ve son tokat !! 42 kanal devre dısı bırakıldı..

• Kullanıcı antre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

antre

Yasaklanmış
AdSense hesabınızın durumu nedeniyle bu hesapta para kazanma özelliği devre dışı bırakılmıştır.
butun kanallarımda aynen böyle yaziyor , bu kanalları tekrar para kazanmaya acabilirmiyim *

bugün şu an itibariyle teker teker uçuyor kanallarım. arkadaşımın da 21 kanal uçtu.

şimdilik 7 kanalım uçtu benimde.

usta her konu açtığında bütün hesapları kanalları kontrol ediyorum tırstım bende.. bu ne herşeyin gitti :( geçmiş olsun kötü bir durum :(

bundan sonra ne yapmanız gerektiğini özetliyeyim isterseniz

internet servis sağlayıcınızı arayıp wan ip değiştirmeleri gerektiğini söyleyin

bilgisayara sağlam bir format çakın, laptopsa yeni bir adsense hesabını vdsden açın sürekli oradan kontrol edin, kasaysa en fazla 20tlye yeni bir ethernet kartı alın adsense hesabınızı kendi pcnizden açıp kontrol edin

videoyap benzeri botlar kullanmayın (kesinlikle size kalmış bu benim fikrim) ne yükleyecekseniz youtube da olup olmadığını mutlaka kontrol edin.

aklıma bu kadar geliyor. umarım pes etmeyip yolunuza devam edersiniz.

"AdSense hesabınızın durumu nedeniyle" ibaresi adsense hesabınızın banlandığı anlamına geliyor. Benim de banlanan adsenselerime bağlı kanallarda aynı ibare vardı.

adsense hesabını taşımayı denedin mi? adsense e giriş yapabiliyorsan farklı bi gmail tanıtıp ona yönetici yetkisi ver ve o gmaile geçtikten sonra eski adsense gmailini sil. denemekten zarar gelmez.

Adsense hesaplarıma girip kontrol edecektim şu konudan sonra korktum... Olmadı yarın bakarım ya kanalları da kontrol edemiyorum...

hepsini kendi haline bıraktım yapacak birsey yok , kendime yeni bir hesap acıp yoluma devam edecem.

bilgisayarlarımızın ethernet kartlarındaki mac id benzersizdir ve google burdan sizi anlayabilir ayrıca oyun koruma sistemleri mac id banı atar kali linux kullanıyor iseniz mac adresinizi rahatlıkla değiştirebilirsiniz bi de proxy kurdunuzmu tamamdır :)

bilgisayarlarımızın ethernet kartlarındaki mac id benzersizdir ve google burdan sizi anlayabilir ayrıca oyun koruma sistemleri mac id banı atar kali linux kullanıyor iseniz mac adresinizi rahatlıkla değiştirebilirsiniz bi de proxy kurdunuzmu tamamdır :)

bilgisayarlara ubuntu kursak olur aslında güzel fikir :)

elbette browser parmak izi,silinse bile gizlice kalan cookiler , user agent vb durumlarda var :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri