Vds'ye Karşılık...

puama637

Yasaklanmış
Merhabalar arkadaşlar 2 kanalımın aylık getirisi(2 haneliydi) bana destek oluyordu ve yetiyodu diyebilirim fakat bunlarında patlaması üzerine kazanç sağlıcak kategori olsun,sistem olsun bir şey bulamadığım için elimde bulunan,
VDS'ye karşılık bana kategori olsun yada kazanç sağlıcak bir konuda bir kişi yardımcı olursa Vds'yi vericem,bu yola nakitim olmadığı için başvurdum,evet konu dilenci modunda oldu fakat :) inanın insanın elinden biri tutmadıktan sonra araştırmakla pek olmuyo canlı bir örnek lazım :)

Biliyorum Elinde madem vds var bas gitsin videoları düşünenler olacaktır haklısınız fakat olmuyo sistemi pek bilmedikten sonra.

Vereceğim Vds'nin özellikleri zaten yerlerde :) fakat şansımı denemek zorundayım,yardımcı olucak bir kişi çıkmassa Vds'yi ihtiyacı olan birine vercem.

1 GB RAM
Sınırsız İp değiştirme(Makina Sil Baştan)
23 günlük
Türkiye Lokasyon

Merhabalar arkadaşlar 2 kanalımın aylık getirisi(2 haneliydi) bana destek oluyordu ve yetiyodu diyebilirim fakat bunlarında patlaması üzerine kazanç sağlıcak kategori olsun,sistem olsun bir şey bulamadığım için elimde bulunan,
VDS'ye karşılık bana kategori olsun yada kazanç sağlıcak bir konuda bir kişi yardımcı olursa Vds'yi vericem,bu yola nakitim olmadığı için başvurdum,evet konu dilenci modunda oldu fakat :) inanın insanın elinden biri tutmadıktan sonra araştırmakla pek olmuyo canlı bir örnek lazım :)

Biliyorum Elinde madem vds var bas gitsin videoları düşünenler olacaktır haklısınız fakat olmuyo sistemi pek bilmedikten sonra.

Vereceğim Vds'nin özellikleri zaten yerlerde :) fakat şansımı denemek zorundayım,yardımcı olucak bir kişi çıkmassa Vds'yi ihtiyacı olan birine vercem.

1 GB RAM
23 günlük
Türkiye Lokasyon

hocam p.m atabilir misin?

1 GB RAM
23 günlük
Türkiye Lokasyon

sınırsız ip degıstırme demıssın,vds ip degısmez dostum,proxy falandır o,proxyde saglıklı bırsey degıl tum dunya kullanıyor cunku

Hocam vds oldukça düşük. Buna karşılık düzgün bir kategori-içerik verilmez.

Kategori satışı yasaktı. Acaba bu da yasak mı? [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION]

Hocam vds oldukça düşük. Buna karşılık düzgün bir kategori-içerik verilmez.

Sınırsız İp değiştirme Cezbeder diye düşündüm hocam bilmiyorum inş.sırf bu vds için yardım eden çıkmaz halimden anlayıp ileride nasıl yardımlarının boşa gitmediğinin,yardımlarının karşılıksız kalmayacağı düşüncesi oluşacak birini arıyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri