arkadaşın yaptığı şekilde site üzerinden sipariş vererek satın alabilirsiniz.

ne zaman ilgilenmeyi düşünüyorsunuz.müşteri olarak yalvarmam mı lazım.

Hocam insaf gece 2'de 4'te istiyorsunuz yardım, yardım edecektir arkadaş. Site üzerinden kayıt olduysanız ticket gönderirseniz daha hızlı yardımcı olacaktır.

Arkadaşlar bu firmadan bende vds aldım. (2kez). İlkinde bana da ticket atın lütfen dediler. Ben de biraz garipsemiştim prosedürü. Daha sonra sitelerindeki banka hesabına parayı yatırdım. Sitelerine üye olup ticket açtım. Ödeme ve vds diye. İçeriğe hangi vds yi istediğimi vb yazdım. Ticket ile ve mail ile bildirim geldiydi. Daha sonra ikinci vds yi de aynı şekilde ücreti yatırıp ticket attım ve 2. vds de kurulumu yapıldıydı. Bazen çok nadir de olsa kesinti olduydu (Sadece 1 kez serverdaki bir parça değişmişti). Ticket attım ve ertesi gün yada aynı gün cevap geldiydi. 1. vds mi kapatmak istediğim de de ticket attım ve aynı gün içinde kapatıldı.

Sipariş verecek arkadaşlar önce sitedeki banka hesabına ücreti yatırdıktan sonra ticket açıp ödeme fotoğrafını gönderirse daha rahat işlem yaptırabilirler.

Bazen gece ticket atıyordum yarım saat içinde cevap geliyor ve bu beni şaşırtıyordu. Malum 7-24 çalışacak hali yok arkadaşın. İllaki hepimiz insanız sağlık sorunu olur başka bir şey olur azda olsa sosyal hayat olur. Biraz hoşgörülü olmak lazım. Ben arkadaşların verdiği hizmetten memnunum.

selam
benim bugün süre dolacak da, uzatmak istiyorum gene aynı paketten alacağım bir aylık
kafama takılan başka bir ip verdiğinizde hesaplarıma girdiğimde telefon doğrulaması istemez değil mi ? öyleyse yeni isteyeceğim çünkü

selam
benim bugün süre dolacak da, uzatmak istiyorum gene aynı paketten alacağım bir aylık
kafama takılan başka bir ip verdiğinizde hesaplarıma girdiğimde telefon doğrulaması istemez değil mi ? öyleyse yeni isteyeceğim çünkü

bu vdsnin upload ve down hızı kaç acaba tam bilgim yokta vds hakkında biliyormusunuz?

selam
Bu konuda youtube bilgisi olan arkadaşlar daha iyi yardımcı olurlar size. IP değiştirmek isterseniz bu talebinizi karşılarız.

1 adet 2gb alındı.1saat içerisinde teslim ettiler çok teşekkür ediyorum test ettim(mükemmel hız hem pc hem down up ) tavsiye ederim.

Bu konuda youtube bilgisi olan arkadaşlar daha iyi yardımcı olurlar size. IP değiştirmek isterseniz bu talebinizi karşılarız.

hacı kredi kartıyla alım varsa hemen 1 paket alayım.:) havale felan cok zor smdi. kredi kartını aktif et 2 birada benden olsun:)

Bende dün gece havale geçtim hala aktifleştirme bekliyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri