viacom dengesizligi

• Kullanıcı Karacabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Karacabey

Kayıtlı Üye
bir çizgi film kanalım vardı 2000 bin izlenimli videolara telif atmamışta daha 14 izlenimli video telif atmıs nasıl bir dengesizliktir anlamadım gitti olmıyacak videolara telif atıyorlar atılması gereken videolara atmıyorlar neye göre telif atmaktadırlar anlamadımda bir türlü çözemedim kayışı sıyırtırcak bana neye el atsam altından bunlar çıkıyor telif atıyor ne firmaymış arkadas

o telif atmadıkları videolarda eşleşen vardır buyuk ihtimal

viacom belalıdır dediğin gibi 0 izlenimli videolarıma telif attı :D kanalımda kapandı 65$ kazandırıyordu günlük

o adamların telif atma yöntemi öyle . uyarı olsun diye atıyor. birazda seni düşünüyor yani çok izlenimliye atsa izlenimler boşa gidecek.

yok hocam eşleşen dünya engeli filan hepsini geçmiştim bunların bi telif atma yöntemi var ama anlayamadım hangi zamanlarda atıyorlar neye göre tarıyorlar bi çözsem bunları bilen arkadaslar var icimizde

ŞU viacom nedir ya herkesin dilinde bir viacom :)

Yükleme tarihine göremi atıyorlar ne :)

seni güzel dille uyarmış.yarın akşama kadar o çok izlenenlere de atar...

sıkıntı yok daral hoca para kazanmaya baglamadım :D olan kanala oldu heba oldu gitti işte para kazanma sekmesi gitti

biri niye ilk sayfadaki sorumu cevaplamıyor bu viacom gerçekmi diye sorduk :D

fark eden sey ne oluyor 45 ızlenım alanda adamın vıdeosu 50k alanda adamın vıdeosu ilk uyarı telıfı atar sonra cıft telıf atar gene ınsaf edıyo her ıcerık sahıbı vıacom kadar ınsaflı degıl cok kanalımı kapattı kapatmaktada haklı onun ıcerıgı ben olsam bende atarım

Onlar kanali kapattirmiyolar 2 telif atip p*c edip birakiyolar kanallari MTV,nickoledeon daha birçok içerik girin sitelerinden bakin brands altında gosteriyor korudukları markalar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri