Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bir kanal yüzünden tüm kanalımın para kazanması gitti sağlık olsun diğer hesaptan devam edicem bu adsenseyi diğer hesaba bağlasam sorun olurmu sizce veya kanalı kurtarabilirmiyim güncel teknik varmı
tama şimdi silindi lakin para kazama diğer kanallarda gitti geri getirme yolları varmıdır?
Bağlantıyı nasıl kesiyoruz usta açıklarsan sevinirimşimdi diğer kanalları google+ bağlantısını kes ve bekle. Para kazanman bir süre sonra açılacak 24 saat içindede olabilir daha fazlada o zaman tekrar google+ ya bağla kanalları.
şimdi diğer kanalları google+ bağlantısını kes ve bekle. Para kazanman bir süre sonra açılacak 24 saat içindede olabilir daha fazlada o zaman tekrar google+ ya bağla kanalları.
şimdi hocam yeni kanala açtım para kazanma açık o kanalda benim 10 kanalım var hepsinimi kesicem
Bağlantıyı nasıl kesiyoruz usta açıklarsan sevinirim
sanirim bu yardimci olacakdir
http://www.ytpara.com/youtube-sorun...nmasi-alt-kanal-ve-ana-kanal-dahil-cozum.html
gmail silsem geri gelmeme ihtimali nedir tüm sitelere üyeliğim bu mail ile oldu eğer giderse net hayatım biter
gmail silmeyeceksin google + kesip bağlayınca yeni gmail gibi sunuyor önüne.
gmail silmeyeceksin google + kesip bağlayınca yeni gmail gibi sunuyor önüne.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.