Ve Beklediğim yasak geldi :(

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
baglarda oturuyon bide yurttamı kalıon vay senin haline ben:D ulen o kdr kızın içinde gidip 100 tane adamlamı kalıyon:):)

neyse bende tranvay duragı caprazındaki saglık pide biliyorsundur onun üstünde oturuyorum.

wifinin cektigi isimleri sayarmısın bi özellikle işletmeler:D

mcdonalsda olabilir onuda temin edebilirim diye düşünüyorum.:)

olmadı alam bi tane wifi canak bizim apartman veeya saglık pideden net bulayım sana:D

ulen inci börek bile olur he:)
Hocam sorma ya bi de 2 kişi geldik.Babaları ikna edemedik ilk seneden eve.Bu sene Yurtta kalın seneye çıkarsınız dediler.Parayı onlar gönderiyor yapacak bişey yok dedik :( Gün sayıyorum ama ikinci dönem kendimi kovdurabilirim.Adam 22:00'dan sonra içeri almıyor,24:00'da interneti kesiyor.Akşam yemekleri de soğuk :S Ama senet var işte yapacak bişey yok :( ali1126,airties rt205,
ufuk 11,burak,irmase 3 bu wifi'ler çekiyor.Bu arada seninlede bi ara görüşelim inşallah ;)

Engellenmedim kardeşim.Yurtta yasak proxy sakatmıymış trojan mı taşıyormuş.Koskoca Google ne yapacagını bilmiyo burda bi yurt çalışanı biliyo yani :confused: neyse zaten tepem atıyor yavas yavas 2.dönem bi gelsin youtube işi devam ederse ki inşallah eder.Çıkıcam yurttan.

Adam 22:00'dan sonra içeri almıyor,24:00'da interneti kesiyor.

hahaha o nasıl iş ya yazık cidden umarım halledersin sorununu

Sorma kardeşim ya :( Ne çektiği mi bi ben bilirim.Dün gülşenin konseri vardı 22.10 da yurt kapısına gittik kilitlenmiş.Zile bastık müdür aşşağı indi o açtı kapıyı geç kalmayın felan diyo.Ulan okul mu burası? Yok mu yazacan? yıllık kaç bin lira para veriyorum sana.Paramızla rezil oluyoruz ya.Allahım sen şu işi devam ettir de şu sefaletten kurtulalım yav.Bide Yurttan çıkarsan Kalmadıgımız ayların %50 sini ödüyormuşuzz :confused:

---------- Mesaj saat 22:01:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:58:07 civarında gönderildi. ----------

süleymancı yurdundamı kalıyon

Yok kardeşim nurcuların heralde.Cemaat gibi gözüküyo ama öyle bişi yok içerde kafana göre takıl kimse bişey diyemez.Ben cemaatte kalmak istemedim ama bizim kampüse en yakın yurt burası tek otobüs tam şehirin göbeğinde sabah akşam yemek veriyor fiyatı da çok uygun.Ee ne demişler bedava peynir fare kapanında olur. ;) Arkadaşlarım apartta kalıyor.Aylık benden 150 lira fazla veriyorlar.Ve ne sabah ne akşam yemek yok :) Bu imkanlar bize uymadıgı için ilk etapta buraya mecburduk :S Şimdi Kasımda veya aralıkta ödeme alırsam babamı da ikna ederim.İşe girdim yurttan attılar felan derim yani :) Bu arada yurtta kaldığınız süre boyunca herhangi bir işte çalışmak yasak

Çok teşekkür ederim de Proxy sakat olmasın kardeşim kanalım için.Tehlikeli bişey yapamam çünkü adsense'de ağustos-eylül-ekim-kasım kazançları kalacak aralık 27 de alacagım ancak o zamana kadar o işlere girmek istemiyorum vds-bot felanda ugrasmıyorum.

---------- Mesaj saat 15:59:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:58:43 civarında gönderildi. ----------

hocam bana yazsan ben yapsam olmaz mı ytpara.com da yasak çünkü yurtta ben şuan kampüsteyim.Tam uyuşamayabiliriz.Bi kampüsteyim bi yurtta bi dışarda.Ama sen bilirsin yinede çok sağol

---------- Mesaj saat 16:00:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:59:38 civarında gönderildi. ----------

Sende mi burdasın :) Dün Gülşen Konseri vardı Fena :)

Dostum dediğin yurtta 2-3 gün kaldım yani dediğin yurt cemaat yurdu ve fiyatı hiç de ucuz değil.Hatta orda Mardin'li bir arkadaş kalıyor adı Emir tanırsın belki :) Ben 4000 TL oraya vereceğime eve çıkarım dedim.Adamlar bana da dedi saat 24:00'ten sonra neti keseriz dediler zaten kalmayı düşünmüyordum onu dedikten sonra tamamen koptum.Neymiş sabah zor kalkarmışız mantığa bak anasını satayım:mad:

Not:Gülşen'i hiç sevmem o yüzden gitmedim ama çok kalabalık oldu sanırım yolda yürüyemiyorduk :)

Dostum dediğin yurtta 2-3 gün kaldım yani dediğin yurt cemaat yurdu ve fiyatı hiç de ucuz değil.Hatta orda Mardin'li bir arkadaş kalıyor adı Emir tanırsın belki :) Ben 4000 TL oraya vereceğime eve çıkarım dedim.Adamlar bana da dedi saat 24:00'ten sonra neti keseriz dediler zaten kalmayı düşünmüyordum onu dedikten sonra tamamen koptum.Neymiş sabah zor kalkarmışız mantığa bak anasını satayım:mad:

Not:Gülşen'i hiç sevmem o yüzden gitmedim ama çok kalabalık oldu sanırım yolda yürüyemiyorduk :)

Sorma kardeşim ya ben 3500 e Kayıt oldum.Civarda bir aparta girdik 5000 tl üstüne hiç yemek yok ondan sonra bizimkiler balıklama atladı buraya pm attım bu arada :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri