türkiye adsense ve amerika adsense kullanımı olmak üzere test edildi gayet sorunsuz arkadaşlar.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
türkiye adsense ve amerika adsense kullanımı olmak üzere test edildi gayet sorunsuz arkadaşlar.
valla şöyle şimdi pin yola cıktı ve amerikadaki postaya gitti ben banka hesabı olarak payoneri ekledim ve bankayı onayladım. pini hayla onaylamadım3.pini isteyince kimlikle onaylicam mecbur
Aynı olay benimde başıma geldi, bende kimlik ile onaylatmayı beklicem artık.. Payoneer'a test ödemesi geldi ve pin'de yola çıktı ama shipito çok sıkıntı çıkartıyor.. Bahsettikleri formu yeminli tercüme bürosundan çevirticeksin, noterden onaylatacaksın, shipito noteri arayacak (ingilizce konuşacaklarından dolayı burada dananın kuruğu kopuyor zaten), herşeyi bir mucize olurda hallettikten sonra posta yoluyla o evrakı shipitoya göndericeksin.. E hani erken pin elde ediyorduk?Noter vs. masraflarını ve koşuşturmacaları hesap edin artık..
hocam çok abartmışsın. Noter onayında karşına birisi bağlanıyor. Dedim ki ben ingilizce bilmiyorum. Siz konuşmayın yazın dedim. Tamam siz translate kullanın dedi. Olay bu. Buranın ücreti 25$. 10$ da shipito ücreti. Geldi sana 100 tl ye. 10 günde pinli adsensen oluyor 100 tl ye beğenmiyorsan daha ne deyim![]()
hocam çok abartmışsın. Noter onayında karşına birisi bağlanıyor. Dedim ki ben ingilizce bilmiyorum. Siz konuşmayın yazın dedim. Tamam siz translate kullanın dedi. Olay bu. Buranın ücreti 25$. 10$ da shipito ücreti. Geldi sana 100 tl ye. 10 günde pinli adsensen oluyor 100 tl ye beğenmiyorsan daha ne deyim![]()
Konuyu hortlatıyorum ama video ve resimler ölmüş. Alternatif veya benzer bir yöntem için anlatım var mı?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.