Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=12040]bilenyok[/MENTION] hocam bu program şeklinde kurarak çalıştırıyorum süper fakat benim lokasyona engelli videoları/kanalları nasıl indiririm?
youtube- dl is not recognized as an internal or external command.operableprogram or batch file hatası veriyor bende nasıl çözecez bunu
youtube-dl.exe dosyasını windows a atıp daha sonra komutu deneyin yada bazen framework kurulumu isteyebiliyor netframework kurup bir daha deneyin çalışması lazım.
yaptım hocam araştırıp sağolasınyoutube-dl.exe dosyasını windows a atıp daha sonra komutu deneyin yada bazen framework kurulumu isteyebiliyor netframework kurup bir daha deneyin çalışması lazım.
[MENTION=12040]bilenyok[/MENTION] [MENTION=8078]brocker[/MENTION] dün çalışıyordu bugün böyle hata veriyor[/url][/IMG]![]()
valla dün indiriyordu bugün indirmiiyor anlamadım bendeaynı hata bendde var vds degıstırdım ondanmı acaba
valla dün indiriyordu bugün indirmiiyor anlamadım bende
[MENTION=12040]bilenyok[/MENTION] [MENTION=8078]brocker[/MENTION] dün çalışıyordu bugün böyle hata veriyor[/url][/IMG]![]()
evet öyle bir uyarı veriyordu. teşekkürlerÇok fazla indirme yapmışsınız orada uyarıyı yazıyor site capctha soruyormuş youtube sayfasına girmeye çalışın captcha sorduğunu görürsünüz. Vds ip değiştirip deneyin.
evet öyle bir uyarı veriyordu. teşekkürler![]()
aynı hata bendde var vds degıstırdım ondanmı acaba
o iple youtube a dosya atmayın kanallarınız büyük ihtimal spamdan kapanır.
ingilizce biliyor musunuz az buçuk?
[MENTION=8078]brocker[/MENTION]
Üstad diğer dilleri nasıl indirebiliriz rusca mesela
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.