viacom ile olan garip ilişkim

• Kullanıcı bacanak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

bacanak

Kayıtlı Üye
viacom son zamanlarda garip şeyler yapmaya başladı.

eskiden 24 saat içinde muhakkak 2 telif atar eğer kanalı 1-2 saat içinde kapatmazsam son telifi de atar kapatırdı.

geçen hafta 7 videolu kanalıma yüklediğim son videoya telif attı bi daha da uğramadı bana 1 haftadır açık o kanal. günlük 10k'dan fazla izlenim alıyor ama viacom yanından bile geçmiyor.

5 gün önce açtığım bi kanal daha vardı. ona da bu sabah 16 saat önce 1 telif attı o kanalda açık ona da uğramayacak bir süre sanırım.

12 videolu başka bi kanalda 1 telif attı 4 videoya o kanalda 1 haftadır açık. :/

viacom'un bu garip tutumunun nedeni nedir? ben bi yöntem düşünüyodum telifi geciktirmek için acaba o işe mi yaradı yoksa sizde de viacom aynı şeyi yapıyor mu bu aralar?

viacom son zamanlarda garip şeyler yapmaya başladı.

eskiden 24 saat içinde muhakkak 2 telif atar eğer kanalı 1-2 saat içinde kapatmazsam son telifi de atar kapatırdı.

geçen hafta 7 videolu kanalıma yüklediğim son videoya telif attı bi daha da uğramadı bana 1 haftadır açık o kanal. günlük 10k'dan fazla izlenim alıyor ama viacom yanından bile geçmiyor.

5 gün önce açtığım bi kanal daha vardı. ona da bu sabah 16 saat önce 1 telif attı o kanalda açık ona da uğramayacak bir süre sanırım.

12 videolu başka bi kanalda 1 telif attı 4 videoya o kanalda 1 haftadır açık. :/

viacom'un bu garip tutumunun nedeni nedir? ben bi yöntem düşünüyodum telifi geciktirmek için acaba o işe mi yaradı yoksa sizde de viacom aynı şeyi yapıyor mu bu aralar?

Bence sunucuyu aldıgın yerden kaynaklanıyor :p

viacom garip ya işine gelene basıo telifi işine gelmeyene aylarca bişey yapmıyo

viacom garip ya işine gelene basıo telifi işine gelmeyene aylarca bişey yapmıyo
dün orçun söylemişti dean'da viacom kasıyor diye, skype adresini pm'den bi atar mısın hocam konuşalım bişeyler. :o ben skype adresimi bilmiyorum hala hotmail olarak kullanıyorum hesabı o yüzden. :D
ee sistem böyle adam biliyorki çok fazla sıkarsa patlar, gevşetirse kaçarsınız..
iyi de bizim video yayınlamamızın ne tv izlenimine faydası var ne de yt'den izlenmesinin onlara bi faydası var. :/

Youtube herkesin video paylaşabildiği platform. Videoların sahibi de değil zaten. Aracı.. Gücü de oradan gelmiyor mi?

Tersi olsa bir tek içerik üreticiler video yayınlayabilirdi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri