Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] üstad tek telif atmışlar kanaldaki tüm içeriği sildim dünden beri bir tepki yok başka Quiz'e bağlı şu an halen telif gelme riski var mı ?
Çok yüklü miktar var içinde yandık kapanırsa kanal
video yokken neye telif attılar hocam?вαттυѕαу;776984' Alıntı:Kanalda video olmadiginda telif yedigimiz günler oldu , gizleyince telif yenilmedigini mi saniyosunuz
SM-N7500Q cihazımdan gönderildi
video yokken neye telif attılar hocam?
telifli bir fotoğraflarını kullanmış olabilir misiniz?
Viacom sabah 3 kanalımı uçurmuş şer.siz
atan kim brad bo mu?
benden de 2 tane götürdü. o atıyor ben açıyorum. iş inada bindi.
Düşünce güzel fakat private e de alsan o vidyo index alınca firma tarafından görülebilir diye biliyorum öhle olmasa bile bazen vidyo telif alınca önce mail geldiği 1 gün sonra vidyoya işlediğini bile gördüm sıkıntı yaniArkadaşlar son zamanlarda viacomdan üst üste telif yedim. Disneyde gece saatlerine telif atıyor. Birbirimizle telif yediğimiz saatleri paylaşsak en azından o vakitte videoları gizliye alıp bir nevi telifi atlatabiliriz diye düşünüyorum.
Gelen mailin tarihine baktığımda viacom 20:34 de üst üste telif göndermiş.
Viacom ve disney için size hangi saatlerde telif geliyor?
Aynen o hocam
gene telif geldi nedir bu ya 2 günde bir telif atıyor viacom adamların işi gücü yok telif atıyorlar
Özellikle viacomdan gelen bu teliflerin ben legal kişilerden geldiğine inanmıyorum. ( Tamamen Kişisel fikrimdir )
bunların panelden tek tek telif attıgını sanmıyorum.
youtube a linklerin listesini veriyorlardır.
googla a verilen bir listeyi nette görmüştüm.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.