Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yok hocam benim sorun devam ediyor. Hangi lokasyon hocam sunucunuzŞuan sorunsuz çok hızlı çekiyor herhangi bir sorun gözükmüyor.
Yok hocam benim sorun devam ediyor. Hangi lokasyon hocam sunucunuz
programın güncel mi hocam bi kontrol eder misin? Şu an bende 25 mb/sn ile indiriyor![]()
http://www.ytpara.com/816565-post87.html
Klasöre kaydetmek için kodu ne şekilde düzelteceğini burada yazmış arkadaş
[MENTION=8078]brocker[/MENTION] [MENTION=12040]bilenyok[/MENTION] benim sorum şu olacak arkadaslar mesela x kanalını indiriyorum ve y kanalını indiriyorum linkleri alt alta ekledim peki indirilenler klasörüne hepsini aynı yere indiriyor x kanalı klasörü ve y kanalı klasörü seklinde indiremiyormu ?
-o "C:\x\%(title)s.%(ext)s"
-o "C:\y\%(title)s.%(ext)s"
En günceli ocağın 25 indeki değilmi hoacm 3 gün önce yayınlanmıs
Edit: Pyhton son sürümünü yükledim düzeldi hocam![]()
Arkadaşlar program versiyonu bir çok şeyi desteklemiyor, kodu anlamanız 2 dknizi almaz, korkunç gelmesin
---------- Spam Engelliyici 23:52 ---------- Önceki Mesaj 23:09 ----------
Evet hocam, zaten kodda bulunan -U , her çalıştırdığınızda otomatik update etmesi için O kısmı silmezseniz güncellemeleri takip etmenize gerek kalmaz.
Kolay gelsin![]()
Resim gönderirseniz yardımcı olabilirim.@Furkan Akman Windows server 2008 rc'de hata verdi arkadaşlar çalışmadı neden acaba![]()
arkadaşlar indirme hızı nedense 22-30 kb arası değişiyor sunucuda denedim eskiden böyle değildi genel problemmi yoksa sadece bendemi böyle?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.