Vestel Çifte Ekran Nasıl Çalışıyor?

cecenistan

Yasaklanmış
Vestel Çifte Ekran Nasıl Çalışıyor?

ÇİFTE EKRAN ( Maç mı? Dizi mi? ) GEBZE CENTER VESTEL - YouTube

Yenı bır televızyon almaya karar kıldım halıyle bırkac televızyondan haberdarım en cok ılgımı ceken vestelın cıfte ekran teknolojısıyle sundugu televızyonda duruldum test ettım hos bırseye benzıyor ıkı farklı gozlukten her bırınden farklı bır kanalı ızleyebılıyoruz guzel bısey fakat benım merak ettıgım husus gorduklerımız ayrı ama duyacak oldugumuz kanalların seslerı ne olacak ? nasıl gozlugu takan kısı ızledıgı kanalın sadece sesını duyacak kulaklık olayını varsayarak dusunucek olursak bır yerden sonra ınsan sıkılmaya baslar kulaklarından rahatsız olur evınde kullanan var mı tavsıye eden vede su ses olayında kı merakımı gıderıcek bırı :)

yine [MENTION=13932]cecenistan[/MENTION] yine enteresan bir konu daha :D

çok güzel düşünülmüş gerçekten tv kavgalarının kumanda kavgalarının önüne geçer :D

vay be teknoloji ye bak

bende led tv bakıyorum bende 55 inç smart tv siz yada 42 inç smart tv arasında kaldım.İkiside aynı fiyat ama birinin ekranı büyük birinde de smart tv var

hep merak ederdim, reklamlarda maç ile dizileri aynı anda izleyebilirsiniz diyorlardı, sesler nası karışmıyor falan diye. iyi oldu :)

Aynı televizyon bende var çift ekran gözlük ve kulaklık ile aktif oluyor. Tv de enterge uydu alıcısı mevcut ancak 2. ekranı izlemek içni ayrı bir uydu alıcısı almanız gerekiyor. Öyle 2 kanalı net izlerim gibi birşeye kapılma bazen görüntüler biribirine karışıyor. Kulaklık olayı da bir süre sonra rahatsız ediyor ben o ekipmanları kaldırdım artık kullanmıyorum. Televizyonu eşime bıraktım zaten iş ve youtube dan fazla zaman kalmıyor akşam evde bilgisayarımdan youtube işlerimi hallediyorum tv ye bakmaya zaman bile bulamıyorum. :)

Aynı televizyon bende var çift ekran gözlük ve kulaklık ile aktif oluyor. Tv de enterge uydu alıcısı mevcut ancak 2. ekranı izlemek içni ayrı bir uydu alıcısı almanız gerekiyor. Öyle 2 kanalı net izlerim gibi birşeye kapılma bazen görüntüler biribirine karışıyor. Kulaklık olayı da bir süre sonra rahatsız ediyor ben o ekipmanları kaldırdım artık kullanmıyorum. Televizyonu eşime bıraktım zaten iş ve youtube dan fazla zaman kalmıyor akşam evde bilgisayarımdan youtube işlerimi hallediyorum tv ye bakmaya zaman bile bulamıyorum. :)

bende oyle dusunuyorum hocam konuyu acarkende belırttım dedıgınız gıbı kulaklık aksesuarı ıle ayrı ayrı seslerı alabılıyormusuz tıpkı gozluktekı ayrı goruntulere sahıp olma gıbı ama en azından sureklı olmasada yerı gelır bazı zamanlarda ayrı ayrı ızleme vaktı gelır hem hevesımızıde almıs oluruz yok mu sankı var her evde ıkı bılgısayar en az uc televızyon ayrı ayrı odalarda ama bunun hazzına varmakta baska tabı halıyle :)

vay be teknoloji ye bak

bende led tv bakıyorum bende 55 inç smart tv siz yada 42 inç smart tv arasında kaldım.İkiside aynı fiyat ama birinin ekranı büyük birinde de smart tv var

sızı bılmıyorumda hocam suanda aklımda bu ıkısı var fıyatlarıda makul geldı bana
1-) http://www.gold.com.tr/vestel-42pf8175-uydu-alicili-smart-full-hd-3d-led-tv_u

2-) http://www.gold.com.tr/vestel-42pf8575-uydu-alicili-smart-full-hd-3d-led-tv_u

Son düzenleme:
bende oyle dusunuyorum hocam konuyu acarkende belırttım dedıgınız gıbı kulaklık aksesuarı ıle ayrı ayrı seslerı alabılıyormusuz tıpkı gozluktekı ayrı goruntulere sahıp olma gıbı ama en azından sureklı olmasada yerı gelır bazı zamanlarda ayrı ayrı ızleme vaktı gelır hem hevesımızıde almıs oluruz yok mu sankı var her evde ıkı bılgısayar en az uc televızyon ayrı ayrı odalarda ama bunun hazzına varmakta baska tabı halıyle :)

sızı bılmıyorumda hocam suanda aklımda bu ıkısı var fıyatlarıda makul geldı bana
1-) Vestel 42PF8175 Uydu Alıcılı Smart Full HD 3D LED TV - Gold.com.tr

2-) Vestel 42PF8575 Uydu Alıcılı SMART FULL HD 3D LED TV - Gold.com.tr

Aynı şekilde 3 mu 4 mu 3d ve 2 çift ekran gözlüğü mevcut. Ancak kulaklık vermiyorlar ayrıca internete bağlanmak isterseniz ayrı bir aparat yada kablo çekmelisiniz içerisinde wireless anten mevcut değil. Kulaklık daha sonra vestel bayisinden satın alabiliyorsunuz fiyatı şuan aklımda değil (80-150 tl) arası olabilir.

Aynı şekilde 3 mu 4 mu 3d ve 2 çift ekran gözlüğü mevcut. Ancak kulaklık vermiyorlar ayrıca internete bağlanmak isterseniz ayrı bir aparat yada kablo çekmelisiniz içerisinde wireless anten mevcut değil. Kulaklık daha sonra vestel bayisinden satın alabiliyorsunuz fiyatı şuan aklımda değil (80-150 tl) arası olabilir.

pekı hocam az cok bılgınız var sanırım 3D fılm yada herhangı bısey ızlemek ıcın ayrıyetten gozluk almama luzum var mı yoksa gonderıcek oldukları gozluklerlede ızleyebılıyormuyum

vestel bana göre değil led tv de lg yi tek geçerim ama smart tv leri pahalı biraz

2 - 3 tane 3d film izledim gönderilen gözlükler yeterli oluyor. Ama sırf çift ekran var diye alacaksanız almayın daha farklı tvlere yönelin.

2 - 3 tane 3d film izledim gönderilen gözlükler yeterli oluyor. Ama sırf çift ekran var diye alacaksanız almayın daha farklı tvlere yönelin.

acıkcası suanda smart tv mevcut zaten 3D 'de var ustunede cıfte ekran olunca ılgımı cektı onerecegınız televızyonlar var ıse paylasırsanız sevınırım hocam almısken bır kere alayım sonucta bıdaha para verecegım seyı almak mantıklı olmaz pek

vestel ve arcelık televızyonlarında flash player destegı olmadıgı ıcın ne oyun nede fılm ızlenmıyor ınternet uzerınden arkadaslar alıcakların dıkkat etmesı gereken husus LG' de var sadece bu bılgıyıde paylasmak ıstedım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri