VDS'ye Yüklenen Videolar

t366

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba ,

Ben şuanda 10gb vınn kullanıyorum . Doğal olarak pc ye video indiremiyorum . Ama vds var bende . Ordaki videoları mb harcamadan kendi Bilgisayarıma nasıl geçirebilirim ?

İmkansız !!!

Güneşin batıdan doğması kadar imkansız...

Harici bellek al vds oldugu datacentera git kopyala imkansız değil

Tüplü televizyondan atari ile gönderilmiştir bu Mesaj

İmkansız !!!

Güneşin batıdan doğması kadar imkansız...

Yok tek imkanı var gidip redstation yada her neyse oraya ara kablo takıp taşıma yapmak :D Tabiki de imkansız hocam belirtmiş mb harcamadan nasıl geçirmeyi düşünüyon kotasız bi yerden indirip taşınabilir hdd at sonra kendi pc'ne taşı en muhtemel yol bu ...

hocam daha detaylı anlatabilirmisiniz ?

Adam senle dalga geçiyor hocam anlamadın mı.

Bilgisayarların internetin çalışma sisteminden hiç mi bilginiz yok böyle sorular soruyorsunuz Allah aşkına.

Birde Youtube işiyle uğraşıyorsun başka forumda yazsalar bunu cahil diyeceğim.

Vds barındığı dc hdd kargoyla yolla sana yedekleyip geri kargoyla yollayabilirler belki

Tüplü Televizyondan Atari İle Gönderilmiştir.

Adam senle dalga geçiyor hocam anlamadın mı.

Bilgisayarların internetin çalışma sisteminden hiç mi bilginiz yok böyle sorular soruyorsunuz Allah aşkına.

Birde Youtube işiyle uğraşıyorsun başka forumda yazsalar bunu cahil diyeceğim.

Merak etme onları bilmem ama youtube'yi iyi bilirim .

forum oyun salonu olmuşta haberimiz yok . Arkadaş müşkülümüz var bişey arıyoz dalganın sırasımı anlamadımki . kafam bir dünya olmuş zaten .

Kendiniz, millete zorla güldürüyorsunuz kendinizi.

Size söyledim böyle bir şey imkansız...

Merak etme onları bilmem ama youtube'yi iyi bilirim .

Ben neyini merak edicem bana ne.

Youtubeyi bilseniz böyle bir soru sormazdınız.

Dalga geçme mahiyetinde yaklaşmadım ama arkadaşa olabilecek en mantıklı iki seçeneği sundum bu arada bunun dışında alternatif olarak internet cafeye gidip indirebilir arkadaştan özür diliyorum hakkını helal et lütfen

Tüplü Televizyondan Atari İle Gönderilmiştir.

Vallahi daha cevap vermeyeceğim ya ne söylesem boş.

İmkansız diyeceksen verme zaten hocam . Daha önce yaptığım bişeydi ama nasıl yaptığımı unuttum . Yani daha önce kullandım . Anlatabiliyorum sanırım.

İmkansız diyeceksen verme zaten hocam . Daha önce yaptığım bişeydi ama nasıl yaptığımı unuttum . Yani daha önce kullandım . Anlatabiliyorum sanırım.

Direkt vds den bilgisayarına dosya atacaksan veya alacaksan dosya byutu kadar upload veya download harcayacaksın başka yolu yok

Eğer dosyalar sunucudaysa bir yere upload edersin sonra flash belleğini alır internet kafeye gider ordan indirip flash belleiğine atarsın en az masrafla bu şekilde alırsın dosyalarını.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri