Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
biz bu işin içinden tek başımıza çıkamıcaz gibi gözüküyo, şimdi ben şunu merak ediyorum biz bu adamların teklifine sıcak bakmadık mesela, görüşmeyede gitmedik bi daha, acaba sonrası ne olur, yani işleyiş nasıl gider, devlet beyan edilmeyen para üstünde nasıl bir yaptırım uygulayabilir, ve buna karşı vergi hukuku bir avukat ile anlaşıp gidişatı yönlendirebiliriz, yokmu arkadaşlar hiç bu işin avukatıyla konuşan görüşen fikir alan falan,
bugün ikinci görüşmem var, gidecez bakalım bi rakam çıkarmamı istediler, Bizi üzmeyen , zorlamıyacak bi rakam vericez. anlaşırsak anlaştık anlaşamazsak bakacaz artık,
biz bu işin içinden tek başımıza çıkamıcaz gibi gözüküyo, şimdi ben şunu merak ediyorum biz bu adamların teklifine sıcak bakmadık mesela, görüşmeyede gitmedik bi daha, acaba sonrası ne olur, yani işleyiş nasıl gider, devlet beyan edilmeyen para üstünde nasıl bir yaptırım uygulayabilir, ve buna karşı vergi hukuku bir avukat ile anlaşıp gidişatı yönlendirebiliriz, yokmu arkadaşlar hiç bu işin avukatıyla konuşan görüşen fikir alan falan,
bugün ikinci görüşmem var, gidecez bakalım bi rakam çıkarmamı istediler, Bizi üzmeyen , zorlamıyacak bi rakam vericez. anlaşırsak anlaştık anlaşamazsak bakacaz artık,
Merhaba, görüşmeniz nasıl sonuçlandı acaba? Bizi de çağırdılar, gelir vergisi ödenecek onu anlıyoruz ama KDV konusunda çok fazla yorum var.
Bilgi verebilirseniz sevinirim.
Merhaba hocam siz ne kadar süredir ödeme alıyordunuz? ve aşağı yukarı ne kadar aldınız acaba
Hocam hangi yıllara ait istemişler...2017 yılında adsense geliriniz var mıydı ?
Tşkler...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.