Ve Beklediğim yasak geldi :(

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
B

Bonna

Guest
Evet Arkadaşlar,çok zor durumdayım şuan yardımlarınızı bekliyorum.
İnternete bağlanış şeklimi anlatayım önce.
Yukarı Ip Adresine 192.168.1.1:8000 yazıyorum karşıma bu ekran çıkıyor.
t2ml0.png

Sonrasında Kullanıcı adımı ve şifremi yazıyorum.İnternete bağlanıyorum.Ardından internete bağlandıktan sonra youtube girdiğimde şu hatayı alıyorum.
t2mk8.png

Bu Ip adresi,solucan site felan bu işlerden anlayanlar yardımcı olursa çok sevinirim.Hazır ışıklar yanıyorken yurtta yattığım yerde video yüklemem lazım.Hafta içi zaten kampüsten çıkmıyorum.Benim bu siteye kanalımı riske sokmadan girme şansım nedir?

tunel kullan
Firewalldan engellemişler youtube girişini.

bazı yazılımlar var rahatlıkla cıkabiliyorsun nete
simdi aklıma gelmiyor.

vtunnel , ktunnel yada programları var işte internette bak biraz bulursun.

Youtube video vs izlemek neti kasacağı için Yt yasaklı site.
Tunnel siteleri kullan, olmadı proxy dene, olmadı Hotspot Shield, olmadı Hideİp tarzı programlar kullan.
bu seçeneklerden biri işini görecektir.

tunel kullan
Firewalldan engellemişler youtube girişini.

bazı yazılımlar var rahatlıkla cıkabiliyorsun nete
simdi aklıma gelmiyor.

vtunnel , ktunnel yada programları var işte internette bak biraz bulursun.

Hocam ktunnel yasak, vtunnel de doğru düzgün açmıyor.Zaten yurdun interneti yavaş ben vi video izleyip çıkmak için girmiyorum ki,30 tane video izleyip indirmem lazım.Onlar kurtarmaz yani eyvallah çok saol yardımın ıcın yazılım olsa daha iyi olacak.

---------- Mesaj saat 13:24:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:21:48 civarında gönderildi. ----------

Youtube video vs izlemek neti kasacağı için Yt yasaklı site.
Tunnel siteleri kullan, olmadı proxy dene, olmadı Hotspot Shield, olmadı Hideİp tarzı programlar kullan.
bu seçeneklerden biri işini görecektir.

tunnel olmadı.Proxy derken tam anlamadım?.diper ikisi programsa nasıl kullanılıyor acaba teşekkür ederim şimdiden.

---------- Mesaj saat 13:27:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:24:00 civarında gönderildi. ----------

Hocam yurtta interneti çok az kullanıyorum.Süre olarak yani.Hafta sonu sabah 2 saat akşam 2 saat bunun için vds ile felan ugrasmak istemiyorum millet banlanıyor sürekli vdsden felan. Yorumun için sağol.

tunnel olmadı.Proxy derken tam anlamadım?.diper ikisi programsa nasıl kullanılıyor acaba teşekkür ederim şimdiden.

Diğer iki program google da adlarını arayarak bulabilirsin.
Proxy ise aynı senin ip yazarak bağlandığın gibi, Tarayıcının proxy ayar kısmına yazıp sanki o ipten giriyormuşsun gibi görünmeni sağlar.

Zaten o program isimleride sana dediğim gibi proxy işlevi görüyorlar, yani senin Normal İP numaranı gizleyerek başka bir ülkeden girmiş gibi gösteriyorlar.
Böylece yasaklı sitelere erişimin açılıyor.
Google'da sana yazdığım program adlarını aratıp bulabilirsin, nasıl kullanıldıkları felanda yazıyor.
Onlardan biri işini görebelir.

cok basit bir çözümü var TW gönder pm den 5 dk halledeyim "PROGRAMSIZ"

Eskişehir'de okuyorsun herhalde :)

işte bu yüzden şirkette utm firewall kullanıyorum :D
hiç bir yolu yok asmanın

Diğer iki program google da adlarını arayarak bulabilirsin.
Proxy ise aynı senin ip yazarak bağlandığın gibi, Tarayıcının proxy ayar kısmına yazıp sanki o ipten giriyormuşsun gibi görünmeni sağlar.

Zaten o program isimleride sana dediğim gibi proxy işlevi görüyorlar, yani senin Normal İP numaranı gizleyerek başka bir ülkeden girmiş gibi gösteriyorlar.
Böylece yasaklı sitelere erişimin açılıyor.
Google'da sana yazdığım program adlarını aratıp bulabilirsin, nasıl kullanıldıkları felanda yazıyor.
Onlardan biri işini görebelir.

Çok teşekkür ederim de Proxy sakat olmasın kardeşim kanalım için.Tehlikeli bişey yapamam çünkü adsense'de ağustos-eylül-ekim-kasım kazançları kalacak aralık 27 de alacagım ancak o zamana kadar o işlere girmek istemiyorum vds-bot felanda ugrasmıyorum.

---------- Mesaj saat 15:59:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:58:43 civarında gönderildi. ----------

cok basit bir çözümü var TW gönder pm den 5 dk halledeyim "PROGRAMSIZ"

hocam bana yazsan ben yapsam olmaz mı ytpara.com da yasak çünkü yurtta ben şuan kampüsteyim.Tam uyuşamayabiliriz.Bi kampüsteyim bi yurtta bi dışarda.Ama sen bilirsin yinede çok sağol

---------- Mesaj saat 16:00:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:59:38 civarında gönderildi. ----------

Eskişehir'de okuyorsun herhalde :)

Sende mi burdasın :) Dün Gülşen Konseri vardı Fena :)

Çok teşekkür ederim de Proxy sakat olmasın kardeşim kanalım için.Tehlikeli bişey yapamam çünkü adsense'de ağustos-eylül-ekim-kasım kazançları kalacak aralık 27 de alacagım ancak o zamana kadar o işlere girmek istemiyorum vds-bot felanda ugrasmıyorum.

---------- Mesaj saat 15:59:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:58:43 civarında gönderildi. ----------

hocam bana yazsan ben yapsam olmaz mı ytpara.com da yasak çünkü yurtta ben şuan kampüsteyim.Tam uyuşamayabiliriz.Bi kampüsteyim bi yurtta bi dışarda.Ama sen bilirsin yinede çok sağol

---------- Mesaj saat 16:00:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:59:38 civarında gönderildi. ----------

Sende mi burdasın :) Dün Gülşen Konseri vardı Fena :)

kyk veya eskişehir ögrenci yurtları dışında anadolu üniversitesi taraflarındaysan heleki baglar veya üniversite caddesi taraflarındaysan pcnin cektigi bütün wireleslerin apartman ve sitelerde dahil şifrelerini sana temin edebilirim:)

heryerde tanıdık var ...:)

ogü taraflarındaysanda bohem net var biliyormusun fotokopi ve internet cafe tarzında onun arkasındaki tıp sitesi cekiyorsa wifi onuda şifresini bulabilirim.

kyk veya eskişehir ögrenci yurtları dışında anadolu üniversitesi taraflarındaysan heleki baglar veya üniversite caddesi taraflarındaysan pcnin cektigi bütün wireleslerin apartman ve sitelerde dahil şifrelerini sana temin edebilirim:)

heryerde tanıdık var ...:)

ogü taraflarındaysanda bohem net var biliyormusun fotokopi ve internet cafe tarzında onun arkasındaki tıp sitesi cekiyorsa wifi onuda şifresini bulabilirim.

Kardeşim sen adamsın ya :) Tam bağlardayım ben mcdonaldsin orda tebin karşısında :) yunus emre kampusune 5 dk yürüme mesafesi tam üniversite caddesinin ortası evet evet beni tarif ediyorsun :D

---------- Mesaj saat 16:40:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:40:28 civarında gönderildi. ----------

evet proxy programı elite versiyonunun crack ini bulabilirsin
eyvallah sağol

Kardeşim sen adamsın ya :) Tam bağlardayım ben mcdonaldsin orda tebin karşısında :) yunus emre kampusune 5 dk yürüme mesafesi tam üniversite caddesinin ortası evet evet beni tarif ediyorsun :D

---------- Mesaj saat 16:40:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:40:28 civarında gönderildi. ----------

eyvallah sağol

baglarda oturuyon bide yurttamı kalıon vay senin haline ben:D ulen o kdr kızın içinde gidip 100 tane adamlamı kalıyon:):)

neyse bende tranvay duragı caprazındaki saglık pide biliyorsundur onun üstünde oturuyorum.

wifinin cektigi isimleri sayarmısın bi özellikle işletmeler:D

mcdonalsda olabilir onuda temin edebilirim diye düşünüyorum.:)

olmadı alam bi tane wifi canak bizim apartman veeya saglık pideden net bulayım sana:D

ulen inci börek bile olur he:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri