Viacom ve Disney Telif Saatleri

Bende dün gece 2 tane disney'den dünya engeli geldi 1 senedir bir hareket yoktu disneyden şaşırttı beni :(

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] üstad tek telif atmışlar kanaldaki tüm içeriği sildim dünden beri bir tepki yok başka Quiz'e bağlı şu an halen telif gelme riski var mı ?

Çok yüklü miktar var içinde yandık kapanırsa kanal

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] üstad tek telif atmışlar kanaldaki tüm içeriği sildim dünden beri bir tepki yok başka Quiz'e bağlı şu an halen telif gelme riski var mı ?

Çok yüklü miktar var içinde yandık kapanırsa kanal

Kanal icindeki tum videolari sildiyseniz herhangi bir telif gelme durumu olmaz

Kanalda video olmadiginda telif yedigimiz günler oldu , gizleyince telif yenilmedigini mi saniyosunuz 😅

SM-N7500Q cihazımdan gönderildi

вαттυѕαу;776984' Alıntı:
Kanalda video olmadiginda telif yedigimiz günler oldu , gizleyince telif yenilmedigini mi saniyosunuz 😅

SM-N7500Q cihazımdan gönderildi
video yokken neye telif attılar hocam?

telifli bir fotoğraflarını kullanmış olabilir misiniz?

Arkadaşlar son zamanlarda viacomdan üst üste telif yedim. Disneyde gece saatlerine telif atıyor. Birbirimizle telif yediğimiz saatleri paylaşsak en azından o vakitte videoları gizliye alıp bir nevi telifi atlatabiliriz diye düşünüyorum.
Gelen mailin tarihine baktığımda viacom 20:34 de üst üste telif göndermiş.
Viacom ve disney için size hangi saatlerde telif geliyor?
Düşünce güzel fakat private e de alsan o vidyo index alınca firma tarafından görülebilir diye biliyorum öhle olmasa bile bazen vidyo telif alınca önce mail geldiği 1 gün sonra vidyoya işlediğini bile gördüm sıkıntı yani :)

1 senedir çalıştığım kategori var. asla telif gelmezdi en çok spamdan kapanırdı o da çok nadir. şimdi son 1 haftadır telif gelmeye başladı. ben bu viacom.copyright-notice.com dan fena huylanmaya başladım. her yere telif atıyor....

hocam bende bu sıralar çok yandım ama gecesi gündüzü farktmiyor bende

gene telif geldi nedir bu ya 2 günde bir telif atıyor viacom adamların işi gücü yok telif atıyorlar

Özellikle viacomdan gelen bu teliflerin ben legal kişilerden geldiğine inanmıyorum. ( Tamamen Kişisel fikrimdir )

Bende öyle düşünüyorum hocam açtığım kanallar arasında arasında dağlar kadar fark var bu adam her içeriğe telif atıyor

---------- Spam Engelliyici 08:13 ---------- Önceki Mesaj 08:08 ----------

1 saat içinde 2 kanalımı çöpe çevirdi

bunların panelden tek tek telif attıgını sanmıyorum.
youtube a linklerin listesini veriyorlardır.
googla a verilen bir listeyi nette görmüştüm.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri