Ve Özgün Olmaya Karar Verdim!

• Kullanıcı ahasa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
47 dakika olduğunu görür görmez kapattım

başarılar. yalnız spam yaptığınız kanalları özgün kanallarının bulunduğu adsense bağlama yazık olur para kazanması giderse emeklerin boşa gider.

Birgün herkes özgün olacak ile bir gün herkes özgün olacak önermesi arasında dağlar kadar fark var. Ben de özgün olarak ilerliyorum ancak spam ile de para kazınabileceğini biliyorum. Yaptıklarınız aslında sizin aynada ne gördüğünüzle doğru orantılı. Yani cebinizde ne varsa o kadar özgün olabiliyorsunuz. Başarılar dilerim.

Bu site hatalarida bi türlü düzelmedi... video ekleme bir yandan site yönlendirme bir yandan arama sonuclari hatali... bir el atilsa iyi olcak...

arkadaşlar ilğiniz için teşekkurler videonun uzun olması kişilerde ön yarğı oluşturuyor heralde... .)

arkadaşlar ilğiniz için teşekkurler videonun uzun olması kişilerde ön yarğı oluşturuyor heralde... .)

Konuya göre videonun uzun olmasi gayet normal. Fakat kisa bilgiler anlatim videonun uzunlugunu 1-2dk tuta bilsen cok basarili olursun ;) Millet videoyu bakarken uzunluguna bakiyor cok uzunsa tiklamiyor

aslında haklısın @cennetkapisi ama dediğin ğibi konuyla alakalı en kısa video bu şekilde oluyor daha kıssa kes biç birleştir yapmaya çalışacağım başka önerileriniz varmı ? .)

hocam bende özgün düşünüyorum kendim klarnet çalışıyorum 1 senedir yazları düğünlere falanda gidiyorum yani gayet iyiyim bu bana özgün olmakta faydası olurmu

hocam bi kac parca soyliyim sana , cal onlari at ytba kulagimizin pasi silinsin...

arkadaşlar öneri bekliyorum devam mı yoksa bırakım mı

Android uygulamalarinin incelemelerini yapabilirsin. Kurulumundan, kullanimina harcadigi ram vs; ekran videolari ile zenginlestirirsin; genelde olumlu ve yapici degerlendirmeler yaparsan; ureticisiyle kontak kurulup onunda cesitli platforlarda videoyu paylasmasini saglatabilirsin;

Hocam videoyu hangi program ile çekiyorsunuz?Ben 2-3 dk lık işimi HyperCam ile çekiyorum 200MB oluyor.Yüklemesi uzun sürüyor.Siz 47dk lık çekmişsiniz birde.

Hocam HyperCam ölü bir proğram alanında en iyisi CAMTASİA bununla hem çekip hem editleyebiliyorsunuz rahatlıkla. onu deneyin..)

hocam benim için önemli olan boyut.bende bir kanalımda özgün çalışıyorum 2-3 dk lık proje bile 200mb dan fazla tutuyor ki aklımda 30dk sürecek projeler var.senin bu videonun boyutu ne kadar mesela?

hocam belkı ğuluceksın ama 58 mb :))) oderecede kalıtelı

hocam benim için önemli olan boyut.bende bir kanalımda özgün çalışıyorum 2-3 dk lık proje bile 200mb dan fazla tutuyor ki aklımda 30dk sürecek projeler var.senin bu videonun boyutu ne kadar mesela?

Merhaba, ben de videolarımı Camtasia ile çekiyorum. İnanın 50 dakikalık videonun kaç mb tuttuğuna bakmıyorum bile çünkü youtube'a otomatik olarak gönderme seçeneği sayesinde kendi içerisinde convert edip yolluyor. Bu sayede ben de tekrar çevirmekle ya da birşeyler ekle-çıkart yapmakla uğraşmıyorum.

doğrudur seçenekleri çok fazla

Videolarınızda masaüstü arkaplanınızı değiştirin hocam.
Bunun dısında insanların sıkılmaması adına müzikli anlatım yapabilirsin.
Şahsen Android'de üst düzey developer'im, şu an senin anlattıklarını sadece acemiler izler, onlarda sıkılır :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri