Vevo Reklam

Mehmet64

Kayıtlı Üye

Şarkı dinlemek için açtığım videoda reklam gördüm,biraz garip geldi Vevoda reklam çıkması,daha da garibi sadece bu videosunda reklam var başka videolarında reklam yok.Kanal orjinal Eminem-Vevo kanalıdır...

kardeşim ben dinlediğim çogu şarkıda reklam var

ikinci olarakda reklam çıkmasa bu adam nasıl gelir elde edicek artık millet albümden birşey kazanamıyor ki

Video size ait değil ve bu kanalı tüm dünya tanır. Neden video ismini gizlettinizki? :) Reklam çıkması normaldir. Bir çok ünlü kişiler, televizyonlar, şarkıcılar youtubeden para kazanıyor. Günlük 500 dolar ek gelir kötümü yani? Belkide günlük 1000 kazanıyorlardır.

Reklam çıkması doğal değildir kategorisi müzik olan hiç bir videoda reklam göremezsiniz!
kategorisi başka bi kategoride yüklenmiş olmalı ki reklam çıkıyor

evet reklam çıkması ilginç

kardeşim ben dinlediğim çogu şarkıda reklam var

ikinci olarakda reklam çıkmasa bu adam nasıl gelir elde edicek artık millet albümden birşey kazanamıyor ki

reklamlardan değil gösterim başı gelir elde ediyorlar

son gönderdiğiniz 4 videodada bende reklam çıkmıyor

Banada ilginç gelmedi çünkü Youtubeda çoğu müzisyenlerin videolarında reklam çıkıyor büyük geneli. Fakat anlaşılan bazı kişilerde çıkmıyor o yüzden durum ilginçleşmiş.

beyler gösterim başı ne ya reklamla bir mi tutuyorsunuz ozaman youtube milyarlarca zararda allah aşkına

Banada ilginç gelmedi çünkü Youtubeda çoğu müzisyenlerin videolarında reklam çıkıyor büyük geneli. Fakat anlaşılan bazı kişilerde çıkmıyor o yüzden durum ilginçleşmiş.

Hocam dogruyu soylemek gerekirse bu zamana kadar hicbir muzik videosunda reklam gormedim,ben aralarinda ozel sozlesme oldugunu biliyordum.o yuzden biraz garip geldi

Sanırım arkadaşların anlayamadığı bir nokta var.Reklam çıkması Vevo gibi bir iş ortağı için normal olamaz.Youtube ve Vevo kontrat üzerine çalışırlar.Vevo'nun reklamı, youtube'ye ile çalışmasıdır, paylaşım yapmasıdır, video'larında herkesin kolayca yaptığı gibi reklamları aktif etmek değil.

Neyi tartışıyorsunuz arkadaşlar ya ne vevo ne başka bişi ile alakalı kategori yi müzik seçtiğiniz anda reklam çıkmaz, vevo kanalların youtube ile anlaşmasında da reklamla alakası olmadan 1bin gösterime belli ücretler ödeniyor. Youtuben ın yatırım amaçlı vevoyla bi antlaşması var

Neyi tartışıyorsunuz arkadaşlar ya ne vevo ne başka bişi ile alakalı kategori yi müzik seçtiğiniz anda reklam çıkmaz, vevo kanalların youtube ile anlaşmasında da reklamla alakası olmadan 1bin gösterime belli ücretler ödeniyor. Youtuben ın yatırım amaçlı vevoyla bi antlaşması var

aynen hocam bende oyle biliyorum

Hemen denemesini yapalım isterseniz. Alttaki video yabancı bir müzik grubunun klibi ve vevoya bağlı değil görebileceğiniz üzere. Bende reklam çıkıyor, kategoride müzik olarak ayarlanmış ayrıca. Eğer reklam çıkmıyorsa sizde tamamen cookielerle falan alakalı herkeste gözükmüyor demektir. Paramore: Still Into You [OFFICIAL VIDEO] - YouTube

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri