Ve YouTube için AdBlock biter!

İçerde dizisine tam 45 tane reklam eklenmiş. Atlanabilen video reklamlar da var. İçerik geliştiricilerin de biraz kendilerine çeki düzen vermeleri gerekiyor.

Muhteşem bir haber bence. Adblocker'ı kınıyoruz. Ayrıca youtube'dan para kazananlarında adblocker kullanmasını anlamıyorum. Bindiğiniz dalı kesiyorsunuz arkadaşlar. Ben mümkün mertebe takip ettiğim destek olmaya çalıştığım kişilerin reklamlarını kapatmıyorum izliyorum. Buda bir destektir ufakta olsa.

ben kullanmıyorum adblock. reklamdan para kazananların kullanması da garip geliyor bana. umarım google kökten çözüm getirir de komple engelleyebilir bu işi. en azından youtube'de engellese kâfi.

adguard reklam yok şuanlık istese yapamayacağı bişey değil ama youtube da anlamadığım danışıklı dövüş var gibi ..

Benim merak ettiğim acaba adblock reklamı engelleyince, yt reklam verenden reklam görüntülenmiş gibi para alıyor mudur ? Eğer öyleyse engellemez tabi.

6,7 senedir seo uzmanlığı ve internet reklamcılığı yapıyorum mesleğim bu.2,3 senedir de yt işindeyim hayatımda birkez olsun adblock vs programlar kullanmadım. Reklamdan para kazanıp reklamı engelleyen adam yediği kaba pisleyenden bir farkı yoktur.Azıcıkk karakter....

ABP çalışıyor valla, belki çalışma olabilir bu durum ile. İlerleyen zamanlarda görürüz inşAllah..

YouTube Red'i geliştirmek istiyorsa öyle yada böyle adblock'u engellemek zorunda YT.

yüzde 99 2017 nin başında adblock tamamen engellenecek, şuan alt yapı çalışmaları yapıyor yt

sanıyorum şöyle olacak, kullanıcı videoyu açtığında video ya açılmayacak lütfen adblock devre dışı bırakın uyarısı çıkıcak yada direk reklam çıkacak adblocka rağmen

bendede firefoxda baktım reklam filan yok,engelliyor.ama heralde bi ara bendede gelir reklamlar.bagzı sitelere giriyoruz mesela adam içerigi göstermiyor,direkt uyarıyı çakıyor karşımıza işte ya adblocku kapat yada git bu siteden diye.ytde öyle mi yapıcak acaba :)

bendede firefoxda baktım reklam filan yok,engelliyor.ama heralde bi ara bendede gelir reklamlar.bagzı sitelere giriyoruz mesela adam içerigi göstermiyor,direkt uyarıyı çakıyor karşımıza işte ya adblocku kapat yada git bu siteden diye.ytde öyle mi yapıcak acaba :)

Onlar için kazançtan daha önemlisi trafik öyle bir şeyi göze alacaklarını sanmıyorum tamamen engellemedikten sonra engel olmazlar.
Zaten hatırladığım kadarıyla Youtube kazanç sistemi entegre edilmeside her sene Google a Youtube ın zarar ettirmesinden dolayıydı
şimdi dengelediler gelecek trafik den olmak istemezler.

Yasal bir yaptırım olmadan YouTube nin engeli aşmasına imkan vermiyorum.Adblock un engel koyduğu reklam domaini değişir, 1 gün reklamlar görülür.Ardından adblocka güncelleme gelir ve reklamlar tekrar engellenir.

YouTube ablock'a karşı yasal bir yaptırım uygulayacak başka bir çözüm yolu yok gibi.Ya da üstteki arkadaşın dediği gibi adblock'u kapatın uyarısı verecek ve siteyi gezdirtmeyecek.

adblock yüklü firefox tarayıcıda ligtv de maç özeti izleyemedim. Reklam engellemeyi ligtv de kapattım buna rağmen izleyememiştim. Aynı işlemi chrome ile yaptım reklam engellemeyi ligtv için kapayınca videoyu izleyebildim. Bu şekilde bir yaptırım yt de yapabilir

ya da youtube adblock u direk satın alabilir. tabi google adı ve kimliği ile değil paravan şirket ile :)

Son düzenleme:
Bu adblock zaten satılmamışmıydı. Bir yılı aşkın bir süre önce (gizli bir şirkete) tahminen googleye satıldığı bahsediliyordu. Yanlış hatırlamıyorsam birkaç gün önce Amerika proxy ile ytye giriş yaptığımda adblock açık olsada reklamlar çıkıyordu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri