VDS'ten Videolarınızı Sorunsuz ve Hız Kısıtlaması Olmadan İndirin!

• Kullanıcı bilenyok
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
Arkadaşlar youtube-dl kullanırken hep max quality hatasını alıyorum.Nedeni ne olabilir? [MENTION=21404]Furkan Akman[/MENTION] hocamın programını kullanıyorum.

Hocam eski versiyonu indirdim ben oldu gibi 2015.02 falan diyordu onlardan birisi herhalde şimdi çalışıyor ftm max qualityy şeyi sıkıntı yok gibi.Hata vermiyor yani.

hocam bende eski versiyonlarını denedim bende çalışmadı en yeni versiyonu indirip koddaki max qualityi kaldırınca çalışıyor ama bütün videoları indirmiyor çoğunu atlıyor çözebilen var mı

hocam bende eski versiyonlarını denedim bende çalışmadı en yeni versiyonu indirip koddaki max qualityi kaldırınca çalışıyor ama bütün videoları indirmiyor çoğunu atlıyor çözebilen var mı
Hocam ben rastgele eski versiyonlardan bunu indirdim Index of /downloads/2015.02.09.3 Bir de eğer kod kullanıyorsunuz bu konudaki arkadaşın verdiği koddaki -U gibi bir kısım var yazıyor konuda güncelleme kodu diye onu silin yoksa eski versiyon güncellenir bir anlamı kalmaz.

Hocam ben rastgele eski versiyonlardan bunu indirdim Index of /downloads/2015.02.09.3 Bir de eğer kod kullanıyorsunuz bu konudaki arkadaşın verdiği koddaki -U gibi bir kısım var yazıyor konuda güncelleme kodu diye onu silin yoksa eski versiyon güncellenir bir anlamı kalmaz.

Hocam vdsye format atıp dediğinizi yaptım yine olmadı kullandığınız kodu yazabilirmisiniz

Sorun yasayanlar koddan alttaki kismi silsinler. Bu silindiginde en kaliteisini indirmez, default neyse onu indirir. Su kanal takiplerin vs bozuldugu gunlerdr bozuldu bu kisimda. Artik islevsel degil sanirim.

--max-quality=FMT

Sorun yasayanlar koddan alttaki kismi silsinler. Bu silindiginde en kaliteisini indirmez, default neyse onu indirir. Su kanal takiplerin vs bozuldugu gunlerdr bozuldu bu kisimda. Artik islevsel degil sanirim.

--max-quality=FMT

O şekilde yapınca bazı videoları indirip bazılarını indirmiyor tam bi çözüm yok mu

---------- Spam Engelliyici 18:02 ---------- Önceki Mesaj 17:48 ----------

Sıkıntı çekmek istediğim kanaldaymış sorunu çözdüm teşekkürler

arkadaşlar program sizde çalışıyormu yaa bende kaç gündür çalışmıyor :(

Su an program duzgun calisan var mi? Bu sabahtan beri hata aliyorum. Genel bir sorun mu acaba, bi de siz dener misiniz?

Sorun yaşayanlar gelecek güncellemede düzelteceklerini söylemişler. Ya da önceki sürümü kullanın bir süre denilmiş, bilginize.

https://github.com/rg3/youtube-dl/issues/6288

Hocam 50 mb video sınırlaması var indirdiğim videolar genelde 50 mb ta takılıyor acaba benle mi alakalı yoksa yapılması gerek başka bişey varmı ?

Böyle video inerken yarısında takılma sorunu yaşayan başka arkadaşlarda varmı ?

Hocam 50 mb video sınırlaması var indirdiğim videolar genelde 50 mb ta takılıyor acaba benle mi alakalı yoksa yapılması gerek başka bişey varmı ?

Böyle video inerken yarısında takılma sorunu yaşayan başka arkadaşlarda varmı ?

Şu an download yapıyor hocam bende bir sorun yok. Bilemiyorum sebebini.

youtube-dl portable uygulamasını vds de kullanmak istediğimde "this application has failed to start because its side-by-side configuration is incorrect" hatası alıyorum. ffmpg vs. yüklemeler yaptım ama düzelme olmadı. Kendi bilgisayarımda sorunsuz kullanıyorum halbuki. Var mıdır arkadaşlar bir fikri olan?

youtube-dl portable uygulamasını vds de kullanmak istediğimde "this application has failed to start because its side-by-side configuration is incorrect" hatası alıyorum. ffmpg vs. yüklemeler yaptım ama düzelme olmadı. Kendi bilgisayarımda sorunsuz kullanıyorum halbuki. Var mıdır arkadaşlar bir fikri olan?

net framework aktif edin

Son düzenleme:
kanal linki ile indirmede hata veriyor ama tek tek linkleri indirmede sorun yok . acaba sizlere de aynımı arkadaşlar

2 gün önce indirmede sıkıntı yoktu şuan indiremiyorum hata veriyor cmd. Youtube.dll dosyasının son sürümünü indirdim yine aynı hatayı veriyor. Başka hata alan arkadaşlar varmı acaba?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri