Ve korkulan benimde başıma geldi.Bütün kanalların para kazanaması kapandı!

• Kullanıcı simbus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Ne geliyorsa dünya engeli olan videolardan geliyor zaten. Youtube işinde en çok dikkat edilmesi gereken olay bu bana göre. Ünlemden falan kolay kolay kapanmıyor kanal 4-5 dünya engelli video yerseniz hatta bazılarını silmeden bırakırsanız özellikle kanalınızda hali hazırda telif falan da varsa hiç affı yok hiç.

Ama 4-5 tane yiyip devam edip üstüne video eklemeden sorunsuz giden kanallarım da var.
Ama tavsiyem kanalınız çok aman aman bir kanal değilse belirli bir sayıda dünya engeli videodan sonra direk uçurun.

Arkadaşlar kanallara girdikten sonra

Bu hesabın para kazanma özelliği, birden fazla topluluk kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı veya diğer xxxxx adlı kanalınızda bulunan dünya geneli Content ID engellemeleri nedeniyle devre dışı bırakılmıştır.

Bütün kanallarımda bi kanal yüzünden para kazanmaları kapanmış. İlk defa başıma geliyor, ne yapmalıyım ?

sorunlu olan kanallarını biliyorsan onları sil, bilmiyorsan da teker teker kanallarını sil. her sildiğinde en sorun çıkartmayacak kanalını kontrol et. para kazanmalar geri gelmiş mi diye. gelmişse kaldığın yerden devam edebilir ve şuana kadar kazanmış olduğun parayı alabilirsin. benim spam kanallarım yüzünden özgün kanallarımın para kazanmasıda kapanmıştı. spam kanallarını sildim, özgünler geri geldi

Bu hesabın para kazanma özelliği, birden fazla topluluk kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı veya diğer...... adlı kanalınızda bulunan dünya geneli Content ID engellemeleri nedeniyle devre dışı bırakılmıştır. Daha fazla bilgi edinin

Arkadaşlar benimde 4 Kanal bu şekilde kapatıldı.Sorunlu kanal alt kanaldı onu sildim.Diğer ana kanallarda g+bağlantısını kesip tekrar bağladım ama değişen bişey olmadı önerisi olan varmıdır ?

Arkadaşlar kanallara girdikten sonra

Bu hesabın para kazanma özelliği, birden fazla topluluk kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı veya diğer xxxxx adlı kanalınızda bulunan dünya geneli Content ID engellemeleri nedeniyle devre dışı bırakılmıştır.

Bütün kanallarımda bi kanal yüzünden para kazanmaları kapanmış. İlk defa başıma geliyor, ne yapmalıyım ?

hepsi tek gmail'denmiydi yoksa farkli gmail hesaplari ilemi acmistin kanallari? Gecmis olsun bu arada

aynı olay benimde başıma geldi 6 ay engellendi, genel hesap ihtar bildirimi aldı alt kanallarda etkilendi 6 ay sonra yeniden kazanmaya devam edebilir miyim?

belki açılır belki açılmaz 6 ay sonra

bir arkadaşım vardı beklemedi yeni adsense açtı

hocam nasıl diyim, kanalım ticari ve 450 abonem var, 50K yakın viewsim var aboneleri fırsatçılık yaparak değil kendim video üreterek çekiyorum o yüzden beklemek zorundayım :)

hımm anladım 6 ayda çok uzun süre

6 ay bekleyip hiç kanalı açılan duydunuz mu ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri