Vevo Nasıl Çalışabiliriz, Para Kazanabiliriz ?

sysroot

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Merhaba
Tamamen bilgisizliğimden soruyorum, yani konu başlığı bile mantıklı mı emin değilim.
Öncelikli amacım abone toplamak.
VEVO videolar ile abone toplayabilirmiyiz, yada para kazanabilirmiyiz?
Yabancı şarkılar ile abone toplayabilirmiyiz, yani bu işin raconu nedir, çalışan var mı, yoksa saçma bir soru mu sordum anlayamadım.

Eşleşen mi gelir böyle videolarda, telif mi gelir , dünya engelimi, vevo koyan birçok kullanıcı var iyide izlenme almışlar nasıl oluyor ?

Saygılar arkadaşlar, cevaplarınızı bekliyorum.

Bu adam uğraşıyor, bir aralar ben de uğraştım. Dünya'dan 3. haktan geçirdim videoları 600 izlenim aldı falan ama 10 cent kazandırdı haberin olsun. Yani adam orjinalini izler daha çok seninkini değil.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Reklama tıklamıyolar ya adamlar bnde yabacı müzik çalışıyorum izlenim süper tık çokkk az

Gerçekten çok düşük izlenmeler hocam, bu adam bunu hakkıyla yapan bir arkadaş mı ? İzlenmeleri çok düşük geldi :confused:

Moderatör tarafında düzenlendi:
çok denedim izlense dahi türkçe içerik gibi hiç kazancı yok 50k izlensin max 10$ alırsın

Gerçekten çok düşük izlenmeler hocam, bu adam bunu hakkıyla yapan bir arkadaş mı ? İzlenmeleri çok düşük geldi :confused:

Bunun gibi yapanları çok gördüm. İzlenimleri çok kraldı. Ama çok kazandığını düşünmem.

Müzik sektörü biraz zor neden mi. Kendimden örnek veriyim hocam. Ben müziği açar facebook'ta , ytpara'da takılırım arkaplan'da müzik çalar :) Yani reklam ile bir alakam yok gördüğünüz gibi.

Hocam müzik çalışıyorum ben geçen kanalım kapandı 25 bin abone vardı attığım müzik ertesi gün 10 gün içinde 60K geçiyordu bazen geçmiyordu ama aylık kazancım 6 ay boyunca 1K üstüydü

Bunun gibi yapanları çok gördüm. İzlenimleri çok kraldı. Ama çok kazandığını düşünmem.

Müzik sektörü biraz zor neden mi. Kendimden örnek veriyim hocam. Ben müziği açar facebook'ta , ytpara'da takılırım arkaplan'da müzik çalar :) Yani reklam ile bir alakam yok gördüğünüz gibi.

Anladım hocam doğru söylüyorsun

aynen öyle bi müzik kanalım var reklam müzik dinleyen için umurunda değildir

Hocam müzik çalışıyorum ben geçen kanalım kapandı 25 bin abone vardı attığım müzik ertesi gün 10 gün içinde 60K geçiyordu bazen geçmiyordu ama aylık kazancım 6 ay boyunca 1K üstüydü

Vevo mu çalışıyordun hocam, çalışma tarzın nasıldı ?
Kanalının kapanması da kötü olmuş iyi aboneymiş.

Vevo mu çalışıyordun hocam, çalışma tarzın nasıldı ?
Kanalının kapanması da kötü olmuş iyi aboneymiş.

hayır vevo değil VEVO dediğiniz kavram herkese verilmez VEVO gerçek sanatçılara verilir sahte hesap olduğu anlaşılır anlaşılmaz direk kapanıyor hesabınız.

burada kategori ifşa olmaz mı hocam

Haklısın hocam pardon, onlarında çeşitleri olur doğru söylüyorsun , şarkı falan mı yorumluyor acaba diye aklıma geldi de hani bir ara muhabbet vardı eşleşenden para kazanma falan diye de saçmaladım galiba :)
Ben en iyisi bildiğim kategoride devam edeyim :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri