VDS'siz ABD üzerinden Adsense

türkiye adsense ve amerika adsense kullanımı olmak üzere test edildi gayet sorunsuz arkadaşlar.

valla şöyle şimdi pin yola cıktı ve amerikadaki postaya gitti ben banka hesabı olarak payoneri ekledim ve bankayı onayladım. pini hayla onaylamadım :) 3.pini isteyince kimlikle onaylicam mecbur

Aynı olay benimde başıma geldi, bende kimlik ile onaylatmayı beklicem artık.. Payoneer'a test ödemesi geldi ve pin'de yola çıktı ama shipito çok sıkıntı çıkartıyor.. Bahsettikleri formu yeminli tercüme bürosundan çevirticeksin, noterden onaylatacaksın, shipito noteri arayacak (ingilizce konuşacaklarından dolayı burada dananın kuruğu kopuyor zaten), herşeyi bir mucize olurda hallettikten sonra posta yoluyla o evrakı shipitoya göndericeksin.. E hani erken pin elde ediyorduk? :D Noter vs. masraflarını ve koşuşturmacaları hesap edin artık..

Aynı olay benimde başıma geldi, bende kimlik ile onaylatmayı beklicem artık.. Payoneer'a test ödemesi geldi ve pin'de yola çıktı ama shipito çok sıkıntı çıkartıyor.. Bahsettikleri formu yeminli tercüme bürosundan çevirticeksin, noterden onaylatacaksın, shipito noteri arayacak (ingilizce konuşacaklarından dolayı burada dananın kuruğu kopuyor zaten), herşeyi bir mucize olurda hallettikten sonra posta yoluyla o evrakı shipitoya göndericeksin.. E hani erken pin elde ediyorduk? :D Noter vs. masraflarını ve koşuşturmacaları hesap edin artık..

hocam çok abartmışsın. Noter onayında karşına birisi bağlanıyor. Dedim ki ben ingilizce bilmiyorum. Siz konuşmayın yazın dedim. Tamam siz translate kullanın dedi. Olay bu. Buranın ücreti 25$. 10$ da shipito ücreti. Geldi sana 100 tl ye. 10 günde pinli adsensen oluyor 100 tl ye beğenmiyorsan daha ne deyim :)

hocam çok abartmışsın. Noter onayında karşına birisi bağlanıyor. Dedim ki ben ingilizce bilmiyorum. Siz konuşmayın yazın dedim. Tamam siz translate kullanın dedi. Olay bu. Buranın ücreti 25$. 10$ da shipito ücreti. Geldi sana 100 tl ye. 10 günde pinli adsensen oluyor 100 tl ye beğenmiyorsan daha ne deyim :)

Yok abartma değilde benim bildiklerim diyelim :) Yalnız anlattıklarınızı tam anlayamadım ve şöyle bir durum var, bu abd adsense alma olayının abartılacak bir tarafı yok kolayca alınabilir yada en azından benim açımdan öyle ama ben sadece işin bu kısmında takıldım. Yaklaşık 2 haftadır shipito adresime pin gelmedi ve şu an o adsensede 4 hane ödeme var ver alamıyorum. Yani anlatmak istediğimi özetleyecek olursam shipito olayında noter işi çok kafa karıştırdı bu konuyu biri netleştirirse süper olacak.

Edit: Önceki mesajımda noter işlerini az buçuk bildiğim için noterde yaşanabilecek olaylardan bahsettim çünkü noter mantıken illaki o forumun Türkçesini isteyecektir haklı olarak.. Sonuçta koskoca noter bilmediği bir evrakın altına imza atacak değil.

Son düzenleme:

Hocam başvururken konum olarak ABD yi seçmekten başka yapacak birşey vara mı.

benimde açtıgım adsense hayla ayakta:)

abd adsense doğruyluyan (tax id) işi yapan arkadaşlar var bilmiyorum onlarla çalışmadım ben ama yapıyorlar.
ödeme de payooner üzerinden yapılıyor açılması çocuk oyuncuğı gerekli paylaşımlar var forumda

Şimdi 2 sorum var benimde.

1.Aynı adres aynı banka bilgilerinden adsense açabiliyor muyuz ? (Daha önce kapanan adsensedeki banka ve adres bilgileriyle aynı)

2.Bu olayı yaparsak pin daha hızlı mı geliyor ? Nasıl geliyor ? Bütün sayfaları okudum ama anlamadım ?

1.Aynı adres : farklı yazarak 20ye kadar adres geçerli diye biliorum farklı banka bilgisi şart
2. pinle ne alakası var postalanma tarihi kesinleştikden 1 gün sonra
anlamadığınız nedir?

konuyu inceliyorum güzel çalışma kardeşim. google botları proxy yi çözemiyorsa ilaç olur bazı problemlere.

[MENTION=15970]ilyas[/MENTION] abi şimdilik herhangi bi ip sızması falan demişti arkadaşlar onlar olmadı ki kanal açmalardada etkili... ki dedicated proxyde olacağını zannetmiyorum. şimdilik gayet aktif bakalım :)

Konuyu hortlatıyorum ama video ve resimler ölmüş. Alternatif veya benzer bir yöntem için anlatım var mı?

Konuyu hortlatıyorum ama video ve resimler ölmüş. Alternatif veya benzer bir yöntem için anlatım var mı?

konuyu okumadım,sadece başlıga bakarak söylüyorum bunu;konu eger sadece tr adsense yerine abd adsense açmak ise,bunun için proxydir,vdsdir gerektigini düşünmüyorum.yıllardır abd,ing,alm adsense hesapları kullanıyorum ve tamamını normalde kullandıgım bilgisayarımdan direkt açtım.hiçbirisinde ne proxy ne vds nede farklı bişeye gerek duymadım.hiçbi sorunda yaşamadım bu konuda...

merhabalar bir şey sormak istiyorum. ingilizce websitem var misal 1 tıka 1tl almaktayım tr adsensesi ile. abd adsensesi ile 1 tıka 0.15 cent felan mı verir acaba ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri