Merhabalar arkadaşlar 2 kanalımın aylık getirisi(2 haneliydi) bana destek oluyordu ve yetiyodu diyebilirim fakat bunlarında patlaması üzerine kazanç sağlıcak kategori olsun,sistem olsun bir şey bulamadığım için elimde bulunan,
VDS'ye karşılık bana kategori olsun yada kazanç sağlıcak bir konuda bir kişi yardımcı olursa Vds'yi vericem,bu yola nakitim olmadığı için başvurdum,evet konu dilenci modunda oldu fakat
inanın insanın elinden biri tutmadıktan sonra araştırmakla pek olmuyo canlı bir örnek lazım
Biliyorum Elinde madem vds var bas gitsin videoları düşünenler olacaktır haklısınız fakat olmuyo sistemi pek bilmedikten sonra.
Vereceğim Vds'nin özellikleri zaten yerlerde
fakat şansımı denemek zorundayım,yardımcı olucak bir kişi çıkmassa Vds'yi ihtiyacı olan birine vercem.
1 GB RAM
Sınırsız İp değiştirme(Makina Sil Baştan)
23 günlük
Türkiye Lokasyon

VDS'ye karşılık bana kategori olsun yada kazanç sağlıcak bir konuda bir kişi yardımcı olursa Vds'yi vericem,bu yola nakitim olmadığı için başvurdum,evet konu dilenci modunda oldu fakat
Biliyorum Elinde madem vds var bas gitsin videoları düşünenler olacaktır haklısınız fakat olmuyo sistemi pek bilmedikten sonra.
Vereceğim Vds'nin özellikleri zaten yerlerde
1 GB RAM
Sınırsız İp değiştirme(Makina Sil Baştan)
23 günlük
Türkiye Lokasyon