Veeeeeee İlk Kazancım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
youtube kazancları orda gözükmüyor yani. siteden gelen kazanç olabilir demek istedim

evet youtubeden kafam bişe basmadı :)

site işine girdim , bi blog açtım , içerik girdim , az hitleme yaptım , tamamdır , an itibariyle 5,21 $ oldu kazanç :)

evet youtubeden kafam bişe basmadı :)

site işine girdim , bi blog açtım , içerik girdim , az hitleme yaptım , tamamdır , an itibariyle 5,21 $ oldu kazanç :)

Niche bir blog açsaydınız keşke.Trafiği nasıl sağladınız bilmiyorum ama kazancınız daha fazla olabilirdi.

niche kelime veya kelime grubudur. ben de youtube çözemedim. aslında çözemediğimden değil, başlayamadım. Adsense hesabımda sadece içerik %68 gelir payı yazıyo sorun bu. Ben de blogger başlıyorum. Bir sorum olacak. Türkiyeden görüntülense de para alıyo muyuz hocam?

niche derken hocam ?

serkan hocamda niche den para kazandığını sölüyor , tam olarak ne oluyor niche ? sadece kelime mi , yoksa kelime grubu mu ?

Sadece örnek olarak söylüyorum."steps to become a lawyer" kelimesi.Aylık aranması 210 (tabiki siz seçerken aranması daha yüksek kelimeler bulmaya çalışın) rekabet hiç yok.1 haftaya 0 backlinkle 1.sayfaya getirirsin.Hem yt entegreli hem basit seo çalışmalı tık başı 2$ veren bir niche siten olur.Sadece bir örnekti.TBMsi yüksek kelimelerle ilgili bloglar açın yani.Konunun özeti bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri