Fressher
Yasaklanmış
kendilerinden sunucu aldım aşırı ilgili ve saygılılar. sunucular kaliteli memnun kaldım öneririm
evet kesinlikle öyle
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kendilerinden sunucu aldım aşırı ilgili ve saygılılar. sunucular kaliteli memnun kaldım öneririm
Paketlerde ara ara kampanya yapma olasılıklarınız varsa mevcut vds em den vazgeçip bende denemek isterim, hayırlı satışlar.
Teşekkür ederiz. Uzun yıllar çalışmak dileğiyle.Arkadaştan bende 1 vds aldım çok ilgililer
1-2 Aydır 20-30 tlye bir vds arıyordum gerçekten bunun 2-3 katı bile olsa razıydım 10tlye aldım harika yeni tek şey budur söylenecek.
Herkesse öneririm 10-20dkda 1k video attım.
Tabiki ara ara kampanyalarımız olucak.
Hatta bir tanesi çok yakında =)
Hocam şu haliyle bile fiyatlar epey uygun.Da bu fiyat olmadı 10tlydi 15 olsa yine alırdım ama 20tl oluyor paypal ödeme de yok 5tlde kesinti :/
Beklemekteyim en kısa sürede hocam![]()
Beklemekteyim en kısa sürede hocam![]()
al durma cağdaş süper![]()
Hocam paypal olsaydı direk ödemeye geçecektim ama banka üzerinden olunca ya akşam çarşıya doğru bi çıkarsam ya da yarın sabahtan artık.
Haocam istanbul disindayim bana da yer ayir islemi denedikten sonra alacagim
Up down resmi koyarsan sevinirim
Hayirli satislar diliyorum
bilenesor iki sekilde
http://www.oyunoynabenle.com
anladım kardeşim, şimdiden hayırlı olsun.
Stoklar tekrar aktif durumdadir.
Malesef deneme imkanı bulunmamaktadır.eco paket 3 den almayı düşünüyorum test deneme şansımız varmı dır ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.