Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hiçbir ispatı yok öyle rakammı olursal sen boşver, sen dökümlerini çıkar bankadan elinde hazır et giderlerini de topla. Ben herşeyi hazırladım 2.görüşmeyi bekliyorum
Daha giderleri düşcem hocam, süreç uzun zaten, o belli olmaz ama herkesde olduğu gibi bende de gelir verigisi kdv , 1 e 1 ceza ve gecikme zammı
Giderleri fatura ile mi kanıtlamanı istiyorlar hocam?
Müfettişle görüştüm, yaklaşık 1 saat sürdü.
Öncelikle quizden ödeme alanlara geçmiş olsun.
Müfettiş aldığım tüm ödemeleri önüme koydu.
Onlara gelen yazıyo gösterdş bana.
Citibank, google ireland, partner şirketleri, adsens, admob ne varsa incelemeye giriyo.
Ayrıca kdv ve gelir vergisi alımacak diye maddeyi bana gösterdi.
Ben ikna etmeye çalıştım ama herkese bu kural uygulanıyo dedi, hayır dedim kdv alınmıyor bazılarından dedim yok dedi olmaz öyle şey.
Müfettiş hep bana hak verdi bizi haklı görüyor ama yapacak bişey yok diyor.
Bankadan swift kodlu gelen tüm ödemelerimi gösterdi bana.
Ayrıca çok başka bi durum oldu, bunu lütfen bilenler cevaplasın.
Bana asıl kazandığım gelirleri de gösterdi ama bana başka bi gelir tablosu daha gösterdş.
Benim kazancımın kat kat üzeri, alakasız bi şekilde bankaya para gelmiş görünüyo.
Adamlar bunu görüp beni aramışlar zaten.
Soruyorım bana gelmeyen para nasıl orada görünüyor, bu partnerler arkamızdan iş mi çevirdi.
Giderlerini gösterebilirsin dedi.
İlerleyen zamanlarda çağırcak beni, ama süreç uzun.
Mahkemeye vercem dedim bunu ödeyecek param yok dedim, hakkındır dedi doğru dedi.
2015 te bu vergiyi alacak memur tr de yoktur dedim, kimse ne olduğunu bilmiyodu dedim, şimdi adilmi dedim, yine haklısın dedi.
Hakkımızda hayırlısı.
hocam siz quizden direk bankaya mı ödeme aldınız biz hep paypala almıştık zamanında ?
Evet hocam.
---------- Spam Engelliyici 21:55 ---------- Önceki Mesaj 21:51 ----------
Kdv konusunda fikri olan özelden yazsın lütfen.
Müfettişi ikna etmeliyim. Haksız yere kdv ödemek saçmalık.
KDV konusu cok net. Hizmet ihracatı varsa KDV yok. Adsense panelinden ya da youtube kanalından trafiğine bakıyorlar. Sadece yerli trafik için kdv ödüyorsun. Bunu nerden biliyorum. Kendimden.
Adsense raporları ve kanallar yoksa o zaman zor...Belki mahkemede karşı tarafın, yani kdv isteyen maliyenin ispat etmesi istenebilir. Belki mahkemede kdv olayı çözülebilir. Tabi uzun ve zor sürecler. Devlet baba inş bi vergi yapılandırması ya da barışı cıkarır da biz de seviniriz.
her gün bu konuyu görmek can sıkıcı olmaya başladı da arkadaşlar asıl merak ettigim nasıl bir durumla karşı karşıyayız misal ne kadar kazandınız da ne kadar borc cıkartıyorlar şimdi ortalama bir fiyat yazarmısınız
Genel söylenti şu şekilde bende çok sordum soruşturdum geneli şunu diyor. 100bin kazandıysanız 100ila150 bin arası toplam borç çıkıyor. Gerçi uzlaşma sonrası bir miktar daha düşer ama 1e1 den az çıkmayacak her halükarda sanırım
Düzenli alırsan yine vergilendirilirsin arızi kazanç için o ama çok dikkat edilmeyecek rakamlara inceleme gelmeyebilir.yıllık 20 bin sınırı yokmuydu vergi için
2016 da kazanıpda cagrılan oldumu hic ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.